Inter doktorgrad i psykologi

Generelt

Program beskrivelse

Offentlige universiteter i midtvestlige region ANUIES, enige om at fremme oprettelsen af ​​den interinstitutionelle doktorgrad i psykologi kvalitet program, hvis primære formål adresse specifikke behov i regionen gennem uddannelse af forskere på højeste niveau en ramme af fleksibilitet, overvejer politik National Association of universiteter og institutioner for videregående uddannelse (ANUIES) og i overensstemmelse med kvalitetsindikatorer identificeret af det nationale Råd for videnskab og teknologi (CONACYT) gennem det nationale program for kvalitet Graduate (PNPC).

DPI er en inter-graduate-program, som har den fordel, at kombinere menneskelige og materielle ressourcer, som besiddes af hver af institutionerne hver for, at integrere en plante af lærere, der har alle de materielle ressourcer, infrastruktur og tilstrækkeligt udstyr, for den fulde udvikling af uddannelse og forskning på regionalt plan, og dermed udgør en alternativ træning på højt niveau personale, optimering af menneskelige og materielle ressourcer til rådighed.

Den doktorgrad henvender sig til kandidater i psykologi, der har Masters i psykologi eller et beslægtet disciplin: Sociologi, Educational Sciences, antropologi, Socialt Arbejde, Kommunikation Sciences, Health Sciences, Filosofi.

Generelt mål

Udvikle de menneskelige ressourcer med høje akademiske standarder, i stand til at udføre original videnskabelig forskning, til at anvende viden og praksis af høj kvalitet undervisningsaktiviteter i bachelor-og kandidatuddannelser med henblik på at fremme udviklingen af ​​videnskaben om psykologi.

Specifikke mål

 • Tog forskere til at udvikle forslag til forskning på regionalt, nationalt og internationalt plan for at berige viden i videnskaben om psykologi.
 • Vær yderst konkurrencedygtig for at styrke undervisningsprogrammer i pædagogisk psykologi akademisk personale.
 • Tog forskere dygtige i forskellige epistemologiske modeller og differentieret tilgang til at løse regionale og nationale spørgsmål for at opnå mere og mere relevante svar, der søger at skabe ny viden.
 • Udvikle evnen til kritisk at vurdere epistemologiske, metodisk og teknisk-instrumentel relevans projekter og den valgte linje af forskning.

Graduate-profil

Kandidater fra DIP vil have den nødvendige viden til:

 • Udvikle forskning, original og kvalitet.
 • Give løsninger på specifikke problemer relateret sager i forskning inden for psykologi.
 • Master specialiserede og grænsen relateret til sin serie af uddannelse i ph.d.-uddannelsen viden.

Kandidater fra ph.d. vil have færdigheder til at:

 • Øvelse lederskab med forskergrupper.
 • Påfør forskning metode på problemet med fagområdet.
 • Organiser, rådgive og undervise kurser til bachelor-og kandidatstuderende i forbindelse med deres uddannelse online.
 • Præsentere og diskutere deres forskning til specialister og formidle brede sociale sektorer.
 • Forhandle med de tilsvarende organer på regionalt, nationalt og internationalt plan for at opnå finansiering til forskningsprojekter.

Den uddannede har holdninger og værdier:

 • Lov i det globale sociale miljø ved at anvende erhvervet viden og færdigheder.
 • Teams deltage i projekter disciplin eller tværfaglige.
 • Udfører deres aktiviteter med overholdelse af faglig etik.

Forskning linjer

DPI finder i øjeblikket tre linjer af produktions- og / eller anvendelse af viden:

 • Pædagogisk Psykologi
 • socialpsykologi
 • sundhedspsykologi
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Læs mere

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimer
Aguascalientes