Læge i uddannelse, dobbelt prisprogram

National Institute of Education, Nanyang Technological University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge i uddannelse, dobbelt prisprogram

National Institute of Education, Nanyang Technological University

EdD (Dual Award) -programmet er unikt i Sydøstasien med udgangspunkt i ekspertisen inden for professionel praksis og forskning af to store videregående uddannelsesinstitutioner, National Institute of Education, Singapore og University of London Institute of Education. Det giver ikke kun et internationalt perspektiv på spørgsmål om professionalisme og lederskab i uddannelsen, men ved at samle en forskellig studentepopulation fra en række lande og forskellige uddannelsesområder, giver mulighed for et rigt og livligt læringsmiljø. Den er designet til erfarne praktikere, der gerne vil styrke deres faglige ekspertise og udvikle kompetence til at undersøge og vurdere uddannelsespraksis. Disse spænder fra senioradministratorer i skoler, højere uddannelsesinstitutioner og statslige organer til erfarne lærere og akademiske medarbejdere i gymnasier og universiteter.

Programmet tilbydes på deltidsbasis med særligt hensyn til behov og forpligtelser for fuldtids- og internationale studerende. Dens coursework-komponent tilbydes gennem en kombination af intensive 1-ugers blokke fra ansigt til ansigt og skriftlig korrespondance med instruktøren i de følgende måneder, når du arbejder på dine opgaver. Mulighederne er også indbygget, så du kan fortsætte med at interagere med andre studerende i dit program, når dine kurser er afsluttet, og du arbejder på dine større forskningsprojekter.

Hvad gør EdD Dual Award-programmet særdeles attraktivt og gør det til en slags, er den fleksibilitet, som det giver mulighed for at vælge hjemmeinstitution. Du kan gøre NIE eller IOE til din hjeminstitution, dvs. universitetet, hvor du gennemfører kursusdelen og institutfokuseret studie og derefter skifte til den anden institution (dobbelt institution) i dit sidste studieår for at afslutte din forskningsbaserede afhandling .

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Dates