Hong Kong Ph.d.-stipendieordning

Generelt

Program beskrivelse

Denne ordning giver elever fra hele verden mulighed for at studere for en ph.d.-studerende i et af Hongkongs højtrangerede universiteter. Hvis du er interesseret i at udføre avanceret forskning på et af følgende områder, er PolyUs berømte afdeling for engelsk stedet for dig:

 • Sprog- og faglig kommunikation
 • Lingvistik, engelsk sprog og systemisk funktionel lingvistik
 • Sprogundervisning og læring
 • Medier og kommunikation
 • Arealundersøgelser og interkulturel kommunikation

Yderligere information om ordningen kan fås fra følgende websteder:

Forskningsstipendierådet i Hong Kong
Hong Kong Polytechnic University

Nøglefunktioner i stipendieordningen

 • Månedligt stipendium på HK $ 26.600 (ca. US $ 3.430)
 • Årlig konference og forskningsrelateret rejsetillæg på HK $ 13.300 (ca. US $ 1.715) i 3 år
 • Undervisningsstipendium og garanteret hallophold i de to års studier

Det Hongkong Polytekniske Universitet (PolyU)

139648_polyu.png

I årenes løb har PolyU etableret et fremragende ry for at tilbyde professionel uddannelse af høj kvalitet og for at gennemføre forskning med stor effekt, som har praktisk værdi. På den seneste QS-rangliste er PolyU rangeret 75. i verden, 25th i Asien og 6. på 'Top 50 Under 50'-listen over verdens unge universiteter. Inden for lingvistik er Det Humanistiske Fakultet - som den engelske afdeling er en del af - rangeret 45. i verden på QS-fagrangeringer. Undervisnings- og administrationsmediet på PolyU er engelsk, hvilket gør det til en særligt passende ramme for internationale studerende at gennemføre doktorgradsstudier.

Institut for Engelsk

Med vores 'Lingvistiske Excellence in Professional Contexts' er vores forskning i afdelingen fokuseret på anvendt lingvistik, sociolingvistik og faglig kommunikation. Tematisk dækker vores forskning store områder som sundhedskommunikation, politisk kommunikation, digital mediekommunikation, reklame og (by) branding, sprogundervisning og læring samt kerneområder inden for lingvistik, herunder studiet af sprog i samfundet og diskursanalyse. Meget af vores forskning foregår under ledelse af vores to internationalt orienterede forskningscentre:

Vi afholder regelmæssigt store internationale konferencer og symposier samt forskningseminarer med førende lærde fra hele verden. Afdelingen er derfor en meget levende og behagelig atmosfære for at studere for en doktorgrad.

139649_phd.png

Seneste Awardees

Jamie McKeown, Det Forenede Kongerige

Jeg har haft livet og arbejdet i Hongkong enormt hidtil; Byen er et af de mest livlige og bekvemme steder, jeg nogensinde har boet i. At studere hos PolyU er lige så givende: Førsteklasses ressourcer kombineret med støttende arbejdsmetoder bode godt for et behageligt arbejdsmiljø.

Esterina Nervino, Italien

Jeg kom først til PolyU som MA-udvekslingsstuderende, og jeg blev straks forelsket i denne fantastiske by. Nu er jeg glad for at være tilbage og har denne store mulighed for at lave forskning i et meget internationalt og stimulerende miljø, hvor jeg har adgang til alle de ressourcer, jeg har brug for til mit projekt, og jeg har chancen for at arbejde sammen med verdensberømte forskere i min forskning areal.

Didem Aydin, Tyrkiet

At være en postgraduate studerende på PolyU har været en vidunderlig og intellektuelt stimulerende oplevelse. Der er mange lokale konferencer deltog af eksperter fra hele verden, for ikke at nævne vores værdsatte fakultet i Institut for Engelsk. Hertil kommer, at byen Hongkong er et smukt sted, hvor jeg kan lære om det kantonesiske sprog og kultur, som jeg virkelig nyder.

Mark Nartey, Ghana

En række ting gør PolyU til en passende destination for ph.d.-studier: fremragende faciliteter, førsteklasses vejledning, eliteuddannelse, det inspirerende personale og det stimulerende akademiske miljø. Ud over det utroligt støttende miljø, som PolyU tilbyder mig, drager jeg fortsat fordel af de forskellige sociokulturelle oplevelser, man finder på dette kosmopolitiske universitet og i Hong Kong generelt. At studere på PolyU er en virkelig givende og tilfredsstillende oplevelse, der giver mig et solidt fundament for faglig udvikling og social indflydelse.

Udvælgelseskriterier

Den primære overvejelse er akademisk ekspertise, som det fremgår af besiddelsen af ​​en kandidatgrad eller i undtagelsestilfælde en bachelorgrad med første klasse honnør. Udvælgelsespaneler tager også hensyn til følgende faktorer:

 • Forskningsevne og potentiale
 • Kommunikation og interpersonelle færdigheder
 • Ledelsesevne

Hvordan man ansøger

Adgangskrav

Du bør gøre din oprindelige ansøgning til Hong Kongs Research Grants Council (RGC) via Fellowship Scheme's online system for at få et referencenummer, inden du sender en fuld ansøgning. Når du ansøger om optagelse til PolyU, via stipendieordningen, vil du blive betragtet samtidigt for en regelmæssig plads til universitetet ved tildeling af et Postgraduate Studentship. Det betyder, at selv om din ansøgning om stipendieordningen ikke lykkes, har du stadig mulighed for at få en regelmæssig plads på instituttet for engelsk.

Du burde:

 • have en kandidatgrad, der indeholder en væsentlig forskningskomponent, såsom en afhandling, der tildeles af et anerkendt universitet ELLER
 • have en bachelorgrad med First Class Honours, eller tilsvarende, tildelt af et anerkendt universitet
 • opfylde et af følgende engelsksprogede krav, hvis din grad IKKE er fra et universitet, der bruger engelsk som undervisningsmedium (EMI):
  • en samlet score på mindst 6,5 i International English Language Testing System (IELTS); eller
  • mindst 550 i testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) til den papirbaserede test eller mindst 80 i den internetbaserede test.

Ansøgningsprocedurer

1. Indgivelse af den oprindelige ansøgning
Du kan kun indgive EN indledende ansøgning til RGC gennem HKPFS Electronic System for at få et HKPFS-referencenummer inden 1. december 2020. Du skal angive dine præferencer på institutionerne, hvis du ønsker at ansøge om to institutioner i stedet for en. Ingen ændring af valg af institutioner / præference er tilladt efter indgivelse af ansøgning.

2. Aflevering af fuld ansøgning til PolyU
Du skal derefter indsende en fuldstændig ansøgning til højst to institutioner ved at citere HKPFS-referencenummeret. Hvis du vælger to PolyU-programmer i den oprindelige ansøgning, skal du indsende en separat fuld ansøgning om HVERT valgt program til PolyU. Der kræves et ansøgningsgebyr for hver fuld ansøgning. Indsendelse af fulde ansøgninger til PolyU skal ske via webapplikationssystemet inden 2. december 2020.

Varm påmindelse: Din ansøgning til HKPFS betragtes også som en formel ansøgning om ph.d.-optagelse til den / de valgte institution (er).

Udvælgelseskriterier

Den primære overvejelse er akademisk ekspertise, som det fremgår af besiddelsen af ​​en kandidatgrad eller i undtagelsestilfælde en bachelorgrad med første klasse honnør. Udvælgelsespaneler tager også hensyn til følgende faktorer:

 • Forskningsevne og potentiale
 • Kommunikation og interpersonelle færdigheder
 • Ledelsesevne

Ansøgningsperiode

 • Indkaldelse af ansøgninger: september 2020
 • Frist for indgivelse af indledende ansøgninger til forskningsrådet (RGC) af ansøgerne til tildeling af referencenumre: 1. december 2020
 • Frist for indgivelse af fulde ansøgninger og betaling af ansøgningsgebyr gennem eU-optagelsessystemet for PolyU: 2. december 2020
 • Meddelelse om resultater via RGC via e-mail: slutningen af marts / begyndelsen af april

Opdateret arrangement: For indgangen til 2021-22 er interviewet planlagt den 11. december 2020 . Kortlistede kandidater vil blive informeret om interviewarrangementet den 10. december 2020 . Dette er den eneste tilgængelige dato for interviewet, som er en påkrævet del af ansøgningsprocessen. Afdelingen forbeholder sig ret til at ændre denne dato, og kandidater på kort liste vil blive underrettet om nødvendigt.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate ... Læs mere

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate and postgraduate studies focusing on professional communication. Minimer