Læge ministerium

Biola University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge ministerium

Biola University

Doctor of Ministry


Verden ændrer sig, og forventningerne stiger. Gårsdagens løsninger ikke ud til at virke, og det er svært at vide, hvad de skal gøre næste. Gå ikke i panik. Talbot kan hjælpe. Vi vil gerne hjælpe dig opdatere, forny og forny om, hvor Gud kalder dig i ministeriet. Vores mål er ikke at trykke dig ind i vores skimmel, men for at hjælpe dig med at være alt, hvad Gud har kaldet og begavet dig at være. Talbot s Doctor of Ministry grad er ikke beregnet som en forsknings- eller akademisk grad, men er designet til at hjælpe deltagerne udvikle deres færdigheder og forståelse i videst muligt omfang i sogn, parachurch eller mission. Den D.Min. grad ligner en JD eller MD på, at det giver de studerende med en praktisk uddannelse for at arbejde med mennesker, snarere end en rent forskningsbaseret tilgang. Den D.Min. grad er designet til dem, der arbejder i en fuld tid ministerium kapacitet. Hjemsted del af programmet er designet til at være afsluttet i tre år. Du vil være i klasseværelset i to på hinanden følgende uger hvert år i tre år. Folk kommer fra hele verden for at deltage i dette program. Vores nærhed til Los Angeles gør os tilgængelige fra hvor som helst. Udgifterne til programmet er rimeligt og designet til at passe ind i dit budget. Vi ønsker at hjælpe dig med at din maksimale effekt i ministeriet. Hvis dette er hvad du ønsker. . .Læs videre.


Strategi


Vi tilbyder ikke en traditionel Dmin. program. Dette er ikke en "varmes over" MDiv programmet. Det er den første klasse, ministeriet orienteret uddannelse, du altid har ønsket. Hvordan dette program stå fra hinanden? Talbot s Doctor of Ministry program er:


Kohorte Based


I stedet for at studere med fremmede, vil du gå i gang med en akademisk pilgrimsrejse med klassekammerater, der deler din passion. Selvom du kan komme fra forskellige geografiske og ministeriets baggrunde, vil du danne venskaber, der vil vare hele livet.


Fakultetet-Mentor Led


Læring sker inden relationer. Vores professorer ikke blot tabe informationssystemer bomber "på dig. Fakultetet indregnes eksperter inden for deres områder, der ønsker at dele deres liv, såvel som deres indsigt. Fra start til slut, og videre, vores fakultet-mentorer pleje om dig som person. Selv når du har afsluttet din uddannelse, vil de tage sig tid til at tilbyde dig, hvad de kan fra ressourcerne i deres erfaringer.


Practitioner Sensitive


Du vil få mulighed for at fokusere på et bestemt aspekt af ministeriet. Talbot byder på mange specialbutikker spor, ikke en generisk "one size fits all" -program, til at hjælpe dig med at udvikle dyb ekspertise inden for ministeriet, at du brænder for. Vi vil ikke spilde din tid med akademisk travle arbejde. Dine opgaver vil blive integreret i og designet til at hjælpe din ministeriet. Dette program er intenst praktisk.


Spiritual Formation Oriented


Mange kristne ledere ikke udvikler sindet og åndelig karakter nødvendige for en effektiv tjeneste. Din fakultet-mentor og Talbot Institut for Spiritual Formation vil hjælpe dig i de områder af åndelig vækst og sjæl pleje.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
6 år
Fuldtid
Price
Pris
17,000 USD
for hele grad
Information
Deadline
Locations
USA - Los Angeles, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Los Angeles, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen