Læs den officielle beskrivelse

Forskningsgrader i medievidenskab

Medie- og filmstudier på SOAS har et ekspanderende program for ph.d.-forskning med omkring 30 forskerstuderende, der i øjeblikket er tilmeldt. Vores forskerstuderende arbejder på en usædvanligt bred vifte af emner, både teoretisk og empirisk, med omkring halvdelen kommer fra Afrika, Mellemøsten og Asien, og halvdelen fra Europa og Nordamerika.

Centret lægger vægt på erhvervelse af kritiske teoretiske færdigheder og dybtgående regional, sproglig og kulturel viden om medier og filmformer og praksis.

Ph.d. i medie- og filmstudier er en forskningsgrad, der involverer original forskning på et eller andet aspekt af moderne teoretiske og globale spørgsmål i medier og film. Vores tilgang til medie- og filmstudier indebærer en udviklet kritik af Eurocentrismen. Vores speciale er analysen af ​​film- og medieindustrien, deres indhold og deres publikum i Asien, Afrika, Mellemøsten og deres diasporaer, en tilgang, der er lige så velegnet til forskning i latinamerikanske, østeuropæiske og mainstream-vestlige medier.

I 2007 åbnede vi en ph.d.-strøm, der var designet til at integrere og forhøre forholdet mellem teori og praksis. Det indsendte arbejde omfatter 60.000 ord med skriftligt arbejde og op til en time audiovisuelt materiale.

En forskning grad i medier og film normalt tager tre år, eller op til højst fire år skal der kræves omfattende perioder med fieldwork. Deltidsregistrering er også mulig.

Centret understreger tverrfaglighed og trækker på ekspertise på tværs af skolen. Derfor er ph.d.-uddannelsen lige så velegnet til forskere, der ønsker at deltage i en detaljeret undersøgelse af medier og film i Asien eller Afrika og til dem, der ønsker at kombinere medie- og filmstudier med andre discipliner, lige fra studiet af sprog og kultur gennem humaniora til samfundsvidenskaberne.

Vi anser forskere for at være en af ​​vores vigtigste forskningsstyrker og rådgive dem om at udvikle en portefølje af projekter, enten individuelle eller samarbejdsvillige, hvilket vil være relevant for deres fremtidige karriere. I deres sidste år opfordrer vi dem også til at arrangere symposier og filmfestivaler baseret på deres faglige ekspertise og rettet mod et bredere publikum. For eksempel arrangerede den studentledede Sacredmediacow kollektive en konference om medier i Indien og producerede en redigeret bog, Indian Mass Media og Change of Politics, som blev offentliggjort af Routledge. Andre studerende er blevet involveret i arrangementet af Small Media Initiative (smallmediainitiative.com) arrangementer hvert efterår. Mange studerende giver også papirer på nationale og internationale konferencer og nogle offentliggøres i akademiske tidsskrifter.

Struktur

Forskningsgraden har to stier. Den første er standardforskningsruten omfattende en afhandling på 100.000 ord. Den anden er en forskningsstrøm med en praktisk komponent designet til film- og mediefolk, der ønsker at kombinere ph.d.-forskning med praktisk produktion. Forskningen består af en afhandling på 60.000 ord med en time film- / videoproduktion (underlagt godkendelse).

Du vil blive registreret som forskningsstuderende i Center for Medie- og Filmstudier, som er en selvstændig enhed inden for skolen. Grader er tildelt af University of London.

Din forskning vil blive styret igennem af et forskningsudvalg bestående af tre medarbejdere, bestående af to vejledere og foran udvalget, som normalt er ph.d.-vejlederen. Afhængig af arten af ​​din forskning er der to mulige former for tilsyn.

  • Du kan enten have en primær vejleder, hvem vil være den vigtigste person, der er ansvarlig for at lede din forskning og en anden vejleder med en mindre rolle, som vil give yderligere ekspertise.
  • Alternativt kan det vise sig mere hensigtsmæssigt, at du har medkontrol, som regel en leder er en medie- eller filmspecialist, den anden er specialist på det område, du forsker, eller den disciplin, du knytter til medier eller film.

I det første år forbereder du dig på forskning ved at følge et MPhil træningsprogram. Formålet med træningsprogrammet er at give dig en grundig grundforbindelse i teori, metoder, regional, kulturel, sproglig og enhver særlig disciplinærkompetence, du måtte kræve til din forskning.

De krævede kurser er:

  • MPhil Training Seminar - et ugentligt kursus af seminarer specielt til førsteårige forskerstuderende, pensum bestemmes af elevernes interesser og krav i det pågældende år
  • CMFS Research Seminar - et ugentligt seminar deltog af hele akademiske medarbejdere og elevernes center, hvor nutidige spørgsmål inden for medieforskning og praksis præsenteres af ledende forskere inden for medie- og filmstudier, uafhængige filmdirektører og ngo- og medieaktivister.
  • Forskningsmetoder Kursus - et ugentligt kursus på et semester, der er designet til at give et solidt grundlag for metoder, der kræves til forskellige former for forskning. Det omfatter vægt på diskurs og fortolkningsanalyse.

Andre elementer vil blive aftalt mellem dig, Postgraduate Tutor og din vejleder (e). Disse kan omfatte:

  • Medie- eller filmteori - du vil sandsynligvis blive bedt om at tage den første semester af et eller flere medier eller filmteori-kurser, afhængigt af hvilken teoretisk baggrund du allerede har. Målet er at give dig en række teoretiske tilgange, der er nødvendige for din forskning.

Aktuelle kurser omfatter:

  • Teoretiske og nutidige emner i medie- og kulturstudier
  • Teoretiske og nutidige spørgsmål i Global Media og Post-National Communication
  • Teoretiske og nutidige spørgsmål i medier, kommunikationsteknologier og udvikling

Yderligere valgfrie elementer kan bestå af faglige disciplinære, sproglige eller regionale kulturkurser, som du og centrets medarbejdere er enige om, er nyttige til din forskning.

Multimedie- og videoproduktion - Centret er stærkt engageret i sammenhængen mellem teori og praksis, især i den digitale tidsalder. Vi har en veludstyret multimedieenhed og træning er tilgængelig for at imødekomme en række multimediebehov

Bortset fra din formelle ph.d.-forskning opfordrer vi dig til at udvikle en portefølje, som omfatter downloadede og scannede materialer, mindre projekter (enkeltpersoner eller samarbejdspartnere), som måske er vigtige for din fremtidige karriere.

Også London er en af ​​verdens medier og film hovedstæder. Så vi opfordrer dig til at udnytte det, der er tilgængeligt. Bortset fra British Film Institute har vi et formelt institutionelt samarbejde med de vigtigste gymnasier i universitetsundervisningsmedier og film, herunder Birkbeck, Guldsmeder, Konger og Dronning Mary. Vi er medlem af Screen Studies Group, der omfatter de største film- og medieafdelinger ved University of London, som driver sin egen forskningsuddannelsesbegivenhed og konference serie.

Tidsplan

I maj af det første år sender du en opgraderingsrapport om 15.000 ord, der beskriver dine foreslåede forskningsspørgsmål, empirisk baggrund og den teoretiske ramme, du foreslår at bruge. Dette vurderes af to akademikere, normalt din anden vejledende og en person uden for centret, som er specialister på emnet. Efter en vellykket gennemførelse af opgraderingsrapporten opgraderes du formelt til ph.d. og fortsætter til forskningsfasen, som normalt varer op til et år. Hvis assessorerne mener, at der er mangler i rapporten, bliver du bedt om at revidere det til deres tilfredshed, inden du kan gå videre med forskning.

Det andet år bruges normalt til forskning. Dette kan ske ved en kombination af feltarbejde, forskning i biblioteker, film- og mediearkiver, internationale film- eller mediefestivaler som aftalt med din vejleder.

Det tredje år er afsat til at skrive din forskning til din ph.d.-afhandling. I løbet af denne tid vil du normalt give en præsentation til ph.d.-seminaret, som omfatter både medarbejdere og andre forskningsstuderende. I løbet af denne tid vil du præsentere udkast til kapitler til din vejledere for kommentarer, inden du skriver det endelige udkast til eksamen. Din afhandling vil blive undersøgt af to førende myndigheder om medie- eller filmstudier. Den ene vil være intern til University of London. Den eksterne eksaminator er altid en lærer fra uden for University of London.

Hvis du studerer på deltid, tager du de nødvendige teori kurser i dit første år og deltager i MPhil træningsseminaret og skriver din forskningsrapport i andet år. Længden af ​​tid til felt eller anden forskning og opskrivning justeres i overensstemmelse hermed.

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Senest opdateret May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Sep. 1, 2021
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep. 1, 2021