International ph.d. i molekylær medicin

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

San Raffaele-universitetet, der er bedst placeret blandt forskningsuniversiteterne i Italien, tilbyder en ph.d. program, der sigter mod at give fremragende vejledning, støtte og træning til kandidater, der er interesseret i at forstå de molekylære processer, der ligger til grund for menneskelige sygdomme, og i at designe nye tilgange til deres behandling.

Ph.D. Kursus i molekylær medicin fungerer inden for San Raffaele Scientific Institute, et af de største biomedicinske forskningsmiljøer i Italien og velkendt internationalt.

Afslutning kræver 36 måneders fuldtidsstudier og giver de studerende mulighed for at påtage sig et større forskningsprojekt i et af de over 100 forskningslaboratorier, der findes i vores institut. Uddannelse og mentoring tilbyder studerende individualiseret faglig udvikling og en indgangsport til grundlæggende, kliniske og industrielle karrierer.

Den internationale ph.d. Kursus er opdelt i fire hovedforskningslinjer (Curricula), der spænder over de brede områder af molekylær medicin:

  • Cellulær og molekylærbiologi
  • Grundlæggende og anvendt immunologi og onkologi
  • Eksperimentel og klinisk medicin
  • Gen- og cellebehandling
  • Neurovidenskab og eksperimentel neurologi

Stillinger og finansiering

Cirka 130 doktorander er i øjeblikket indskrevet i vores ph.d. Program i molekylær medicin.

Der ydes fuldtids økonomisk støtte til alle studerende, vi indrømmer. Opretholdelse af status som ph.d. Studerende og fornyelse af ph.d.-stipendiet afhænger af det positive resultat af en årlig undersøgelse af den videnskabelige udvikling.

I år 2019/2020 tilbydes 35 studerende et UniSR-stipendium (årlig bruttoløn, før skat, på € 18.000 for det treårige stipendium og den årlige bruttoløn før skat på € 22.176 for ph.d. ); de resterende 5 stillinger er uden stipendium, men den studerende vil blive finansieret af værtslaboratoriet .

Årlige forskningsudgifter (bænkomkostninger) dækkes af værtslaboratorierne.

I løbet af andet og tredje år modtager alle studerende yderligere midler (1800 euro / år) til støtte for deltagelse i møder og workshops. International samarbejde tilskyndes; hvis studerende flytter til udlandet for at integrere forskningsaktiviteterne i deres projekter, øges stipendet med halvdelen af lønnen (i en periode op til 8 måneder).

Uddannelse

Vores ph.d. Programmet har til formål at give fremragende tværfaglig uddannelse inden for det brede område af molekylær medicin. Ph.D. studerende forventes at bruge det meste af deres tid på at arbejde på et forskningsprojekt under direkte tilsyn af en studieleder og med ekstern videnskabelig rådgivning fra en anden vejleder.

Hvert år ph.d. Kursus i molekylær medicin tilbyder et panel af kurser, der udsætter de studerende for de mest spændende og aktive forskningsområder på området og giver træning i de overførbare færdigheder, der kræves for en vellykket karriere i akademia og videre. Uddannelse leveres på engelsk og dækker den tre-årige varighed af ph.d. Rute.

Det forventes, at studerende spiller en integreret rolle i vores forskningssamfunds liv og drager fordel af de mange forelæsninger, workshops og seminarer, der er arrangeret af San Raffaele Scientific Institute.

Studerende kan have mulighed for at blive involveret i undervisning og i at føre tilsyn med bachelorstuderende.

Indlæggelser

Ansøgningen til den internationale ph.d. Kursus i molekylær medicin kan forelægges, uanset alder eller statsborgerskab, af dem, der har en 5-årig universitetsgrad, en kandidatgrad eller en tilsvarende udenlandsk akademisk kvalifikation, godkendt af ph.d. Eksamensudvalg, også i henhold til internationale aftaler og / eller interuniversitetets samarbejds- og mobilitetsaftaler.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the Uni ... Læs mere

The Vita-Salute San Raffaele University was inaugurated in 1996 with its Psychology course, soon followed by the courses of Medicine, in 1998, and Philosophy, in 2002. Since its establishment, the University has been characterized by a strong integration of teaching and research, in each of its facets: basic, philosophical and social. Minimer