Læge I Erhvervsøkonomi (dba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge I Erhvervsøkonomi (dba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores Doctor of Business Administration (DBA) er designet til at forbedre din forretnings- og ledelsespraksis gennem udvikling af dine personlige, intellektuelle og akademiske evner via et forskningsbaseret projekt. Det har en stærk og engageret fokus på ledelsesmæssige og faglige praksis, og søger at knytte nøje undersøgelse af arbejdsrelaterede baserede problemer og spørgsmål til personlig og faglig udvikling og dermed sikre overførsel af læring i organisatoriske og ledelsesmæssige praksis.

Vores DBA kræver engagement, energi og hårdt arbejde. Til gengæld vil du blive forsynet med en stimulerende og livsbekræftende udvikling erfaring med indgåelse af en stadig mere værdsat kvalifikation.

DBA sigter mod at:

 • Udforsk forholdet mellem teori og praksis, mellem at forstå verden og ændre det
 • Udvikle din dømmekraft, fremsyn, og problemanalyse ved at anvende teoretiske og retsmedicinske færdigheder til forskning materiale fra deres undersøgelser
 • Udvikle dig som en reflekterende praktiker, der har den intellektuelle og personlige tilpasningsevne for at kunne håndtere organisatoriske forandringer og tvetydighed
 • Udvikle kommunikationsevner, som vil gøre dig i stand til at kommunikere effektivt med både faglige og ledelsesmæssige og erhvervslivet, og at fungere som tolke mellem de to
 • Hjælpe dig med at designe og implementere et forskningsprojekt på grænserne for viden i dine faglige og ledelsesmæssige områder.

Hvorfor studere for DBA i Nottingham Business School?

Den Doktorgrad of Business Administration er en forskningsbaseret kvalifikation og har samme faglige status som ph.d.. Som studerende kan du derfor forvente en udfordrende, strække, og krævende oplevelse foregår i et stimulerende atmosfære af intellektuel og akademisk debat.

Vores DBA har til formål at få større indflydelse og den virkelige verden indflydelse, så du kan yde et vigtigt bidrag til samfundet, kulturen og erhvervslivet.

Praktisk perspektiv

Etablerede tilgange til avancerede studier gennem uafhængig forskning er traditionelt fokuseret på akademisk uddannelse. Nottingham Business School DBA fokuserer på at opfylde de faglige og personlige behov hos dem, der arbejder i krævende ledende roller.

Udfordrende traditionelle management forståelse

DBA vil opfordre dig til at udfordre aktuelt antaget viden og forståelse af ledelse. Vi støtter den enkeltes vilje til at finde nye, innovative og personlige svar på deres organisatoriske og ledelsesmæssige roller.

Hvad du vil studere

Vi gennemgår i øjeblikket indholdet af vores kurser for at sikre, at de forbliver relevante og aktuelle for de studerendes fremtidige ambitioner og samfund. Fortsæt med at kontrollere denne kursuswebside for de seneste udviklinger.

Kursets indhold

Det lærte element i DBA fokuserer på at støtte forskning design og anvendelse gennem gennemgang af aktuelle metodologiske spørgsmål og debatter. Dette element leveres af skolens ledende professorer og forskere. Som støtte til din forskning vil du blive tildelt to vejledere, der leverer faglig fagkundskab og ekspertise inden for design og ledelse af ledelsesforskning.

Moduler

 • Introduktion til DBA og projektforslag
 • Kritisk litteraturoversigt og konceptuel udvikling
 • Introduktion til Forskningsmetodik
 • Refleksion, Impact, Academic Writing, Inmission og Viva Voce.

Vurderingerne

DBA-tildelingen vil ske på baggrund af en vellykket gennemførelse af de fire stykker af vurderet arbejde:

 • Dokument 1: Introduktion til DBA og Projekt Scoping
 • Dokument 2: Induktion til litteraturoversigten og konceptuel udvikling
 • Dokument 3: Introduktion til forskningsmetodik
 • Dokument 4: Speciale.

Nottingham Business School erkender, at nogle enkeltpersoner måske ikke gennemfører den afsluttende afhandling på 50.000-60.000 ord. Skal eleverne afslutte kurset inden afhandlingsfasen af ​​programmet, er der mulighed for at opnå et postgraduate certifikat i Research Methodology. Studerende, der når viva-scenen, men som ikke opnår en DBA, kan tildeles en Masters of Philosophy (MPhil).

Undersøgelse af din afhandling vil indebære en viva voce og en ekstern bedømmer med ekspertise inden for fagets emne eller emneområde.

Du vil indsende en række dokumenter til vurdering i løbet af de fire år af kurset. Dokumenterne fokuserer alle på et fælles ledelsestema eller problem.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Selvom dette kursus ikke tilbyder placeringer, har DBA et stærkt fokus på ledelsesmæssig og professionel praksis.

DBA skræddersyet til virksomhedernes organisationer

Vores DBA er et glimrende eksempel på, hvordan vi gør det muligt for enkeltpersoner at opnå respekterede kvalifikationer, samtidig med at der gennemføres forskning, der er fokuseret på og gavnlig for deres organisationer og sektorer. Kurset er etableret siden 1998, men i 2007 lancerede vi den første kohort, der blev rekrutteret fra Kina. Studerende undervises i Nottingham, mens de udfører forskning i deres organisationer i Kina, som omfatter store mærker som Nike, Intel og Motorola.

Adgangskrav

UK

Du vil have brug for en MPhil, MBA eller Masters-niveau grad i Business, Management eller Organisation Studies. Yderligere adgangskrav:

 • betydelig erfaring i en ledende stilling
 • evnen til at gennemføre forskning og skrive en afhandling på ph.d.-niveau.

De uden en kandidatkvalifikation, men med betydelig erhvervserfaring og bevismateriale kan gennemgå en akkreditering af tidligere erfaring og læring.

Ansøgere med ikke-standard adgangskrav og / eller relevant erfaring vil blive vurderet på et individuelt grundlag.

International

 • Du vil have brug for en MPhil, MBA eller Masters-niveau grad i Business, Management eller Organisation Studies.
 • betydelig erfaring i en ledende stilling
 • evnen til at gennemføre forskning og skrive en afhandling på ph.d.-niveau.
 • Der er engelsksprogskrav til internationale og EU-studerende.
 • De uden en kandidatkvalifikation, men med betydelig erhvervserfaring og bevismateriale kan gennemgå en akkreditering af tidligere erfaring og læring.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 20, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen