Læge i erhvervsøkonomi (dba)

Millennium City Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge i erhvervsøkonomi (dba)

Millennium City Academy

Doctor of Business Administration (DBA) er en professionel doktorgrad, der giver eleverne mulighed for at studere en omfattende læseplan i avanceret Business Administration med et stærkt fokus på Branding og Entrepreneurship. Det er en ideel forberedelse dem, der ønsker at drive egen virksomhed eller tage en ledende rolle i den offentlige eller private sektor. Doktorgradet er tildelt af Ecole Superiéure de Gestion, som er en del af Paris Graduate School of Management, en af ​​Frankrikes bedste Business Schools.


Hvem er DBA for


DBA-programmet er rettet mod studerende, der allerede har fået en kandidatgrad i erhvervslivet eller et beslægtet område, og som ønsker at skelne sig yderligere ved at opnå en specialiseret doktorgradskvalifikation.


Hvad er fordelene ved at opnå en DBA


Kun eliten i et hvilket som helst felt får en doktorgrad. Afslutning af dette kursus giver dig mulighed for at demonstrere for potentielle arbejdsgivere at du er førende inden for dit område og er i stand til kreativ og original tænkning.

Program pensum


Doktorgrad i Business Administration læseplan indeholder følgende kurser:


• Branding Design og Strategy
• Brand Management og Luxury Brands
• Entreprenørskab og Small Business Management
• Entreprenørskab: Lancering af nye ventures
• International Entrepreneurship
• Online iværksætteri
• Forskningsmetoder
• Doktors Symposium


De første seks kurser undervises i det første år og de resterende to i begyndelsen af ​​andet år. Studerende vil bruge resten af ​​det andet år på deres speciale under tilsyn af deres ph.d.-supervisor. Kurset har normalt tre års varighed, men de studerende kan indsende deres afhandling hver gang efter afslutningen af ​​andet år.

Program struktur

Hvert fag varer otte uger. Den undervisede del af kurset er organiseret som en serie online-seminarer. Forud for hvert seminar gives eleverne et par korte papirer eller boguddrag til at læse og gennemgå. Under seminarerne vil de kunne diskutere disse med vejleder og medstuderende. Bedømmelsen vil være baseret på kvaliteten af ​​elevbidrag til samarbejdsopgaver og gruppediskussioner.


Du kan forvente at bruge omkring 12-15 timer om ugen på kursusarbejde. Der vil være et live online seminar, der varer tre timer hver uge. Dette optages for at tillade studerende, der ikke kan deltage, mens seminaret finder sted. Studerende kan forvente at bruge mindst 5 - 6 timer online hver uge, hvilket bidrager til diskussioner i forummet og læsning af online materialer.

Adgangsgivende uddannelse


Du skal allerede have en kandidatgrad i erhvervslivet eller et beslægtet område. Kandidater med en kandidatgrad i et andet område kan optages, hvis de også har en betydelig ledelseserfaring.


Karrieremuligheder

DBA vil forberede dig til en givende high-level karriere inden for en række områder, herunder Executive Management, Brand Management, Sales og Marketing Management, Consultancy, Education eller Research.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
5,200 GBP
GBP3000,00 / år for fjernundervisning
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen