informatik PhD - nye medier og allestedsnærværende systemer (3. cyklus)

Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

informatik PhD - nye medier og allestedsnærværende systemer (3. cyklus)

Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias

Ph.d. i datalogi - Nye Medier og Totaldækkende Systems (3. cyklus)

retning Course


Professor Paulo Mendes


Sekretariat


Anabela Moura


Indrejse-


Kan gælde for den cyklus af undersøgelser, der fører til graden af ​​Doctor:


a) Indehavere af kandidatgrad eller juridiske tilsvarende;

b) bacheloruddannelser indehavere, indehavere af en relevant akademisk eller videnskabelig pensum anerkendt som attesterer kapacitet til at udføre denne cyklus af undersøgelser fra det videnskabelige udvalg af ph.d.;

c) indehavere af et akademisk, videnskabelig og professionel pensum anerkendt som forringe evnen til at udføre denne cyklus af undersøgelser af Den Videnskabelige Komité for ph.d..Undersøgelse Program Krav


For at deltage i ph.d.-programmet, skal kandidaten opfylde betingelserne i den nationale lovgivning betingelser samt følgende sæt af krav:

a) har en kandidatgrad eller postgraduat grad i datalogi, elektroteknik og computer engineering, multimedie kommunikation, eller andre lignende træning område.

b) har en grad fra en national eller international institution anerkendt af det videnskabelige udvalg under ph.d.-program.

c) Har en faglig eller videnskabelig pensum betragtes som relevante for ph.d.-programmet, det videnskabelige udvalg af dette program.

d) Ansøgerne skal tale og skrive flydende engelsk. Antallet af kandidater til at deltage er 15.

I tilfælde er der ingen mindste antal ansøgere til at berettige indledningen og drift af NEMPS kan foreløbigt udvalgte ansøgere, som opfylder betingelserne, at få graden af ​​Doctor begrænset til "udarbejdelse af en original afhandling, specielt designet til at dette formål, "ifølge punkt a) i kunst. 31 i lovdekret 74/2006 af 24. marts, som ændret ved lovdekret No.107 / 2008 af 2. juni og lovdekret nr 230/2009 af 14. september. Men optagelse og indskrivning i ph.d. i disse betingelser kræver, godkendelse af Den Videnskabelige Komité for NEMPS hvortil skal præsenteres med en skriftlig anmodning fra ansøgeren, sammen med eventuelle udtalelser fra den foreslåede værge eller rådgiver.Præsentation Course


Den stadig mere globale tilstedeværelse af internettet som et middel til kommunikation og sociale nedsænkning ændrer den måde, dag-til-dag i et informationssamfund er udviklet, giver ikke kun et solidt fundament til at øge den sociale interaktion, men også hjælpe med at udbrede lokale interesser, således at der skabes en ægte global landsby. I dag, mere og mere, hvis du har en internetforbindelse og tjenesteydelser, der ikke kun fokus på internettet bruger, men også formet af dette. Hertil kommer, at internettet i sig selv, som et middel til kommunikation, introducerede i dag en udvikling baseret på deltagelse af slutbrugeren. Virkningen af ​​denne deltagelse er et resultat af to grundlæggende principper inden for teknologi og systemer: i) en hurtig evolution af internettjenester og arkitekturer; ii) større interaktion og nedsænkning af brugeren som en integreret del af disse samme tjenester og teknologier.

I den forbindelse foreslår et ph.d.-program, der har til formål at uddanne enkeltpersoner inden for datalogi, for at give viden om de to aspekter, der er angivet ved sammenkobling mellem to delområder: New Media og Totaldækkende Systems.


Mål


Den ph.d.-program har følgende mål:

a) Supplerende uddannelse af lærere inden for videnskab og teknik ved at give avanceret uddannelse i nye områder inden for datalogi, især i områder med relation til nye medier og pervasive systemer for kommunikation.

b) Udvikling af færdigheder med hensyn til forskning metode, så de autonome udviklingsaktiviteter, der dækker forskellige aspekter af F & U-processen, herunder valg og anvendelse af skriftligt teknikker til formidling af F & U-resultater.

c) give deltagerne en præcis opfattelse af den aktuelle udvikling inden for computerteknologi i det aspekt systemer og omsiggribende medium, samt dens konsekvenser for slutbrugeren. Den ph.d.-program involverer lærere fra SCAIT, hvoraf de fleste integrerer SITI forskningsenhed, som associerede medlemmer med ekspertise inden for områder som komplekse systemer, datalogi, digitale medier, systemer og internetteknologier.


Viden, færdigheder og kompetencer, der skal erhverves
Ansøgerne vil udvikle færdigheder i tre indsatsområder, over 36 måneder, der er etableret i overensstemmelse med "europæisk charter for forskere og adfærdskodeks for ansættelse af forskere." Af de tre indsatsområder, to er obligatoriske (område af viden og forskning område), arealet af elektiv uddannelse. De tre områder kan beskrives som følger:

a) Med forbehold felt: Formålet er at støtte erhvervelse af viden i specifikke videnskabelige og teknologiske områder, bliver tilvejebragt gennem program med foredrag og seminarer. Emnerne er inddelt i to store dele af programmet (New Media og Ubiquitous System).

b) forskningsrum: har til formål at give de studerende mulighed for at udtænke og følge en plan for forskningsstudier egnede til graden af ​​lægen. Denne undersøgelse Planen vil blive gennemført i forskningsmiljø forbundet med enheden FoU SITI (Systems og Computer Technologies), som vil give de studerende til at tilegne sig færdigheder i forbindelse med F & U fordybende og reel.

c) Træning Område: Formålet er at give de studerende mulighed for at møde reelle udfordringer med at gennemføre sin forskningsplan. Denne uddannelse er valgfri karakter og dets gyldighed analyseret af den studerendes vejleder. Hvis det godkendes, skal det indgå i den studerendes forskningsplan og kan udføres for eksempel i samarbejde med en partner industrialou henhold til en national eller international forskningsprojekt.


forskning


Universitetet portugisisktalende supplerer ph.d.-programmet ved InvestigaçãoCOPELABS Unit - Kognition og Folk-Centric Computing, hvilket giver ansøgerne mulighed for at udvikle deres videnskabelige viden og også dens forskningskapacitet inden for rammerne af en internationalt anerkendt hold, med aktiviteter baseret på forskning linjer i ph.d.-program. De COPELABS blev formelt oprettet som en tværfaglig enhed i oktober 2013 som følge af fusion af to enheder SITILabs efterforskningsenhed (databehandling, 2010-2012) og CEPCA (Psykologi, 2008-2012). Den COPELABS er anerkendt som en national forskningsenhed af Fonden for Videnskab og Teknologi og opnåede en score på "god" i den sidste vurdering (2013). I 2015 COPELABS integreret 29 medlemmer, 18 hvoraf har ph.d.ere. Den COPELABS har støttet flere ph.d.-studerende fra forskellige ph.d.-programmer (værten institution: University portugisisktalende). Bestående internationalt team tiltrækker forskere fra flere lande, herunder Tyskland, Frankrig, Brasilien, Pakistan, Zambia.


Udstyr og faciliteter


Forløbet af undersøgelsen vil blive afholdt på campus ved University portugisisktalende som omfatter:

a) 2 sale for klasser og et værelse handlinger;

b) gennemsnitlig kapacitet på kursuslokaler.

c) plads til individuelt arbejde ligger i Unit F & U SITI. Enheden har et areal på åbent rum, hvor en zone gives til ph.d.-studerende, der overvejer en ø, der består af stol, skrivebord, skuffer samt adgang til infrastruktur.

d) udstyr dedikeret til F & U-aktiviteter, herunder test bænke.

e) delte sociale område med R & D enhed.

f) en dedikeret plads i den generelle bibliotek med over 4.000 titler på monografier, fagblade og online-adgang til videnskabelige tidsskrifter i området. herunder titlerne på salvie, Intelect og IEEE vedrørende dette område af uddannelse;

Gennem ULHT netadgang studerende har gavn af online-adgang til relevante videnskabelige opbevaringssteder (ISI Web of Science, IEEExplore, ACM Digital Library) og også af videnskabelige tidsskrifter pakker leveret af Vítor de Sá bibliotek. Studerende vil have adgang til den normale drift software og også adgang til simulatorer (Matlab, omnet ++, NS2, ONE


Karrieremuligheder


Det internettjenester område og især nye medier er forbundet med internettet som et middel omsiggribende, øge beskæftigelsesegnetheden har også været en modtagelig miljø for iværksætteri og dermed fremme udviklingen af ​​mikro-økonomi, baseret på tværfaglige projekter. Det stigende antal tjenester såsom sociale medier og på den anden side den stigende indtrængen selv internettet i den daglige rutine i selskabet påpegede, at på mellemlang sigt, er der ingen vending af den nuværende tendens.


Bemærkninger


Bemærk også, at NEMPS programmet formidles internationalt, hvorfor det er nødvendigt at overveje mulige forsinkelser i posten af ​​kandidater, på grund af visum indkøb.

Ansøgere er genstand for serialisering proces, hvor hvert element i den videnskabelige komité vil yde rådgivning, og i slutningen af ​​processen en kopi af serialisering minutter leveres til Department of Postgraduate. Applikationer er åbent hele året (15 pladser), således at alle potentielle kandidater kan registrere deres interesse i doktorgrad kursus og så få mere information.

Tilmelding kan ske via linket "Registrer", der er øverst på denne side. Det akademiske år 2017 - 2018 som skal begynde i november 2017 og skal følge en lignende tidsplan til indeværende skoleår. De 8 bedste genoptager modtaget, vil blive tilbudt 8 poser ULHT for perioden 2017/2020. Der henvises til forordningen: http://www.ulusofona.pt/noticias/bolsas-doutoramento-2017-2020.


Videnskabelige områder


Teknologi og informationsteknologi.


For mere information, se side af ph.d.-programmet: http://nemps.ulusofona.pt/pt/ eller send e-mail til nemps-sec@ulusofona.pt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Samlet honorar 2016/19: € ​​5813 (under revision for 2017/2018)
Information
Deadline
Locations
Portugal - Lisbon, Lisbon
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Portugal - Lisbon, Lisbon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen