Læge Af Uddannelse

Oral Roberts University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge Af Uddannelse

Oral Roberts University

Professionalisme. Moral. Etik. Medfølelse. Lederskab. En stor lærer eller administrator ikke bare undervise eller administrere, men hjælper de studerende og fakultetet at blive bedre mennesker. Den Graduate School of Education at OJV er forpligtet til at give mulighed for den enkelte reagerer på Guds kald til at blive "forvandlet professionelle kristne undervisere." Pædagogisk uddannelse fra en kristen verdenssyn er den bedste måde at nå dette vigtige mål, og det er det du vil modtage i ORU Graduate School of Education - den viden, færdigheder og inspiration base at hjælpe indflydelse og forvandle liv. Dette program, der er designet omkring temaet "transformeret Undervisere", forbereder professionelle kristne undervisere til at gå ind i ethvert menneskes verden med en passion for Kristus samtidig indgyde styrker af etisk adfærd, viden og kompetence i deres studerende, der vil til gengæld ændre samfundet. En ORU Graduate School of Education grad giver mulighed for personer, der er indehavere af kristne principper for at få avanceret forberedelse til professionelle ansvar i uddannelse i hele verden.

Alle vores programmer er designet til den voksne afstand lærende. Den primære leverance system til kursustilbud er blevet en intensiv, men underholdende 4-dages modul klasse format. Disse moduler har omfattende præ-og post-opgaver, simuleringer og dynamiske in-class diskussioner. En unik styrke ved programmet er, at de studerende bidrager nationale og internationale perspektiver.

Core Kurser

Alle ph.d.-studerende er forpligtet til at tage følgende centrale kurser: Organisationsteori i Administration, History & Philosophy of Education, Leadership Studies, Strategier for Educational Change, og Contemporary Curriculum Issues. Disse centrale kurser er designet til at hjælpe de studerende med at udfylde ph.d. omfattende undersøgelse.

Områder af koncentration

  • College & Videregående Uddannelse Administration - Public School Administration - Christian School Administration

Outcomes

Dem, der søger en Doctor of Education Degree kan finde en vifte af karrieremuligheder. Nogle områder er: - University præsident - University dean - University afdeling stol - universitetsprofessorer - inspektører - Principal - Administratorer

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
USA - Tulsa, Oklahoma, OK
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Tulsa, Oklahoma, OK
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen