Læge af internationale forbindelser

Geneva School of Diplomacy and International Relations

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge af internationale forbindelser

Geneva School of Diplomacy and International Relations

Doctor of International Relations

The Doctor of International Relations (DIR) Program er den højeste grad tilbydes af Genève Diplomatskole og udvikler akademisk ekspertise gennem omhyggelig uafhængig forskning, og den virkelige verden anvendelighed.

Genève Diplomatskole & International Relations (GSD) giver doktorgrader på grundlag af to forskellige modaliteter:


Doctor of International Relations af Research

GSD-DIR forskningsprogrammet tilbyder en unik og spændende intellektuelle miljø for den grundige og tværfagligt studie af internationale forbindelser og diplomati. Studerende kan forfølge deres ph.d.-program efter afstand på fuld tid (3 år), eller deltid (6 år) med 9-10 obligatoriske besøg på stedet til Geneve.

Programmet har allerede tiltrukket højt kvalificerede og erfarne studerende fra hele verden, herunder: Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Ungarn, Indien, Nigeria, Pakistan, Saudi-Arabien, Sydafrika, Spanien, Pakistan, Rusland og USA. Studerende har udviklet og udfører forskning på områder så forskellige som traditionelle og nye sikkerhedsspørgsmål, diplomati, politisk økonomi, menneskerettigheder, geo-politik og postkoloniale studier. GSD ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres tildelte vejleder og arbejde intensivt på at udvikle på det højeste niveau potentialet i hver enkelt kandidat, både fra metodiske og teoretiske synsvinkler.

Ph.d.-studerende forventes at bidrage til GSD forskningsprofil ved at blive tilknyttet som Research Fellows til Globecraft® Institute .


Adgangskrav

En første eller 2: 1 første grad og en MA i et emne relateret til kurset. Tilsvarende oversøiske kvalifikationer er acceptable. En detaljeret forskning forslag (5.000 ord) af din påtænkte forskning sammen med et bevis for engelsk sprogfærdighed.


Doctor of International Relations ved Dossier

DIR af Dossier uddeles af GSD til førende autoriteter inden for pågældende undersøgelse. Denne prestigefyldte doktorgrad anerkender videnskabeligt arbejde af høj skelnen, virkning og originalitet.
Adgangskrav og Graduation

Kandidaten forelægger GSD et dossier præsentere mindst 8 videnskabelige papirer offentliggjort af de mest repræsentative internationale tidsskrifter eller en bog udgivet af en top forlag. Der oprettes en kommission dannet af GSD og censorer til at vurdere hvert enkelt tilfælde. Kun fremragende arbejde vil blive overvejet. Ansøgere forventes at være førende myndigheder inden for pågældende undersøgelse.

Berettigelse:

  • 10 år efter at opnå en masteruddannelse fra et anerkendt universitet.
  • 6 år efter at opnå en ph.d.-grad fra et anerkendt universitet.


Godkendte ansøgere vil blive navngivet Honorary Research Fellows til Globecraft® Institute.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Geneva, Geneva
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Geneva, Geneva
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen