Læge i psykologi i klinisk psykologi

Adler School of Professional Psychology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge i psykologi i klinisk psykologi

Adler School of Professional Psychology

Doctor of Psychology i klinisk psykologi


I Doctor of Psychology i klinisk psykologi (Psy.D.) program, vil du forberede den almindelige praksis for klinisk psykologi med vægt på socialt ansvarlig praksis. Programmet følger den lærde-praktiserende model for uddannelse er udviklet af Det Nationale Råd for skoler og programmer Professional Psychology. Modellen søger at udvikle viden, færdigheder og værdier i syv centrale kompetenceområder:


1. Forholdet

2. Vurdering

3. Intervention

4. Forskning og evaluering

5. Høring og uddannelse

6. Forvaltning og tilsyn

7. Individuel og kulturel mangfoldighed


To yderligere kompetenceområder fuldføre uddannelse model og er karakteristisk for Adler School. Den første er fokuseret træning i teorier og metoder til Alfred Adler, som danner grundlaget for andre teoretiske perspektiver udforsket i programmet. Den anden kompetence område er socialt ansvarlig praksis. Adler School definerer socialt ansvarlige praktikere som dem, der:


• Embrace en mangfoldighed af perspektiver

• Arbejdet med at opbygge og vedligeholde broer over de sociale, økonomiske, kulturelle, racemæssige og politiske systemer

• Styrk andre til at identificere og løse fælles problemer

• fremme udviklingen af ​​social lighed, retfærdighed og respekt gennem medfølende handling i hele det globale samfund


Den ph.d.-program er struktureret færdig i fem år for fuld tid (10 point timer eller mere per semester) studerende.

Studerende vil tilbringe fire år i kurser og practicum oplevelse efterfulgt af et års (fuldtids) eller to års (halv tid) praktikplads. Halv tid studie er kun tilladt på grundlag af godkendelse af den studerendes fakultet rådgiver. Den maksimale tid tilladt for færdiggørelsen er syv år fra datoen for første registrering efter optagelse på uddannelsen. De studerende forventes at gennemføre programmet inden for to år efter afsluttet praktikken. I modsat fald kan medføre administrative tilbagetrækning fra programmet.

Programmet er fuldt akkrediteret af American Psychological Association og opfylder kravene i det nationale register over Health Care udbydere i psykologi og statslige licensure retningslinjer.


Adgangskrav


• Hold en studentereksamen grad fra et regionalt akkrediteret amerikansk institution eller en sammenlignelig grad fra en international institution.

• Præsentere en akademisk rekord, der demonstrerer evne til at opfylde de faglige krav til programmet. Succesfulde ansøgere har typisk en kvotient på 3,25 eller højere på en 4,0 skala for bachelor kursusaktiviteter.

• Practicum eller praktikophold i psykologi eller et beslægtet område er meget ønskeligt og betragtes i vurderingen af ​​ansøgere.

• Gennemfør hvad der svarer til 18 semester kredit timer i psykologi med kvaliteter af "C" eller bedre, herunder følgende forudsætning kurser: generel eller indledende psykologi, unormale psykologi, teorier om personlighed, og forskningsmetoder eller statistikker. Tilsvarende kursusaktiviteter i andre sociale videnskaber kan også overvejes. Studerende kan blive optaget før de har afsluttet disse forudsætninger, men alle studerende skal gennemføre disse kurser ved udgangen af ​​deres første semester af indskrivning på Adler School.

• Godkendte ansøgere vil blive opfordret til at udfylde et interview som det sidste trin i ansøgningsprocessen. Send venligst alle ansøgningsmateriale til kontoret for Admissions før ansøgningsfristen.
Grad og koncentration Options


Ph.d.-studerende kan vælge en koncentration, der giver uddannelse i et fokusområde for undersøgelsen. Mange kandidater rapporterer, at yderligere legitimationsoplysninger forbedret deres værdi til praktik direktører og arbejdsgivere. Forfølge MA i Counseling Psykologi grad eller en koncentration område vil resultere i længere gennemførelsesprocenter tider for doktorgraden.


Koncentration områder til rådighed, omfatter følgende:


• Avanceret Adlerian Psykoterapi

• Børne- og ungdomspsykiatrisk Psykologi

• Klinisk neuropsykologi

• Primary Care Psykologi

• Stofmisbrug Rådgivning

• Traumatisk Stress


Studerende skal udfylde en formular, der kræver underskrift Koncentration koordinator eller Masters of Arts i Rådgivning Program Director og deres fakultet rådgiver for at tilføje en koncentration eller Masters of Arts i Rådgivning Psykologi grad.


Derudover kan ph.d.-studerende tjene Master of Arts i Rådgivning Psykologi grad, mens forfølge Psy.D. Ph.d.-studerende er interesserede i at tjene Master of Arts i Rådgivning

Psykologi skal udfylde følgende krav:


• Tag kursus 337 Gruppe terapi for at tilfredsstille en basisinterventionspriserne valgfag

• Tag enten selvfølgelig 662 Oversigt over Ægteskab og familieterapi Modeller eller kursus 663 Effektiv Ægteskab og familie rådgivning for at tilfredsstille en Basic Intervention elektiv

• Tag følgende yderligere kurser:

• 569 Karriere og Livsstil Udvikling

• 510 Forberedelse til Rådgivning Practice

• Gennemfør ph.d. terapi practicum og Terapi Klinisk adgangsgivende eksamen


Ph.d.-studerende, der planlægger at tilføje Masters of Arts i Rådgivning Psykologi er berettiget til at tage den Licenserede professionel rådgiver eksamen, som gør det muligt licensering som mestre niveau klinikere i staten Illinois. Andre stater kan kræve mere omfattende uddannelse på kandidatniveau for licensure.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Canada - Vancouver, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen