Læs den officielle beskrivelse

Institut for Educational Leadership tilbyder to (2) uddannelser i pædagogisk administration: Educational Specialist (Ed.S.) graden og Doctor of Education (Ed.D.) grad.

Programmerne blev gennemført på South Carolina State University i august 1983, og stræber efter at producere kandidater, der har den fornødne viden, færdigheder og dispositioner, der er nødvendige for at producere og opretholde en høj akademisk præstation i de offentlige skoler gennem effektiv præstation, reflekterende beslutningstagning og humanistisk praksis.

I juni 1986 South Carolina Department of Education, ved hjælp af standarder udviklet af den nationale sammenslutning af statslige direktører af læreruddannelsens og certificering (NASDTEC) godkendt Ed. S. og Ed. D. uddannelser for tildeling elementære og sekundær hovedstol og forstander certificering. I december 1986 Southern Association for skoler og skoler (SACS) meddelt niveau IV akkreditering til South Carolina State University på grund af kvaliteten af ​​Ed. D. uddannelsen i pædagogisk Administration.

Ed. D. Uddannelsen af ​​studiet er designet til at give de studerende en bred begrebsramme i lederskab teori og forskning. Programmet kræver et minimum af 75 semester timers kurser uden for kandidatgrad at kvalificere sig til hovedstolen og forstander certificering i South Carolina. Alle studerende optaget i Ed. D. uddannelsen med en Ed.S. grad i pædagogisk administration og hovedstol og forstander certificering er forpligtet til at udfylde et minimum af 30 semester timer ved South Carolina State University.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
30 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date