Read the Official Description

For at imødegå de nye udfordringer i forurening af luft, jord og vand forårsaget af miljøforandringer og den globale opvarmning, er vores program designet til at udstyre de studerende med fantastiske evner i problemanalyse og løsning af regionale og globale spørgsmål; uafhængig nytænkning, planlægning og udførelse projekt; beslutningstagning, tværfaglig koordinering og international kommunikation.

Den UST - International ph.d.-program i Environmental Science and Technology (UST-EST) vil give den mest avancerede graduate uddannelse i tværfaglige miljøforskning fra globalt plan til molekylært niveau. Alle kurser vil blive undervist på engelsk af et team af udestående forskere med den yderligere ære at levere en uovertruffen kinesisk-talende omkring og læring faciliteter. For at sikre den meget tværfaglig karakter af miljøundersøgelse vil alle første-års studerende tage entry-level kurser i forbindelse med de fire store emner, nemlig, sundhedsvidenskab, fysisk kemi, teknik og remote sensing teknikker, før du flytter til specialiseret forskningsarbejde .

Den UST-EST Programmet giver også en unik mulighed for at deltage samarbejdsprojekter i forskellige UST campusser, enten i nationale eller internationale arenaer. Tælle sammen, har UST etableret bilaterale videnskabelige partnerskaber med akademiske institutioner i USA, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Japan, Singapore, Hong Kong, Malaysia, Indien, Vietnam, Canada, Sydkorea, Dominica Republik, og Island, for blot at nævne et få. For multilaterale samarbejde, Taiwan er en vigtig aktør på de syv Sydøstasien Studier (7-SEAS) Projekt og den vigtigste drivkraft for COSMIC Meteorologi Satellitter Mission.

Den UST-EST ph.d.-program er derfor godt forberedt til at uddanne den næste generation ledere i undersøgelsen, kommunikation og styring af kritiske spørgsmål i miljøforurening og klimaændringer. Kom slutte sig til os!

Optagelse

Studerende skal udfylde deres uddannelse inden for 2 til 7 år. Mindst 18 point, herunder de obligatoriske kurser og seminarer er påkrævet. Eleverne skal være kvalificeret til undersøgelse for ph.d.-kandidater. Andre regler ikke medtaget her skal overholde kravene i universitetet og Undervisningsministeriet.

Program taught in:
Engelsk

See 16 more programs offered by National Central University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date