Denne ordning giver elever fra hele verden mulighed for at studere for en ph.d.-studerende i et af Hongkongs højtrangerede universiteter. Hvis du er interesseret i at udføre avanceret forskning på et af følgende områder, er PolyUs berømte afdeling for engelsk stedet for dig:

 • Sprog- og faglig kommunikation
 • Lingvistik, engelsk sprog og systemisk funktionel lingvistik
 • Sprogundervisning og læring
 • Medier og kommunikation
 • Arealundersøgelser og interkulturel kommunikation

Nøglefunktioner i stipendieordningen

 • Månedlig stipendium på HK $ 20.000 (ca. US $ 2.600)
 • Den årlige konference- og forskningsrelaterede rejseydelse på HK $ 10.000 (ca. US $ 1.300) i 3 år
 • Undervisning stipendium og garanteret hal indkvartering i det første år for PolyU awardees

Det Hongkong Polytekniske Universitet (PolyU)

PolyU har igennem årene etableret et fremragende ry for at yde professionel uddannelse af høj kvalitet og for at gennemføre en stærk forskning, der har praktisk værdi. I QS-rankingen, der blev udgivet i 2018, er PolyU rangeret som nr. 95 i verden, 27. i Asien og 6. i "Top 50 Under 50'-listen over verdens unge universiteter. Inden for lingvistik er Det Humanistiske Fakultet - hvoraf det engelske afdeling er en del - rangeret 40th i verden i QS fagliste. Undervisningen og administrationen på PolyU er engelsk, hvilket gør det til en særlig passende ramme for internationale studerende til at gennemføre ph.d.-studier.

Institut for Engelsk

Med vores 'Lingvistiske Excellence in Professional Contexts' er vores forskning i afdelingen fokuseret på anvendt lingvistik, sociolingvistik og faglig kommunikation. Tematisk dækker vores forskning store områder som sundhedskommunikation, politisk kommunikation, digital mediekommunikation, reklame og (by) branding, sprogundervisning og læring samt kerneområder inden for lingvistik, herunder studiet af sprog i samfundet og diskursanalyse. Meget af vores forskning foregår under ledelse af vores to internationalt orienterede forskningscentre:

 • Forskningscenter for Professionel Kommunikation på engelsk
 • International Research Center for fremme af sundhedskommunikation

Vi afholder regelmæssigt store internationale konferencer og symposier samt forskningseminarer med førende lærde fra hele verden. Afdelingen er derfor en meget levende og behagelig atmosfære for at studere for en doktorgrad.

Seneste Awardees

Jamie McKeown, Det Forenede Kongerige

Jeg har haft livet og arbejdet i Hongkong enormt hidtil; Byen er et af de mest livlige og bekvemme steder, jeg nogensinde har boet i. At studere hos PolyU er lige så givende: Førsteklasses ressourcer kombineret med støttende arbejdsmetoder bode godt for et behageligt arbejdsmiljø.

Esterina Nervino, Italien

Jeg kom først til PolyU som MA-udvekslingsstuderende, og jeg blev straks forelsket i denne fantastiske by. Nu er jeg glad for at være tilbage og har denne store mulighed for at lave forskning i et meget internationalt og stimulerende miljø, hvor jeg har adgang til alle de ressourcer, jeg har brug for til mit projekt, og jeg har chancen for at arbejde sammen med verdensberømte forskere i min forskning areal.

Isaac N. Mwinlaaru, Ghana

PolyU er centrum for mange prestigefyldte internationale konferencer og andre videnskabelige aktiviteter. Dette har givet mig mulighed for at møde og interagere ansigt til ansigt med mange af verdens fineste lærde inden for lingvistik og sprogstudier, der både øger min tillid som en spirende lærer og øger min viden om sprogvidenskab.

Didem Aydin, Tyrkiet

At være en postgraduate studerende på PolyU har været en vidunderlig og intellektuelt stimulerende oplevelse. Der er mange lokale konferencer deltog af eksperter fra hele verden, for ikke at nævne vores værdsatte fakultet i Institut for Engelsk. Hertil kommer, at byen Hongkong er et smukt sted, hvor jeg kan lære om det kantonesiske sprog og kultur, som jeg virkelig nyder.

Udvælgelseskriterier

Den primære overvejelse er akademisk ekspertise, som det fremgår af besiddelsen af ​​en kandidatgrad eller i undtagelsestilfælde en bachelorgrad med første klasse honnør. Udvælgelsespaneler tager også hensyn til følgende faktorer:

 • Forskningsevne og potentiale
 • Kommunikation og interpersonelle færdigheder
 • Ledelsesevne

Ansøgningsprocedurer

Du bør gøre din oprindelige ansøgning til Hong Kongs Research Grants Council (RGC) via Fellowship Scheme's online system for at få et referencenummer, inden du sender en fuld ansøgning. Når du ansøger om optagelse til PolyU, via stipendieordningen, vil du blive betragtet samtidigt for en regelmæssig plads til universitetet ved tildeling af et Postgraduate Studentship. Det betyder, at selv om din ansøgning om stipendieordningen ikke lykkes, har du stadig mulighed for at få en regelmæssig plads på instituttet for engelsk.

For mere information om stipendieordningen, besøg venligst følgende websteder:

Research Grants Council

Det Hongkong Polytekniske Universitet

Vigtige datoer

 • Indgivelse af første ansøgning til RGC: Fra 1. september til 1. december 2018
 • Indgivelse af fuld ansøgning til PolyU: 1. december 2018
Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret December 11, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
- Månedlig stipendium på HK $ 20.000 (ca. US $ 2.600)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date