Læge i filosofi (phd) i matematiske fag

Generelt

Program beskrivelse

Doctor of Philosophy (ph.d.) i Matematiske Fag

Instituttet tilbyder programmer i retning af Master of Science, Kandidatuddannelsen i Undervisning, og dr.phil i Matematiske Fag. Der er to områder af koncentration: ren matematik og anvendt matematik. Programmerne understrege samspillet mellem disse to områder og den fælles rolle, videnskabelig beregning. Studerende kan tage kurser fælles for begge områder, så de kan få en vurdering af de matematiske teknikker og forbindelserne mellem teori og applikationer.

Afdeling forskningsinteresser omfatter klassisk analyse, harmonisk analyse, Fourier analyse, tilnærmelse teori, algebra, talteori, grafteori, kombinatorik, fluid mekanik, Matematikkens, differentialligninger, numerisk analyse, og modellering.

Krav til optagelse på kandidatstudier for graden af ​​Doctor of Philosophy

På grund af bredden af ​​ren og anvendt matematik, erkendes det, at ansøgere om optagelse vil have forskellige baggrunde. Adgangskrav er derfor fleksible. Ansøgere skal have demonstreret styrken i enten rene eller anvendt matematik, en bachelorgrad med en større i matematik eller et nært beslægtet disciplin, og tilfredsstillende resultater på de generelle Graduate Record Examination.

Krav til avancement til kandidatur til Grad af Doctor of Philosophy

En vellykket gennemførelse af tre kvalificerende eksamen, to skriftlige og en mundtlig, i et af de områder af koncentration.

Minimum Krav til Grad af Doctor of Philosophy

Hver elev skal udfylde de tre kvalificerende eksamener og en godkendt plan for undersøgelse, herunder mindst 75 kredit timer i kurser eller afhandling forskning. Den studerende er forpligtet til at skrive en ph.d.-afhandling og bestå en afsluttende mundtlige forsvar af denne afhandling. Instituttet kræver to semestre af college-undervisningserfaring. De studerende forventes at demonstrere passende færdigheder i brugen af ​​computere. Der er ikke noget formelt krav sprog.

Karrieremuligheder

En kandidatgrad i de matematiske videnskaber vil give dig god forberedelse til en karriere i erhvervslivet, erhvervslivet, det offentlige, undervisning eller forskning. Kandidater fra vores programmer er ansat i computeren, kommunikation, information, finansielle og farmaceutiske industri; i teknik og konsulentfirmaer; i forsikringsbranchen som aktuarer; i skoler, gymnasier og universiteter; i goverment agenturer; og i en lang række andre erhverv, der kræver stærke analytiske og problemløsning evner.

Ressourcer

  • Karriere Information (American Mathematical Society)
  • Matematik Karriere (Matematisk Association of America)
  • Karriere i Statistik (American Statistical Association)
  • Karriere i Anvendt Matematik & Computational Sciences (Society for Industrial and Applied Mathematics)
  • Society of aktuarer Career Center
  • Job til Matematikere (MathJobs.org)
  • Occupational Outlook for Matematikere (Bureau of Labor Statistics)
  • Occupational Outlook for statistikere (Bureau of Labor Statistics)
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs.

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs. Minimer
Burlington , USA Online + 1 Mere Mindre