MPhil / PhD Udviklingsøkonomi

Varighed: 3 år på fuld tid eller 6 år på deltid

Adgangskrav: Adgang og speciale krav. En god kandidatuddannelse i økonomi er normalt krævet til registrering til MPhil og ph.d.-forsknings grader. Studerende er normalt registreret til MPhil-graden i første omgang. Når godkendelsen af ​​Studentets Tilsynsudvalg er modtaget, opgraderes den studerendes registrering til ph.d.-status (og tilbageført til MPhil-registreringen), normalt ved udgangen af ​​det første studieår. Den normale studieperiode for en ph.d.-grad er ikke mindre end tre års fuldtidsstudie. Studerende, hvis fuldtidsbeskæftigelse eller med andre væsentlige forpligtelser kan tilmelde sig deltidsstudie, hvor minimumsregistreringsperioden er dobbelt så stor som fuldtidsstudiet. Kandidater forventes at aflevere en afhandling på højst 55.000 ord til MPhil, mens for ph.d.-graden er den maksimale længde 100.000 ord.

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Ph.d. i Udviklingsøkonomi er en forskeruddannelse, der tilbydes af Institut for Økonomi, og er også en del af ph.d.- Pathway , 'International Development', inden for Bloomsbury Ph.d.-uddannelsespartnerskab. Sidstnævnte er et af de få centre, der er anerkendt af Det Forenede Kongeriges Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), og derved modtager økonomisk støtte og især individuelle tilskud til kandidat- og ph.d.-studerende. Denne ph.d.- Pathway er åben for ansøgere, hvorvidt de er berettiget til eller modtaget ESRC-finansiering, idet ESRC-finansierede studerende forventes at danne et lille mindretal generelt. Succesfulde ansøgere til MPhil / PhD i udviklingsøkonomi vil normalt have en god kandidatuddannelse i et relevant emne, hvis de går direkte ind på MPhil / PhD- Pathway selvom hver ansøger vurderes på fortjenester, herunder arbejde og andre erfaringer.

Det første uddannelsesår indebærer deltagelse på kurser og / eller seminarer, men ikke normalt formelle skriftlige prøver. Studerende er registreret for en MPhil i deres første (fuldtidsækvivalent) år, men normalt konverteres til en ph.d.-studerende efter deres opgradering viva i stedet for at fortsætte til MPhil-kvalifikationen.

Et væsentligt træk ved MPhil og ph.d.-processen er det tætte samarbejde mellem forskerstuderende og vejledere. Tilsynsmænd og elever mødes regelmæssigt og konsulterer nøje. Alle forskerstuderende har en tilsynsudvalg til at dække teoretisk, empirisk og regionalt specifikt tilsyn. Der er forskerstuderende vejleder med det overordnede ansvar for forskerstuderende, der er tilgængelige for diskussion af generelle problemer. Og departementets empiriske støtteudvalg (DESC) tilbyder detaljeret og individuel rådgivning til eleverne om feltarbejde og empiriske analyser efter behov. Desuden vil DESC på anmodning overveje individuelle studerendes behov og tildele et eller flere medarbejdere (ikke nødvendigvis tilsynsføreren) til rådgivning.

Studerende skal deltage i et værksted / seminar, hvor forskningsemner og resultater præsenteres og diskuteres af medarbejdere og studerende. Derudover er der et regelmæssigt afdelingseminar, hvor medlemmerne af instituttet og de besøgende talere præsenterer papirer. Der er et stærkt tværfagligt grundlag for forskning og undervisning i den politiske økonomi, udviklingsøkonomi og område eller specifikke landstudier. London giver desuden en uovertruffen mulighed for, at eleverne kan høre papirer læst af førende myndigheder i afrikanske og asiatiske studier samt i økonomi og udvikling mere generelt.

Mange SOAS forskerstudere bruger lidt tid på at udføre feltarbejde i deres forskningsområder. Det juridiske fakultet og skolen som helhed gennem deres forskellige forbindelser med enkeltpersoner og institutioner i universiteterne og regeringerne i Asien og Afrika kan normalt lette dette med personlig kontakt og introduktioner.

Struktur

Forskningsgraden er en kerne af træning i forskningsmetoder kombineret med en klar progressionsopbygning derefter. Træningskomponenterne forklares nedenfor. Forskeruddannelsens varighed og struktur er som følger:

Fuldtidsforskningsgrad: 3 år plus 1 års opskrivning.

  • ÅR 1: Forskeruddannelse: Forskerstuderende vil tage kurset 'Forskningsmetoder for udviklingsøkonomi' i økonomiafdelingen.
  • ÅR 1: Opgradering: Studerende forventes normalt at bestå en opgradering fra MPhil til ph.d.-status inden for 9 måneder efter påbegyndelsen af ​​graden.
  • ÅR 2-3: Forskning: Kerneforskning påtog sig; primær og sekundær dataindsamling efter behov, afhandlingskapsler afsluttet.
  • ÅR 4: Opskrivning: Hvis det er nødvendigt, kan der tages et fjerde år for at skrive den afsluttende afhandling. Undersøgelsen af ​​afhandlingen finder sted efter indsendelse inden for 4. år.

Deltidsforskningsgrad: 6 år plus 1 års opskrivning. Forskeruddannelsen kan gennemføres over 6 år:

  • Forskningsmetoder kursus skal tages over de første to år.
  • Opgradering: finder sted inden for de 21 måneder efter den første registrering.
  • Undersøgelse: Dette vil finde sted efter indsendelse inden for skrivningsåret (år 7).
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2021
Location
Ansøgningsfrist
End Date