Læs den officielle beskrivelse

OM PROGRAMMET

KSU Doctor of Business Administration (DBA) program er en innovativ ph.d.-program designet til at forberede meget erfarne fagfolk til undervisning og forskning stillinger hos AACSB akkrediterede business skoler eller for avanceret forskning stillinger i rådgivning, regeringen eller industri. KSU DBA-programmet kombinerer rigorien til et traditionelt ph.d.-program med intens studieundervisning, der giver fuld inddypning i det nyeste akademiske forskningsindhold og -metoder sammen med en europæisk stil mentoriemodel, der støtter den studerende i at gennemføre uafhængig, original forskning.

Vi opfordrer dig kraftigt til at deltage i en informationssession, inden du ansøger om KSU DBA-programmet. Materiale under disse sessioner samt evnen til at mødes og interagere med programfakultet og lederskab vil gøre det muligt for dig at træffe en mere informeret beslutning.

ADGANGSKRAV

 • Online Graduate Application - Der er et refunderbart $ 100 ansøgningsgebyr.
 • Udskrifter - Officielle udskrifter fra hver College og / eller universitetet du har deltaget. Skal være i en forseglet kuvert fra institutionen eller sendes elektronisk fra institutionen direkte.
 • Cover Letter - (Kan uploades til onlineapplikationen) Venligst send ikke dit følgebrev.
 • Genoptag - (Kan uploades til onlineapplikationen) Venligst send ikke dit CV.
 • Personlig og professionel erklæring af interesse - (Kan uploades til onlineapplikationen) Venligst send ikke din erklæring.
 • Anbefalingsbrev - Bogstaverne skal være på forfatterens brevpapir og indsendes elektronisk. Send venligst ikke dine breve. BRUG IKKE ANBEFALINGERNES OPTIONER INDEN FOR ONLINE APPLICATION.
 • Bemærkninger:
  • 1. Besøg vores hjemmeside for detaljerede oplysninger om de fire trin i optagelsesprocessen.
  • 2. Din ansøgning, CV, brevet, transkripsioner, personlig interesseerklæring og to anbefalingshenvisninger vil blive gennemgået af adgangskomitéen, og hvis det lykkes, vil du blive inviteret via email for at gå videre til trin 2, forskningsværket. Hvis du ikke er kvalificeret til at gå videre til trin 2, vil du også blive underrettet.
  • 3. Hverken GMAT eller GRE er påkrævet.
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Kennesaw State University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Juni 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2019
End Date
Maj 31, 2022
Ansøgningsfrist

Juni 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Maj 31, 2022