Læge af ministerium (Dmin) i visdom undersøgelser

The Wisdom School at Ubiquity University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge af ministerium (Dmin) i visdom undersøgelser

The Wisdom School at Ubiquity University

Indlæggelser Krav

1.. Studerende skal have en kandidatgrad eller dets ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret uddannelse ud over en bachelorgrad, der svarer i timer og krav til en kandidatgrad.

  1. En gennemført Ubiquity University Admissions Ansøgning skal indgives med Office of Admissions.

  2. Eleverne opfordres til at tilhøre en akademisk forskningsbibliotek i det område, hvor de bor.

Grad Krav

Den Dmin Program omfatter 40 semester kreditter plus en afhandling, der skal være afsluttet inden for en periode på fem år fra påbegyndelse af studiet. Udvidelser for en række personlige, familiemæssige og faglige grunde er tilladt. Vi er opmærksomme på, at alle vores studerende er fagfolk med mange forpligtelser og ansvar, og vi er parate til at arbejde med hver enkelt elev for at sikre, at der er tilstrækkelig tid til at gennemføre uddannelsen og afhandlingen. Ansøgninger om Fortsættelse skal indsendes til dekanen for Ph.d. når en studerende kræver ekstra tid i løbet af de fem år.

Hver afsluttet fem-dages intensivt eller Pilgrimage tæller som 4 point, og hver weekend intensive tæller som 2 point mod enhver Ubiquity University grad. Online kurser og virtuelle Retreats kan tælle som 2 point eller 4 point. Fyrre point af undervisningsdeltagelse er nødvendige for en Dmin grad. Yderligere 14 point er tildelt for udarbejdelsen af ​​selve afhandlingen, for i alt 54 point, der kræves for Dmin grad.

Halvdelen af ​​kursus kreditter skal være in-person læring (Intensives eller pilgrimsrejser) og de resterende 50% kan tages som Virtual Retreats. Der kan gøres undtagelser for visse udenlandske studerende.

phd visdom undersøgelser

Nødvendige Intensives

De følgende fire seminarer er nødvendige for Dmin program: 1. Visdom og Civilization, underviste årligt 2. Ph.d. Skrivning og Research Methods, underviste årligt 3. Ethvert kursus er udpeget som hørende til Jorden visdom og Primordial Mind fire. Ethvert kursus udpeget som hører til en af ​​de Mystics eller Specifikke Wisdom Traditioner De resterende valgfrie seminarer kan vælges fra en af ​​universitetets kursustilbud. Eleverne skal vælge Intensive pilgrimsrejser, Virtuelle Retreats at i nogle måde bidrage til deres afhandling emne eller specifikke interesseområde.

Dr. Judith Yost tjener som dekan for Studerende. I denne egenskab, vil hun generelt rådgive indskrevne dmin studerende om valg af en stor rådgiver, og hun kan tjene som Major Advisor, så godt. Dr. Carolyn Atkinson, dekan for Ph.d., vil også rådføre sig med den studerende, så snart den studerende har valgt at begynde deres afhandling.

Kandidat anmeldelse

Når en studerende har gennemført mindst tre (3) Visdom University kurser, har besluttet fokus undersøgelseskommission, og har fuldført en Rådgivning aftale med en Major Advisor, dekanen for Ph.d. vil indkalde til en kandidat anmeldelse. Dette møde vil omfatte studerende, dekan, Major Advisor, og et udvalgt fakultet medlem hensigtsmæssigt at emnet for afhandlingen, og kan være enten personligt eller via telefon, afhængigt af den geografiske nærhed mellem de involverede personer.

Formålet med Candidate Review er for dekanen og den studerende til at vurdere sammen eleven er parat til at gå i gang med en undersøgelse. Desuden vil spørgsmål fra den studerende og rådgiver blive behandlet. Den studerende skal demonstrere en grundlæggende forståelse af forskningsprocessen og være i stand til at identificere de væsentligste forfattere, der vil give grundlaget for litteraturgennemgangen. Hvis en elev har brug for yderligere rådgivning eller støtte som forberedelse til Candidate anmeldelse, han / hun bør kontakte dekan Ph.d..

Områder i Dmin Koncentration

Der er en række områder af koncentration, hvor studerende kan tjene en Dmin grad, så længe det er i den almindelige domæne "Visdom spiritualitet." I sidste ende er valget intenst personlig og kan være et emne, man har undret sig over et stykke tid eller er et område af brændende interesse for yderligere udforskning. Succesfulde afhandlinger kan spænde fra ren forskning til kreative kunstneriske projekter og / eller social aktivisme. For eksempel kan man undersøge et bestemt mystiker, historisk begivenhed eller område åndelig bekymring. Man kan udvikle et kunstnerisk projekt som et stykke musik eller kunst, og skrive det op. Man kan gå ind i en bestemt handling af social aktivisme såsom at gå til Indien for at arbejde med udsatte børn og skrive det op. Dette er en beslutning, du skal gøre, for i sidste ende, afhandlingen er dit arbejde og skal afspejle, hvem du er og hvad du mener er vigtige for din faglige og åndelig vækst.

Som du tænker over fokusområder, skal du vide, at der er en række af Ubiquity University fakultet med stor ekspertise i en lang række fokusområder, der kunne tjene som Major Advisors.

Det kan være, at din forskningsområde ligger uden domæne enhver Ubiquity University fakultet. Kontakt direktør Student Rådgivning, Judith Yost, så snart du tilmelder dig, så du kan få vejledning i, hvad du måske ønsker at udforske for din afhandling emne og hvem du måske ønsker som en Major Advisor.

Graduation Krav til en Dmin Degree

1.. Studerende skal have deres afhandling godkendt af Major Advisor og indsendes til dekanen for Ph.d. ved 5. januar af dimitteret år. Indsendelsen bør omfatte forside med Major Advisor underskrift.

  1. Student honorar og alle finansielle forpligtelser til Ubiquity Universitet skal være fuldt indbetalt, og færdiggørelse af alle krav til graden skal være opfyldt af den tredje uge af februar det dimitteret år.

Studerende, der komplette krav til graduering efter juni Ikrafttræden dato kan anmode udskrifter som bevis for eksamen, og at de i virkeligheden holder titlen Doctor of Ministry. Graden og Stole vil blive givet ved påbegyndelsen følgende juni eller mailes til den studerende, hvis de ikke har planer om at deltage i graduering ceremoni.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen