Læs den officielle beskrivelse

Forskningsgrader i kunsthistorie og / eller arkæologi

Start af programmet: Kun september indtagelse

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Hvorfor gå i gang med en forskningsgrad?

Mens en forskningsgrad skal være meget givende personligt, er det også en seriøs og undertiden intensiv virksomhed. Under det nuværende system har en ph.d.-studerende på tre år at færdiggøre et fuldt udkast til sin eller hans afhandling og derefter et år til at skrive op (kendt som en 3 1 grad). Der er altid ensomme øjeblikke ved udførelse af individuel forskning, selvom en afdeling har en stærk kollegial atmosfære, som vores gør. Forskningsgrader udføres generelt af enkeltpersoner, der sigter mod at blive fagfolk inden for kunsthistorie og / eller arkæologi, hvad enten de er akademikere, der udfører forskning og undervisning på universiteter eller som kuratorer eller lærere i museer, biblioteker eller arkiver eller i et hvilket som helst nummer af andre relaterede områder som akademisk udgivelse eller endda den kommercielle kunstverden. Det er generelt en god ide at have en vis erfaring med arbejde uden for universitetet, før man ansøger om et ph.d.-program, for eksempel i en eller anden rolle i et museum eller galleri. At gå i gang med en forskningsgrad handler ikke kun om kvalifikationen, men også om udvikling som en person og en professionel for at kunne bidrage til nationale og internationale diskurser i, og måske også langt over, kunsthistorie og arkæologi.

Hvorfor hos SOAS ?

Ud over SOAS 's særprægede intellektuelle miljø er doktorforskere generelt tiltrukket af at arbejde sammen med en individuel vejleder, som er en kendt ekspert på et bestemt område, eller der er kendt for en bestemt kritisk tilgang. Mange af vores nuværende studerende afsluttede MA-grader ved SOAS i hvilken tid de tog kurser med og lærte at kende medlemmer af akademiske medarbejdere i afdelingen, erfaringer, der opfordrede dem til at overveje en forskningsgrad. Prospektive ansøgere kan ønske at gennemse personalets websider, hvor der kan findes opdaterede biografier og publikationer af enkelte medarbejdere. Nogle vejledere foretrækker, at deres forskningsstuderende har uddannet dem på MA-niveau, selvom de har en MA i kunsthistorie eller arkeologi fra andre steder. Vores afdeling producerer normalt omkring 10-20 tilbud hvert år. En af grundene til, at en tilbudsgiver kan vælge Institut for Kunsthistorie og Arkæologi, bortset fra at have lyst til at arbejde under tilsyn af en bestemt lærer hos SOAS , er, at vores program har en af ​​de højeste SOAS hos SOAS og faktisk i sektoren: vi udarbejder ca. 0,7 doktorgrader hvert år inden for rammerne af 3 1 år pr. fuldtidsansat.

Hvad har vores nylige kandidater gået på at gøre?

Vores kandidater har gået på en række forskellige roller, primært i akademiet og museumsverdenen. Ofte efter en doktorgrad er der en overgangsfase, hvor en tidlig karriereforsker vil arbejde som postdoktorale forsker, nogle gange med stipendium, inden der sikres en undervisningspost. Nogle kandidater går direkte ind i undervisningspositioner på universiteter over hele verden. Mange af vores kandidater har endt arbejdet i museer, gallerier og biblioteker, ellers udførte de deres grader på deltid, mens de arbejdede i en af ​​disse og blev ved med at arbejde der. Ændringer i den måde, hvorpå forskningen udføres og formidles gennem udgivelsesformer, der er fremkaldt ved den digitale tidsalder, tyder på, at mange nye former for erhvervskarriere åbner op i den nærmeste fremtid, som man kun kan gætte på nu.

Struktur

De årlige krav til fuld tid MPhil og Ph.D. forskerstuderende er som følger:

År 1

I løbet af år 1 ændrer eleven forskningsforslaget og beslutter i samarbejde med sin / deres tilsynsudvalg, om forskningsprojektet skal rettes mod målet om en MPhil eller en ph.d. grad. Studerende, der ønsker at arbejde på ph.d. skal bestå i processen med opgradering af registrering fra MPhil til Ph.D. kandidatur. De skal give overvågningsudvalget følgende til maj-fristen (den nøjagtige dato fastsættes hvert år af SOAS registret):

 1. Skriftligt arbejde for HAA's forskningsfærdigheder (15 PAR H061) Term 1 obligatorisk kursus (5.000 ord)
 2. Udkast til kapitel (r) (15.000 ord)
 3. Et kapiteloversigt og en tidsplan for hvert kapitel færdiggørelse
 4. Et år 2 feltarbejde og forskningsplan
 5. En bibliografi over relevante kilder
 6. Et regionalt forskningsseminar præsentation

År 2

Den studerende forpligter sig til feltarbejde eller dataindsamling. Regelmæssige rapporter skal sendes til deres vejleder, via e-mail eller personligt. Et andet kapitel vil normalt blive gennemført.

År 3

Studerende udarbejder et komplet udkast til deres afhandling. De skal foretage følgende:

 1. Term 1: Nødvendig uformel præsentation i HAA Research Skills seminar om resultatet af feltarbejde og dets indvirkning på deres forskningsprojekt
 2. Term 2: Påkrævet præsentation i HAA Institut 3-årig Ph.D. elevernes feltarbejde forskning seminar i marts
 3. Term 3: Indlevering af udkastet senest den 15. september sammen med en udfyldt godkendelsesformular. Hvis Overvågningsudvalget er overbevist om, at udkastet kan udarbejdes til en afhandling af en kvalitet, der er værdig til indsendelse til eksamen i det efterfølgende akademiske år, vil den studerende blive lov til at tilmelde sig status for forlængelse af opskrivning (fortsættelse) i år 4 .

År 4

Studerende gennemfører og afleverer deres speciale. Ved viva (afhandling) undersøger eksaminatorerne at:

 1. de har overbevist sig selv om, at afhandlingen virkelig er kandidatens arbejde
 2. afhandlingen udgør et klart bidrag til kendskabet til emnet og giver beviser for originalitet ved (i) opdagelsen af ​​nye fakta og / eller (ii) udøvelsen af ​​uafhængig kritisk magt
 3. afhandlingen er tilfredsstillende med hensyn til litterær præsentation
 4. afhandlingen er af en standard for at fortjene publikationen helt eller delvist eller i en revideret form.
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Senest opdateret May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Sep. 1, 2022
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 1, 2022