MPhil / PhD i udviklingsstudier

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Afdelingen har i øjeblikket 52 forskerstuderende, der arbejder med en række forskningsemner i mange dele af Asien, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten. Vi er især interesserede i potentielle forskningsstuderende, der ønsker at arbejde i en af ​​de vigtigste afdelingskonstruktionsklynger, nemlig: Arbejdskraft, Bevægelser og Udvikling; Neoliberalisme, globalisering og stater; Vold, fred og udvikling; Vand til Afrika; Migration, mobilitet og udvikling; Agrarian Change and Development; Udviklingspolitik, bistand, institutioner og fattigdomsreduktion.

Forskerstuderende opfordres til at deltage i ugentlige træningssessioner for at introducere dem til en række praktiske teknikker og faglige færdigheder, der anvendes inden for udviklingsbranchen; halvfems seminarer om emner, der er relevante for udviklingsstudier og, hvor det er relevant, workshops efter oplevelse.

Struktur

År 1

Studerende forventes at opgradere fra MPhil til Ph.d.-status efter deres første år.

Det forventes, at du vil møde din tildelte Supervisor i din første uge hos SOAS , og at du i samråd med din vejleder vælger to andre akademikere til at tjene på dit forskningsudvalg.

Under modulet i dit første år er du forpligtet til at deltage i instituttets Postgraduate Research Training Seminar. Disse sessioner vil give dig den nødvendige træning i forskningsmetoder og vil hjælpe dig med at komme i gang: Specielt hjælper de dig med at skrive de indbyggede komponenter i "opgraderingspapiret", som du skal indsende og forsvare i en viva i Term 3 af dit første år.

I betragtning af det væld af uddannelsesressourcer i forskningsmetoder og andre teoretisk og empirisk relevante postgraduate moduler på tværs af fakultetet og i andre fakulteter på SOAS , opfordres eleverne stærkt til revisionsmoduler. Yderligere moduler kan være uvurderlige, især til konceptuelle eller områdespecifikke emner eller emner, som måder at supplere den uddannelse, der gives i MPhil Seminarerne. Vejlederen og den studerende drøfter i begyndelsen af ​​året den mest egnede portefølje af træning og moduler i forhold til emnet for afhandlingen, dets hovedforskningsspørgsmål og det sted, hvor forskningen vil blive gennemført.

Planlæg efter det første år

Når eleverne har bestået deres opgradering, skal de straks fortsætte med at designe detaljerne i det empiriske arbejde og organisere udkastene skrevet i modulet i det første år. Som de fleste udviklingsstudier skal eleverne påbegynde feltarbejde i deres andet år, er det vigtigt at holde 3-års tidsgrænsen i tankerne og ikke udskyde skrive kapitler før efter afslutning af feltarbejde. Enhver skrivning udført i den periode vil spare afgørende tid til gengæld.

Normalt vil en studerende derefter overholde følgende skriftlige skema:

Vilkår 4, 5 og 6: Feltarbejde og begyndelsen af ​​databehandling samt udarbejdelse af kapitelskabeloner;

Sommerferie af andet års vilkår 7 og 8: Dataanalyse og tilbage til litteraturvurdering for at revidere de indledende kapitler og udarbejde et fuldstændigt endelige udkast;

Term 9: Gennemgang af det første udkast, udfyld alle nødvendige omskrivninger og indsendelse af afhandlingen. Der er mulighed for fortsættelse af opskrivning efter semester 9, men afhandlingen skal fremlægges under alle omstændigheder inden udgangen af ​​4. år. Dette er den endelige frist, selvom afhandlingen forventes afsluttet inden for tre år efter fuldtidsaktiv forskning.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra SOAS University of London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,271 GBP
Fuldtidige UK / EU-gebyrer: £ 4.271; Fuldtid Overseas Gebyrer: £ 16.950 pr. Akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Sep 1, 2021
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Sep 1, 2021
Location
Ansøgningsfrist
End Date