Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at træne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende teknikker og bioteknologi til fødevareforarbejdning ved at give dem mulighed for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og brancher.

kursus beskrivelse

Det treårige program fokuserer primært på forskning vedrørende primær fødevareproduktion, opstilling og ledelse samt validering af fødevareprocesser og anvendelse af omics teknikker til tilstand og karakterisering af fødevareforarbejdning og fødevareprodukter med særlig vægt på fermenterede fødevarer. De vigtigste træk ved ph.d. er en tværfaglig videnskabelig tilgang og deltagelse af internationalt anerkendte forskere på den videnskabelige komité.

Hvis du har udmærket sig i videregående uddannelse, har denne ph.d. vil gøre det muligt for dig at fortsætte din karriere i den akademiske verden i et stimulerende, flersproget miljø med medforskere fra en bred vifte af kulturelle og sproglige baggrunde . I løbet af kurset får du de nødvendige kompetencer til at gennemføre innovative og metodologisk stringente og avancerede forskningsprojekter. Til dette formål vil du være forpligtet til at designe et originalt forskningsprojekt under ledelse af en italiensk og / eller udenlandsk foredragsholder, at bruge mindst seks måneder på et kendt udenlandsk forskningscenter og samtidig udvikle evnen til at arbejde både uafhængigt og i et hold.

Denne internationale ph.d. åbner flere karrieremuligheder. Når du har fået din doktorgrad, vil du kunne fortsætte dine forskningsaktiviteter i den akademiske verden, i offentlige eller private forskningscentre, i førende fødevareindustrier eller som forretningskonsulent inden for de specifikke forskningsområder i programmet.

Ved første øjekast

  • Kursets varighed: 3 år
  • Kurser udføres på engelsk
  • Steder til rådighed: 10 med stipendium 2 uden stipendium
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Undervisningsgebyrer: € 163,50 pr. År

Opbygning af kurset

Ph.D. dækker forskningsområderne for fødevareforarbejdning som et af fakultetets fokuser. Ingeniør og bioteknologi er de høje gennemgangsmetoder til fødevareforarbejdning videnskab. Ved accept i programmet efter en offentlig udvælgelsesprocedure skal du designe et forskningsprojekt og skrive et prospekt med din vejleder, herunder formålet med dit projekt og de skridt, der er nødvendige for at gennemføre det. Af og til bliver du forpligtet til at opdatere trinene i betragtning af udviklingen af dit arbejde og de seneste udviklinger i dit forskningsfelt. Dit ophold i mindst seks måneder ved et udenlandsk forskningscenter er obligatorisk, og du skal offentliggøre eller indsende mindst tre artikler i internationale peer reviewed journaler . I løbet af det treårige program skal du også regelmæssigt deltage i klasser og seminarer, der er specielt designet til ph.d. studerende.

Ph.d.-stadierne

Ph.D. Programmet består af fem faser, som slutter henholdsvis henholdsvis 2, 6, 12, 24 og 36 måneder.

  • I fase 1 definerer du din forskningsplan og udarbejder også et udkast til prospektet.
  • I fase 2 vil du definere dit forskningsprojekt mere detaljeret ud fra den relevante litteratur.
  • I fase 3 begynder du dit arbejde i laboratoriet, der anvender den tilgang, der er defineret for dit projekt.
  • I fase 4 fortsætter du med din forskning, du planlægger dit ophold i udlandet, og du forventes at begynde at forberede manuskripter til offentliggørelse i peer reviewed journaler.
  • I sidste fase - fase 5 - vil du afslutte dit forskningsprojekt, udgivelsen af dine manuskripter og din afhandling.

Feltarbejde i udlandet

I løbet af de tre år af ph.d. program, vil du blive forpligtet til at forpligte dig til dit forskningsprojekt på heltid. Dit ophold på et kendt udenlandsk forskningscenter i mindst 6 måneder er obligatorisk. Dette vil være en mulighed for at diversificere din studieoplevelse ved at gennemføre forskning i stærkt stimulerende og konkurrencedygtige sammenhænge, udveksle ideer med andre forskere og dermed netværk med internationale kolleger.

Ansøgning

For at blive optaget til ph.d. program skal du have opnået 300 ECTS-point (dvs. Bachelor og Master) og have relevant faglig uddannelse, relevant kulturhistorisk baggrund eller relevant erhvervserfaring relateret til ph.d.-studiet. program. Du skal certificere din engelskkundskab på B2-niveau og anses for at være berettiget under den offentlige udvælgelsesprocedure (se den officielle meddelelse nedenfor).

Offentliggørelse af det nye opkald: 7. maj 2019

Ansøgning: 7. maj - 8. juli 2019

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Free University of Bozen-Bolzano »

Senest opdateret Maj 19, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
164 EUR
Det årlige studietilskud beløber sig til 17.000 EUR brutto.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date