Læge i kinesisk filosofi

Lingnan University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Læge i kinesisk filosofi

Lingnan University

Læge i kinesisk filosofi

Varighed: 3 eller 4 år (fuld tid)

I den kinesiske afdeling af otte universiteter i Hongkong har den kinesiske universitetsafdeling dannet sine egne karakteristika, især inden for litteratur- og lingvistikforskning og har en vis indflydelse i akademiske kredse i ind-og udland.

Professor Cai Zongqi er foredragsholder ved det kinesiske institut for Lingnan University. Han er også professor i kinesisk litteratur og sammenlignende litteratur ved University of Illinois i Urbana-Champaign. Han er en kendt forsker med et internationalt ry. Professor Cai præsiderede re-udstedelsen af ​​Journal of Lingnan, dedikeret til genoplivningen af ​​den herlige tradition for kinesiske studier ved Lingnan University i Guangzhou, forbedring af akademiske forskningsniveau af afdelingen og bringe omdømmet af den kinesiske afdeling af Lingda til et højere niveau.

I de klassiske klassikere har lingvistik og litteratur, professor Li Xiongxi, professor Xu Zibin, professor Liu Yanping, professor Wang Chunxi mv. Offentliggjort forskningsresultater. Professor Xu Zidong er en højtstående kinesisk nutidig og nutidig litteraturforskningsekspert.

Professor Liu Shaoming og Professor Emeritus Ma Youxi, begge af instituttets Emeritus-foredrag, er internationalt anerkendte forskere. Efter at de går på pension, fortsætter de med at være opmærksomme på og fremme den kinesiske afdelings akademiske udvikling. Fra 2008 til 2012 blev den kinesiske afdeling for Lingnan Universitet sponsoreret af Hong Kong Jockey Club for at oprette "Udestående Moderne Litteraturbesøgende Professor Program". De inviterede lærde omfatter professor Chen Sihe, professor Gu Bin, professor Wang Xiaoming, professor Liu Zaifu og professor Zhong Ling fra Fudan University. og så videre. På den anden side har instituttet også etableret et skoleforfatterprogram siden 2003. Det har inviteret forfattere som Bai Xianyong, Ma Yuan, Wang Anyi, Acheng, Li Ang, Zhang Dachun, Su Tong, Chen Guanzhong og Li Zishu til at undervise i denne afdeling. Begge programmer bidrager direkte til institutets kandidatuddannelse.

Mange postgraduater, der udgik af den kinesiske afdeling af Lingda, har fremragende litterære og akademiske præstationer, såsom Shanghai-forfatteren Shulan, som er den største skribent for de "berømte navne", Hongkong-forfatter Chen Hui, repræsentanten for "Zhuxiangji" vandt Hong Kong kinesisk litteratur Toårig pris.

Ansøgningsmetode

1. Adgang til ph.d.-uddannelsen under Hong Kong Ph.d.-stipendium

Lingnan University er en af ​​de universiteter, der deltager i "Hong Kong Ph.D. Scholarship Scheme", der blev oprettet af Hong Kong Research Grants Council (RGC). Skolen kan anbefale fremragende studerende til RGC at konkurrere om dette stipendium. Hver prisbelønnede Ph.D.-studerende modtager et stipendium for en treårig periode på HK $ 301.200 (dvs. HK $ 25.100 pr. Måned) og en transportgodtgørelse til konference / studieaktiviteter på op til HK $ 12.600 pr. År. (1 USD = 7,8 HKD)

Ansøgere kan indsende deres grundlæggende ansøgninger ved at besøge RGCs hjemmeside på www.rgc.edu.hk/hkphd fra 1. september til 1. december 2018 (kl. 12.00 Hongkong-tid) . Ansøgeren vil blive udstedt et ansøgningsnummer. Ansøgere skal efterfølgende udfylde et detaljeret ansøgningsskema ved at logge på online ansøgningssystemet på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline senest den 2. december 2018 . Senlige ansøgninger accepteres ikke.

2. Direkte tilmelding i ph.d.

Ansøgere kan også tilmelde sig ph.d.-programmet direkte på universitetet. Fuldtids kandidater, der er optaget til programmet, er generelt berettiget til ph.d.-stipendier. Ph.d.-studerende kan få HK $ 16.720 * pr. Måned.


* Efter studiestatus er bekræftet, vil doktorandens stipendium blive justeret til HK $ 17.050.

Skolen accepterer ansøgninger om optagelse fra 1. november 2018 til 25. januar 2019 . Ansøgere kan indsende en online ansøgning på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For detaljer, besøg www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generel optagelse

 1. For at ansøge om en ph.d.-grad skal du:
  a. Hold en kandidatgrad godkendt af universitetet eller
  b. Hold en første eller anden niveau på æresbevis under studieperioden eller en tilsvarende kvalifikation eller faglig kvalifikation anerkendt af universitetet og mindst et års kandidatgrad på et akkrediteret college / universitet og kan demonstrere forskning Resultat; eller
  c. opnå samme kvalifikation som a. eller b. ovenfor; eller
  d. Bevis for akademisk og professionel præstation.
  [Bemærk: Ansøgere, der har en bachelorgrad og har forskningskvalifikationer eller relevant erfaring, kan kun komme ind i Ph.D.-programmet under særlige omstændigheder. Generelt skal ansøgere, der ikke har en kandidatgrad, først komme ind i Master of Philosophy-programmet og vil ikke blive optaget direkte til ph.d.-uddannelsen. ]
 2. Udover at holde kandidater fra universiteter i Hong Kong eller andre engelsktalende lande, skal andre ansøgere opnå mindst 550 (papirbaseret) eller 213 (computer-testet) eller 79 (online) i TOEFL-testen; Eller opnå en score på 6,5 eller derover i International English Test (IELTS) eller en tilsvarende score i andre akkrediterede engelskfærdighedsprøvninger eller en tilsvarende sprogkvalifikation, der anerkendes af skolen fra sag til sag. Ansøgere skal også opfylde de ekstra adgangskrav for hvert kursus.
 3. I henhold til Hong Kong Ph.d.-stipendium skal kandidater indsende et TOEFL eller International English Test (IELTS) transkript ud over en kandidat fra Hong Kong eller et andet engelskspråkigt universitet. Hvis ansøgeren har til hensigt at tage et ph.d.-kursus (fx kinesisk) på et andet sprog end engelsk, kan ovennævnte krav fraviges. [Bemærk: Ansøgere er stadig forpligtet til at opfylde kravene til sprogfærdigheder, der er opført af universitetet. ]
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen