Fødevareteknologi, ph.d.
Shakarim University
Nøgleinformation
Campus placering
Semey, Kasakhstan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Russisk,
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Uddannelsesprogram Teknologi for fødevareprodukter er rettet mod at uddanne højt kvalificeret, konkurrencedygtigt personale, forbedre kvaliteten af viden, danne et system på flere niveauer af forskningsaktiviteter efter de presserende behov fra moderne uddannelse og videnskab, en harmonisk udviklet personlighed som en specialist i organisationsfelt og effektiv anvendelse af moderne madteknologier og engagere sig i ledelsesaktiviteter, hvilket er en af de presserende opgaver i Republikken Kasakhstan. Det unikke ved EP "Technology of Food Products" talrige egne videnskabelige udviklinger i kød- og mejerisektoren giver et pålideligt fundament til uddannelse af nye generationer af specialister.
Aktivitet:
direktør for organisationen
Vicedirektør for organisationen for videnskabeligt arbejde;
organisationens chefingeniør
Videnskabelig sekretær;
Leder af fødevareindustriens forskningslaboratorium;
leder og førende specialist inden for forskningsinstitutter, videnskabelige forskningscentre, fødevareproduktionsvirksomheder, strukturelle divisioner i landbrugsministeriet;
en lærer ved højere og sekundære uddannelsesinstitutioner i fødevareprofilen;
en specialist i landbrugsformationer af forskellige former for ejerskab, produktionsinstitutioner for en landbrugsprofil, jord og territoriale udvalg;
en ekspert i projekter.