Læge i filosofi (ph.d.) i transpersonlig

Generelt

Program beskrivelse

Hvis du er en selvmotiverende elev, der kæmper med de udfordringer, vores tid og søger at gøre positive forandringer i verden, dette program er for dig. Vores program kombinerer erfaringsbaseret læring med alvorlig akademisk undersøgelse og vores kandidater bliver transpersonlige lærde, transpersonally orienterede terapeuter og healere, transformative undervisere og forandringsagenter i forskellige sociale og organisatoriske sammenhænge.

Kursusaktiviteter omfatter intensiv undersøgelse transpersonlig filosofi, teori og forskning; en forskningsmetoder sekvens, der forbereder de studerende til afhandling arbejde på et udvalgt emne; og integrerende og transformerende pædagogiske erfaringer med community-bygning og anvendt læring gennem retreats og et fællesskab praksis sekvens. Dette på campus program giver containeren for dig at være en del af et mangfoldigt lærende samfund.

Vores program tilbyder fem koncentrationer:

  • Bevidsthed og Kreativitet Studies
  • Behavioral Science
  • Ecopsychology
  • Somatisk Psykologi
  • Forskningsmetoder i psykologi

Medlemmer af vores fakultet offentliggør i forskellige områder af undersøgelse, herunder ekstraordinære menneskelige erfaringer, bevidsthed undersøgelser, kreativitet, komparative religioner og grænsefladen af ​​kulturstudier og transpersonlig psykologi. Vores karakteristiske balance i videnskabelig undersøgelse, erfaringsbaseret læring, og faglig udvikling støtter arbejdet med at bringe transformerende begreber og praksis ind i verden på en måde, der fremmer personlig vækst, social forandring, og healing i en række forskellige indstillinger.

Hvad betyder dette forberede dig til?

Studerende, der afslutter deres doktorgrad i transpersonlig psykologi gå videre til forskellige faglige indsats. Dem med tidligere professionelle liv ofte indarbejde transpersonlige principper i en eksisterende praksis. Sammen med en udvalgt specialisering, mange kandidater udvikle en ny kaldelse efter afslutningen af ​​programmet, herunder arbejde som trænere, åndelige vejledere, undervisere og forandringsagenter i nonprofit, regeringen, og corporate miljøer.

Bevidsthed og Kreativitet Studies

Filosoffer og forskere har udforsket begrebet bevidsthed i årtusinder, men først nu ved vi nok om hjernen til at foretage videnskabelige fremskridt på selv de mest grundlæggende spørgsmål. Selvfølgelig stadig meget mystisk og sandsynligvis altid vil. Samtidig, alle er bekendt med oplevelsen af ​​øget eller udvidet bevidsthed, og samtidig følelse af større forbindelse med sig selv og resten af ​​verden. Vores bevidsthed og kreativitet Studies koncentration er designet til at give et rum for ph.d.-studerende til at udforske bevidsthed i dens forskellige dimensioner samtidig med at eksperimentere med åndelige teknologier og kreative processer, der producerer og næres af det. Vores efterforskning er forankret i akademisk undersøgelse, kontemplative praksis, entheogenic integration og intersubjektive møder med medlemmer af vores lærende samfund.

Behavioral Science

Behavioral Science koncentrationen fokuserer på neurovidenskabelig, adfærdsmæssige og kognitiv psykologi. Ud over disse traditionelle emner, er studerende introduceret til mere innovative postgraduat discipliner som neurotheology, neurophenomenology og bioetik i en bredere sammenhæng med bevidsthed studier. Spørgsmål vedrørende neurologiske korrelater til åndelig og religiøs erfaring og problemer omkring forbedring af den menneskelige hjerne gennem transformative teknologier er også en del af denne koncentration.

Ecopsychology

Ecopsychology nærmer den menneskelige psyke som et fænomen af ​​naturen og ser alle psykologiske og åndelige anliggender i lyset af vores deltagelse i livet i den mere end menneskelige verden. Denne koncentration udforsker måder ecotherapy, miljøhandlingsplan, og økologisk ansvarlige livsformer fremme optimal mental sundhed, velvære og en følelse af det transpersonlige.

Somatisk Psykologi

Somatisk psykologi adresserer de udfordringer, til folks liv ved bruddet mellem verden af ​​viden og verden levede, legemliggjort oplevelse. Den fokuserer på kroppen som det sted, evolutionær intelligens, læring og transformation. Tegning på begge østlige og vestlige perspektiver, denne koncentration udforsker samspillet mellem kroppens processer og bevidsthedstilstande gennem en transpersonlig psykologisk perspektiv.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975.

Sofia University has built itself on a foundation of transformative, transpersonal education since 1975. Minimer