Fyr program i forvaltning (fpm) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fyr program i forvaltning (fpm) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management

FPM-ABPM program er designet til at udstyre de studerende med faglige færdigheder er egnede til en karriere i ledelse undervisning, forskning, uddannelse og rådgivning stillinger både i og uden for den akademiske verden. Studerende vælger deres respektive fag fra områder, hvor industriens krav og instituttet har ekspertise. Instituttets FPM-ABPM lærde forventes at spille en ledende rolle i at opfylde nationens stigende behov for dybere analytiske evner og praktisk relevant forskningskapacitet inden for ledelse. Programmet trækker på indiske og global erfaring i ph.d.-uddannelse i ledelse og diverse relatere felter. Programmet er også designet til at fungere som et mødested for pleje diverse akademisk debat om ledelse forskning og aktiviteter karper. Programmet struktur omfatter en væsentlig del af forskeruddannelsen, fremmet af både in-house og gæsteforskere. FPM-ABPM deltagere forventes at udvikle en dyb forståelse i de områder af forskning udvalgt af dem.

Varigheden af programmet forventes minimum er fire år, og den maksimalt tilladte periode på seks år. Studerende undlader at udfylde kravene inden for denne tidsperiode vil blive anset for at have trukket sig ud af programmet. For de første to år, den studerende gør naturligvis arbejde og i de efterfølgende år, han / hun gør afhandling arbejde.

Post-kandidater fra enhver disciplin med mindst 55% varemærker, der har en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer opnået efter mindst tre års arbejde efter højere sekundær skolegang (10 +2) eller tilsvarende, er berettigede til at ansøge. Dem, der besidder faglige kvalifikationer såsom CA, ICWA og CS, der anses for svarende til en kandidatgrad og har mindst 55% mærker, er også støtteberettigede.

Kvalificerede ansøgere med en af ​​følgende score vil blive kaldt direkte til præsentation og Interview:

* CAT (score på to år med behov afskåret) som besluttet af IIPMB.

* GMAT / GRE (ikke ældre end fem år)

* UGC-CSIR-JRF/NET (scores ikke ældre end fem år) i relevant område af specialisering.

* ICAR NET (scores ikke er ældre end 5 år)

Nris og udenlandske kandidater med gyldige score er berettigede til at ansøge.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
- INR 35.000-50.000 pa
Information
Deadline
Locations
Indien - Bengaluru, Karnataka
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Indien - Bengaluru, Karnataka
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen