HFA Ph.D.

Generelt

Program beskrivelse

Ph.D. Studerende

Hector Fellow Academy har til formål at fremme unge forskere i Hector Fellows miljø. HFA Ph.D. studerende får mulighed for at drage fordel af den rigdom af erfaring og en fremragende ekspertise hos deres vejledere, mens de opbygger et forskningsnetværk.

Hvert år har flere ph.d. stillinger finansieres af HFA. Master kandidater fra hele verden kan anvende med en meget god grad. Ambitiøse unge forskere har mulighed for at gøre deres ph.d. med et selvudviklet forskningsprojekt i en Hector Fellows arbejdsgruppe.

Til dette skal der forelægges et innovativt, selvudviklet forskningsemne, som den unge videnskabsmand arbejder inden for rammerne af den treårige ph.d.-fase på instituttet for den tilsynsførende Hector Fellow. Det skal indgå i ansøgningen, som Hector Fellow kvalificerer som vejleder for din forskningside.

Desuden kan fremragende Masters kandidater også søge ansøgt ph.d. stillinger fra en Hector Fellow . Ved at blive medlem af Hector Fellow Academy bliver de unge forskere en del af et tværfagligt netværk af topforskere.

Fordele

  • Realiser en selvudviklet forskningside ELLER
  • ansøge om en annonceret position af en Hector Fellow Mentoring af en internationalt anerkendt, top-level videnskabsmand
  • Finansieret stilling som forskningsassistent (afhængig af DFG-regulering) plus forskningsfonde
  • Medlemskab i et fremragende forskningsnetværk Yderligere ledelseskurser, uddannelse

Krav

En innovativ Ph.D. projektidee på forskningsområdet for en af Hector Fellows ELLER motivationen til at udføre en Ph.D. projekt annonceret af en Hector Fellow En fremragende kandidatgrad Meget gode engelsksprogede færdigheder

Ansøgning

At ansøge om en stilling som ph.d. studerende på Hector Fellow Academy , skal følgende krav være opfyldt:

  • Fremragende akademisk præstation
  • Meget god kandidatgrad i det relevante felt
  • Meget god kendskab til engelsk
  • Villighed til at flytte til universitetets placering af den tilsynsførende Hector Fellow, hvis det er nødvendigt
  • Angiv enten en innovativ, selvudviklet projektoversigt inden for en Hector Fellows forskningsområde
  • Eller ansøge om en stilling annonceret af en Hector Fellow

Efter modtagelsen af ansøgningen vil de indsendte dokumenter blive gennemgået af Hector Fellow Academy kontor og videresendt til Hector Fellow. Vurderingen er baseret på akademiske kvalifikationer, projektets udløb og indholdets konsistens med Hector Fellow's forskningsfokus eller passer til kravene i den annoncerede stilling.

Med de mest lovende kandidater koordinerer Hector Fellows interviews. Finalisterne inviteres til en personlig introduktion i juli (som en del af det årlige symposium). Derefter træffes de endelige finansieringsbeslutninger.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Hector Fellow Academy is a young academy of sciences. It offers a platform for networking, interdisciplinary exchange, and mutual inspiration to the laureates of the Hector Science Award. In addit ... Læs mere

The Hector Fellow Academy is a young academy of sciences. It offers a platform for networking, interdisciplinary exchange, and mutual inspiration to the laureates of the Hector Science Award. In addition, the Academy supports promising young researchers. Minimer