Læge i business administration

Generelt

Program beskrivelse

PROGRAM OVERSIGT

Den Doctor of Business Administration (DBA) program af AMA forbereder fremadrettet virksomhedsledere til at tage forreste linje positioner i det dynamiske og komplekse verden af ​​erhvervslivet.

Programmet omfatter både kursusaktiviteter og forskning og er designet til ledere, der har behov for at udvikle en dybdegående forståelse af den nyeste tænkning og teknologier, der former den globale verden af ​​moderne business.

Kandidater vil være parat til at tage højt profilerede roller som virksomhedernes ledere, iværksættere, praktikere eller konsulenter. Klasse arbejde understreger højere orden tænkning og kritisk analyse. Teori og praksis er forbundet via læringsmuligheder, som oplevelsen af ​​videnskabelige medarbejdere i seminarer, forskningsprojekter, casestudier, mentoring af ledere i erhvervslivet og felt-baserede opgaver.

Programmål

Det primære formål med Doctor of Business Administration program er at producere kandidater, der kan bidrage til at fremme deres erhverv og til en udvidelse af viden og bevidsthed om nutidige strategiske forretningsmæssige problemstillinger og praksis.

Studerende vil nå dette mål gennem udvikling af:

 • En grundig viden om videnskabelig og akademisk forskning metoder og deres anvendelse i indstillingen forretning for topledere, konsulenter og universitetsprofessorer;
 • Avanceret kritisk tænkning, konceptuelle og analytiske færdigheder;
 • En forståelse af både de skelsættende teorier og de seneste praksis i virksomhedsledelse, herunder og intensiv viden om teori og praksis i et felt af business;
 • De værktøjer til at udføre original anvendt forskning, der fremmer erhvervslivet viden;
 • En forståelse af kulturelle, etiske og globale spørgsmål og deres indvirkning på erhvervslivet teori og praksis; og
 • De færdigheder, der er nødvendige for en effektiv beslutningstagning i komplekse miljøer ved at integrere teoretiske indsigter med praktisk viden.

Adgangskrav

Freshmen (NEW enrollees)

 1. Udførte Ansøgningsskema
 2. High School Report Card (formular 138)
 3. High School Transcript (Form 137a)
 4. Bemærk: Dette bør være en skole til skole transaktion for at sikre dens ægthed
 5. Certificate of god moralsk karakter
 6. 2x2 billede (for 201 fil)
 7. 1x1 billede (for ID)

udstationerede

 1. Udførte Ansøgningsskema
 2. Ærede afskedigelse / Transfer legitimationsoplysninger
 3. Certificate of god moralsk karakter
 4. Midlertidig Udskrift / Certificate of kvaliteter til evalueringsformål
 5. Officiel Udskrift af Records skal sendes af den tidligere skole med en notation: KOPI TIL: AMA University, Proj. 8, QC
 6. Om beskrivelse taget fra den foregående skole
 7. 2x2 billede (for 201 fil)
 8. 1x1 billede (for ID)

Forpligtet til at være den dominerende leverandør af it-baserede undervisning på det globale marked, er AMA Computer University forankret på Triple "G" fordel af Global Uddannelse, Global Employment og globale konkurrenceevne.

Tilegner ekspertise i læring, det har en bred akademisk program dækker College of Arts og Sciences, College of Engineering, Seminarium, College of Business Administration med 24 bachelor-kurser. AMACU tilbyder også graduate arbejde fører til grader af Master of Science i Computer Science, Master eller Arts i Computer Education, Master i Business Administration og Public Administration.

AMACU verdensklasse uddannelse er anerkendt og akkrediteret af globale partnere og associerede selskaber. Fuldt udstyret med faciliteter og programmer, der går langt ud over den enkeltes behov, det har en enestående pulje af fakultetet, der søger at tilbyde de midler for hver enkelt at opnå selv - aktualisering til fulde. Som følge heraf har AMACU produceret mere end sin andel af ledere i erhvervslivet, i uddannelse, i industrien, og i regeringen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Minimer