Read the Official Description

Skriftlig eksamen: Maj 25, 2015 (EU-borgere)

Vurdering af titlerne: 3 jun 2015 (EU- og ikke-EU-borgere)

Interview: 8 juni de 2015 (EU-borgere) Den International Ph.D. i Management er opdelt i to forskellige læseplaner: "Innovation, Bæredygtighed og Healthcare" og "Change og kompleksitet Management".

Ph.D. studerende fra begge af dem vil følge de samme foredrag i Pisa for det første år. Studerende inden for pensum i "Change og kompleksitet Management" vil følge det andet år kurser i L'Aquila.

Den pensum i innovation, bæredygtighed og Healthcare omhandler de vigtigste ledelse emner, der karakteriserer de nuværende forskningsaktiviteter. Der lægges særlig vægt på:

  • håndtering af innovationsprocesser og internationale konkurrenceevne virksomheder, institutioner, såvel som lokale, regionale og nationale systemer;
  • forvaltningen af ​​bæredygtighed i offentlige institutioner, private virksomheder og brede område områder, der specifikt fokuserer på miljøpolitik, vedvarende udvikling energikilder, og kvalitetsvurdering af fødevarer og turistindustrien kæde;
  • forvaltning af sundhedsvæsenet, ment som udvikling af modeller og værktøjer til styring, for at støtte de involverede i sundhedsvæsenet i færd med ledelse og innovation af social velfærd bistand og evaluering af ydeevne fag.

Den pensum i forandring og kompleksitet Management fokuserer på to hovedemner: katastrofehåndtering og smarte samfund. Disse emner er begge kendetegnet ved en bred kompleksitet på grund af det store antal aktører og de relevante virkninger, som en god eller forkert ledelse kan producere på samfundet. En særlig vægt på lederskab metoder vil blive givet i "katastrofehåndtering" kursus, mens lektioner om "intelligente samfund" vil bevæge sig i metoder til netværk, deltagelse og samarbejde.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Scuola Superiore Sant'Anna »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date