Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremuligheder. SHTM forbereder eleverne til ledende stillinger i deres valgte karriere ved at tilbyde verdens første professionelle D.HTM- grad.

shtm11

D.HTM-programmet er designet til akademikere, ledende erhvervsledere og ledende medarbejdere i offentlige og ikke-statslige gæstfrihed og turismeorganisationer. Siden starten i 2007 tiltrækker programmet en række fagfolk, der er interesserede i at øge deres karriere, fra erfarne praktikere og regeringsrepræsentanter til akademikere. Dens specifikke asiatiske fokus, unik kombination af emner og forskning, og fleksibelt leveringsmønster gør det muligt for branchefolk at udvikle deres færdigheder, mens de forbliver i arbejdsstyrken.

D.HTM er udviklet for at imødekomme de stadig mere krævende behov hos både industri og akademi, og opfylder den stigende efterspørgsel efter nye akademiske akademiske kvalifikationer. Dette program forbereder kandidater til at fremme deres karriere ved at udvikle innovation, kreativitet og forskningsfærdigheder inden for en asiatisk sammenhæng. Kandidater fra dette banebrydende program har taget både akademiske og industrielle roller, der afspejler deres forbedrede færdigheder og ledelsesmæssige ønsker.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2.5 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date