International ph.d. i fødevareingeniør og bioteknologi
Free University of Bozen-Bolzano
Nøgleinformation
Campus placering
Bolzano, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 180 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
* studieafgift: € 163,50 om året
Introduktion
Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at uddanne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende fremgangsmåder inden for teknik og bioteknologi til fødevareforarbejdning ved at give dem mulighederne for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og industrier.
kursus beskrivelse
Det treårige program fokuserer hovedsageligt på forskning omkring primær fødevareproduktion, opsætning og styring samt validering af fødevareprocesser og anvendelse af omik-teknikker til konditionering og karakterisering af fødevareforarbejdning og fødevarer med særlig vægt på gærede fødevarer. De vigtigste træk ved ph.d. er en tværfaglig videnskabelig tilgang og deltagelse af internationalt anerkendte videnskabsfolk i den videnskabelige komité.
Hvis du har udmærket dig i videregående uddannelser, er denne ph.d. vil give dig mulighed for at fortsætte din karriere i akademia i et stimulerende, flersproget miljø med medforskere fra en lang række kulturelle og sproglige baggrunde. I løbet af kurset får du de kompetencer, der kræves for at gennemføre innovative og metodologisk strenge og avancerede forskningsprojekter. Til dette formål bliver du bedt om at designe et originalt forskningsprojekt under opsyn af en italiensk og / eller udenlandsk underviser, tilbringe mindst seks måneder på et anerkendt udenlandsk forskningscenter og samtidig udvikle evnen til at arbejde begge selvstændigt og i et hold.
Denne internationale ph.d. åbner flere karrieremuligheder . Når du har fået din doktorgrad, vil du være i stand til at fortsætte dine forskningsaktiviteter i den akademiske verden, i offentlige eller private forskningscentre, i førende fødevareindustrier eller som forretningskonsulent inden for de specifikke forskningsområder i programmet.
Ved første øjekast
- Kursets varighed: 3 år
- Kurser udføres på engelsk
- Steder til rådighed: 10 med stipendium 2 uden stipendium
- Campus: Bozen-Bolzano
- Undervisningsgebyrer: € 163,50 pr. År
Opbygning af kurset
Ph.D. dækker forskningsområderne fødevarebehandling som et af fakultets fokus. Ingeniørarbejde og bioteknologi er den høje gennemstrømningsmetode til fødevareforarbejdningsvidenskab Når du er optaget i programmet efter en offentlig udvælgelsesprocedure, skal du designe et forskningsprojekt og skrive et prospekt med din vejleder, inklusive formålet med dit projekt og de trin, der er nødvendige for at gennemføre det. Lejlighedsvis bliver du bedt om at opdatere trinnene i betragtning af udviklingen af dit arbejde og den seneste udvikling inden for dit forskningsområde.
Dit ophold i mindst seks måneder på et udenlandsk forskningscenter er obligatorisk, og du bliver bedt om at offentliggøre eller indsende til offentliggørelse af mindst tre artikler i internationale fagfælleblade . I løbet af det treårige program skal du også regelmæssigt deltage i klasser og seminarer specifikt designet til ph.d. studerende.
Stagene i ph.d.
Ph.D. Programmet består af fem faser, som slutter henholdsvis henholdsvis 2, 6, 12, 24 og 36 måneder.
- I fase 1 definerer du din forskningsplan og udarbejder også et udkast til prospektet.
- I fase 2 vil du definere dit forskningsprojekt mere detaljeret ud fra den relevante litteratur.
- I fase 3 begynder du dit arbejde i laboratoriet, der anvender den tilgang, der er defineret for dit projekt.
- I fase 4 fortsætter du med din forskning, du planlægger dit ophold i udlandet, og du forventes at begynde at forberede manuskripter til offentliggørelse i peer reviewed journaler.
- I sidste fase - fase 5 - vil du afslutte dit forskningsprojekt, udgivelsen af dine manuskripter og din afhandling.
Feltarbejde i udlandet
I løbet af de tre år af ph.d. program, vil du blive forpligtet til at forpligte dig til dit forskningsprojekt på heltid. Dit ophold på et kendt udenlandsk forskningscenter i mindst 6 måneder er obligatorisk. Dette vil være en mulighed for at diversificere din studieoplevelse ved at gennemføre forskning i stærkt stimulerende og konkurrencedygtige sammenhænge, udveksle ideer med andre forskere og dermed netværk med internationale kolleger.
Ansøgning
For at blive optaget på ph.d. uddannelse, skal du tidligere have opnået 300 ECTS-point (dvs. Bachelor og Master) og have relevant akademisk uddannelse, en relevant kulturel baggrund eller relevant erhvervserfaring relateret til ph.d.-fokusens fokus. program. Du bliver nødt til at certificere din engelskkompetence på B2-niveau og anses for kvalificeret under den offentlige udvælgelsesprocedure.
Indlæggelser
Læreplan
Ph.D. dækker forskningsområderne Food Processing som et af fakultets fokusområder. Engineering og bioteknologi er de høje gennemstrømningstilgange til fødevareforarbejdningsvidenskab. Ved optagelse i programmet efter en offentlig udvælgelsesprocedure, vil du blive bedt om at designe et forskningsprojekt og skrive et prospekt med din vejleder, herunder formålet med dit projekt og de nødvendige trin for at implementere det. Nogle gange vil du blive bedt om at opdatere trinene i betragtning af progressionen af dit arbejde og den seneste udvikling inden for dit forskningsfelt.
Dit ophold i mindst seks måneder på et udenlandsk forskningscenter er obligatorisk, og du bliver bedt om at offentliggøre eller indsende til offentliggørelse af mindst tre artikler i internationale fagfælleblade . I løbet af det treårige program skal du også regelmæssigt deltage i klasser og seminarer specifikt designet til ph.d. studerende.
Stagene i ph.d.
Ph.D. Programmet består af fem faser, som slutter henholdsvis henholdsvis 2, 6, 12, 24 og 36 måneder.
- I løbet af trin 1 vil du definere din forskningsplan, også udarbejde et udkast til prospektet.
- I fase 2 vil du definere dit forskningsprojekt mere detaljeret ud fra den relevante litteratur.
- I løbet af trin 3 vil du starte dit arbejde i laboratoriet ved at anvende den tilgang, der er defineret for dit projekt.
- I fase 4 fortsætter du med din forskning, du planlægger dit ophold i udlandet, og du forventes at begynde at forberede manuskripter til offentliggørelse i peer reviewed journaler.
- I sidste fase - fase 5 - vil du afslutte dit forskningsprojekt, udgivelsen af dine manuskripter og din afhandling.
Semester 1
Teori om videnskabelig metode
Semester 1
Kemometriske tilgange til at studere de kemiske og sensoriske markører for fødevareforarbejdning
Semester 1
Materialer og sensorer til fødevareteknik og bioteknologi
Semester 1
Fødevare-menneskelig akse: tarmmikrobiomet
Semester 2
Meta-omics tilgange til at studere fødevarefermenteringer
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter for 3. år
Semester 1-2
Sidsteårsseminar 2. år - optagelse på 3. år
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter 2. år
Semester 1-2
Forskningsaktiviteter 3. år - adgang til afsluttende eksamen
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter 1. år
Semester 1-2
State-of-the-art seminar
Semester 1-2
Afsluttende årsseminar 1. år - optagelse på 2. år
Semester 1-2
Afsluttende eksamen
Galleri
Karrieremuligheder
I løbet af de tre år af ph.d.-uddannelsen skal du forpligte dig til dit forskningsprojekt på fuld tid. Dit ophold på et anerkendt udenlandsk forskningscenter i mindst 3 måneder er obligatorisk. Dette vil være en mulighed for at diversificere din studieerfaring ved at udføre forskning i stærkt stimulerende og konkurrencedygtige sammenhænge, udveksle ideer med andre forskere og dermed netværke med internationale kolleger.