Inter ph.d.-program i arkitektur

Generelt

Program beskrivelse

PIDA er uddannet på høje akademiske standarder, anerkendt af National Quality Graduate Programme (PNPC) af det nationale råd for videnskab og teknologi (CONACYT) som Consolidated program. Det fremgik i en alliance af universiteter i Vesten centrale region, som samle deres ressourcer og ekspertise, i dag tilbyder et program, der opfylder de højeste standarder for kvalitet, hvilket bidrager afgørende sin Basis Akademisk Core, der består af syvogtyve professorer - forskere med fast akademisk uddannelse, højt kvalifikationsniveau og erfaring inden for forskning i arkitektur. Dette ph.d.-program af høj akademisk kvalitet har eksisteret siden 2002, og var en pioner inden for sin art i den vestlige centrale del af landet; i det Universidad Autónoma i Aguascalientes, Colima University, University of Guanajuato og Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo involveret.

PIDA blev oprettet som reaktion på det presserende behov for folk højtuddannede inden for områderne arkitektur, der er i stand til at udvikle forskning og undervisning højt niveau for at øge den faglige kvalitet af uddannelsesprogrammer de tilbyder i regionen og i landet, samt at tilskynde til generering og formidling af viden.

Allround

Den PIDA sigter primært til uddannelse højt kvalificerede til at producere viden professionel akademisk personale og til at gennemføre original forskning og analyse, design og programmering forslag relateret til menneskelig indgriben på det område, byen og produktion, forarbejdning og urban bevaring - arkitektonisk, overvejer nye analytiske værktøjer og perspektiver, der fremmer forbedring af livskvaliteten og miljømæssige forhold i regionen og landet.

læseplaner struktur

PIDA er en forskningsbaseret, gennem produktion og anvendelse af viden og involverer fuld tid dedikation program; tutorial har karakter og sigter mod at fremme akademisk samspil mellem vejleder og studerende. Den ph.d.-program varer seks semestre, hvor den studerende skal demonstrere de tematiske forskningsseminarer og faglige aktiviteter som planlagt, forbereder dokumentet afhandling og forsvare det.

Den PIDA programmet er relevant og sammenhængende læseplan struktur; de foreslåede aktiviteter at fremme udviklingen af ​​kollegiale handlinger og bred deltagelse af tutorer i at gøre akademiske beslutninger. Der serialisering og horisontal og vertikal artikulation af pensum struktur og muligheden for konstant opdateret med temaet Seminarer specielle; Desuden er processen med rådgivning, overvågning og evaluering af de studerende gøres på en kollegial måde.

Programmet omfatter i alt 220 point, 180 for seks Research Seminar og 40 svarende til fire temaseminarer Anden. I PIDA arbejder fra tre linjer af generering og anvendelse af viden (LGAC) meget konkret: Arkitektur og By Arkitektur og Miljø og Arkitektur og kulturarv.

Arkitektur og by

Den fokuserer på generering af viden om fænomenet produktion og reproduktion urban-arkitektoniske. Målet er at give ny indsigt om arkitektur og arealforvaltning processer og udvikle nye metoder til at undersøge forholdet mellem arkitektur og territorium.

Arkitektur og miljø

Det er orienteret mod produktion af viden om de miljømæssige kvaliteter af rum og deres interaktion med brugerne. Med hensyn til de egenskaber og kvaliteter af materialer, systemer og udstyr til miljøtilpasning er rettet, har til formål at udvikle metoder til forskning og design i dens miljømæssige dimension samt midler til passende bygning teknologier.

Arkitektur og kulturarv

Søger at producere viden om teori og historie for arkitektur og byplanlægning samt nye teoretiske og metodiske forslag om bevarelse processer i arkitektoniske objekt og byarkitektoniske ensembler. Desuden er formålet at udvikle anvendt projekter, der bidrager til udviklingen af ​​teknologier til bevarelse af den arkitektoniske arv.

PROFIL FOR indkomst til ASK

Der ønsker at komme ind i PIDA skal have to kvaliteter: studieegnethed og holdningsmæssige karakteristika. Studieegnethed inkluderer:

 1. Viden og erfaring i at formulere forskningsprojekter;
 2. Ræsonnement, analyse og syntese evne, læsning og oversættelse af tekster på et tilstrækkeligt niveau komprimering af to fremmedsprog som engelsk, fransk, italiensk, portugisisk.
 3. passende forvaltning af beregningsværktøjer og computer teknologi, der kræves for deres forskningsprojekt;
 4. Tidligere har afsluttet en kandidatuddannelse inden for områderne viden, der håndterer doktorgrad;
 5. Evne til at problematisere og hypotesen om de faktiske forhold og fænomener reality urban arkitektoniske linjer relateret til generation og anvendelse af viden, der danner i ph.d.-program.

For sin del, de holdningsmæssige egenskaber oversætte til:

 1. Evne til at udvise lederskab og tilskynde til dannelse af forskergrupper;
 2. Villighed til at holde sig opdateret på forskning for at udvikle sig;
 3. Kreativitet til at foreslå forskningsprojekter og forvaltningen af ​​ressourcerne deraf;
 4. Ansvarlig holdning og besværlig;
 5. Evne til at arbejde individuelt og i teams;
 6. videnskabsmand, selvkritisk og reflekterende ånd.

Den PIDA anser ansøgere, der har afsluttet bachelor og kandidatgrad i arkitektur og / eller byplanlægning graduate kandidater kan deltage i andre beslægtede områder. Aspiring indtaste PIDA skal besidde viden og færdigheder, herunder færdigheder og erfaring i at formulere forskningsprojekter på de strækninger i generering og anvendelse af viden (LGAC) arbejder ph.d.-programmet; Desuden evne til abstrakt tænkning, til analyse og syntese og mundtlige og skriftlige udtryk i castiliansk.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Læs mere

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimer
Aguascalientes