Læs den officielle beskrivelse

Du er en erfaren, succesfuld Senior Professional, Senior Manager eller administrerende direktør. Du har en MBA eller lignende kvalifikation. Du føler, at du har brug for en dybere forståelse af de spørgsmål, du står og en mere systematisk måde at undersøge muligheder og muligheder. Du føler, at kun ved at træde tilbage og tage sig tid, og lægge de problemer, du står i en bredere sammenhæng med teoretisk viden, vil du være i stand til at udvikle den slags banebrydende løsninger, du søger. Du er begejstrede personlige, faglige og organisatoriske udvikling og er motiveret til at bidrage til ledelsen tænkning og praksis ved at forske og udvikle nye måder at gøre tingene på.

DBA internationale program er et blended learning program specielt skræddersyet til dem, der ikke kan sætte deres karriere på hold. Den frihed og fleksibilitet af dette program vil give dig mulighed for at skabe balance mellem de krav, din karriere og personlige liv og samtidig udvikle dine færdigheder og evner gennem en betydelig undersøgelse af original forskning med henblik på forbedring af det praktiske beslutningstagning samt øge forståelsen af ​​organisatoriske og erhvervsliv .

En Doctor of Business Administration (DBA) er en management praktiserende grad, og selv ikke et krav, fortsatte engagement i en organisation er vigtig for at holde de teoretiske og metodiske indhold i dine DBA studier i en praktisk sammenhæng. En DBA er fokuseret på at udvikle en videnskabelig holdning, ikke bare at udfylde et forskningsprojekt. Den streng anvendelse af forskningsmetoder inden for en teoretisk ramme, er en færdighed, der vil tjene dig i hele din karriere.

Programmet er opbygget i fire faser. I den første fase, vil du blive udfordret til at udvikle din egen identitet og vision som forsker. Hvad motiverer dig? Hvilken slags problemer fascinerer dig? Den anden fase er fokuseret på at udvikle dine evner som forsker. Den tredje fase er fokuseret på integration. Er du i stand til at forene din vision og motivation med din viden og intellektuelle evner? Den sidste fase er specialet forskning og skrivning fase. Via din forskning, vil du være i stand til at anvende og internalisere indlæring af de første tre faser samt kontekstualisere det.

Udvælgelseskriterium

Til optagelse på dette program, vil ansøgerne blive bedt om at:


• hold en MBA eller en Masters kvalifikation i et relevant område, og

• have mindst fem års postgraduate erhvervserfaring

• være i en faglig kapacitet med stort ansvar eller

• være i en øverste ledelse rolle eller

• være direktør / administrerende direktør for en lille til mellemstor virksomhed eller være i en tilsvarende position;

• forfølge, eller har forfulgt en betydelig karriere i professionelle eller forretningsområder, der falder inden for forskning interesser Sheffield Business School eller fakultetet for Business School Holland, og

• visning bevis af potentialet til at gøre ph.d.-niveau arbejde, og har skrevet og verbal flydende i engelsk. For ikke-engelsksprogede, er en TOEFL-mærket på 580 på papiret baserede test eller 237 på den elektroniske test, eller 91 på internet-baseret test, eller en 6,5 på IELTS standard minimum.

Under særlige omstændigheder kan det overvejes at ansøgere uden en kandidatuddannelse, som:

• holde en god første grad i en relevant disciplin;

• har enestående erhvervserfaring demonstreret af karrierefremmende;

• kan demonstrere fortsat uddannelse og faglig udvikling siden endt uddannelse.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Online og campus kombineret
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
Price
25,750 EUR
(1. år 7725 EUR, 2. år 7725 EUR, 3. år 5150 EUR, 4. år 5150 EUR)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date