Read the Official Description

Lægeuddannelse i undervisningsledelse

Texas Tech University's Doctor of Education i undervisningsledelse er designet til at forberede nøgle ledere i skole distrikter og college eller universitet fakultet. Programmets primære fokus er forberedelsen af ​​ledere, der er reflekterende fagfolk, der udvikler syn og erhverver færdigheder til at reformere, forny og forbedre skoler og skolesystemer, der dyrker demokratiske læringssamfund, der værdsætter social retfærdighed og retfærdighed.

Programoversigt

Programmet er udformet til at forberede ledere fra førende skolere, der kan identificere og implementere forskningsbaserede løsninger til at udnytte de praktiske problemer i praksis inden for en PreK-12-skoleområdet. I en treårig rækkefølge af definerede kurser, der afsluttes med et problem med praksisafhandling, vil deltagerne uddybe deres evner til at lede instruktionsændringer, identificere problemer med praksis og gennemføre interventioner i deres lokale uddannelsesorganisationer for at forbedre elevers præstationer.

 • 96-99 kredit timer
 • Kurset afsluttes ved hjælp af online undervisningsmetoder.
 • Cohort-studerende følger en forudbestemt tidsplan for kurser.
 • Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University.

Ansøgningsproces

Selvom der ikke er nogen ansøgningsfrist, opfordres potentielle studerende til at indsende alle ansøgningsmaterialer mindst to måneder forud for den forventede indledende tilmelding.

1. Ansøg på Texas Tech University's Graduate School som kandidatstuderende. Når du bliver bedt om at vælge en major, skal du sørge for at vælge den gradindgang, der svarer til dit interesseområde, efterfulgt af ordet online.

 • Udfyld Graduate Admissions Application.
 • $ 60 indledende ansøgningsgebyr eller $ 50 for hver efterfølgende ansøgning (herunder ændringer af indtastningsdato, tilføj / skift programanmodninger eller anmodninger om tilbagetagelse).
 • Ansøgere skal have uofficielle transkripter fra alle højere læreanstalter og universiteter, der tidligere er blevet sendt til Texas Tech University Graduate School på graduate.admissions@ttu.edu. Hvis du bliver optaget, skal du derefter afgive officielle udskrifter.
 • Adgangsprocessen ses holistisk af College of Education og Graduate School, så der er ikke angivet minimum GRE eller GPA krav.
 • Alle internationale ansøgere skal fremlægge bevis for engelsk færdighed, før deres ansøgninger kan betragtes som optagelse. En liste over acceptable eksamener findes på Graduate School International Prospective Student websiden. Denne prøve er frafaldet kun for kandidater fra amerikanske universiteter eller universiteter i engelske fagfritagne lande. Ansøgere, der har gennemført mindst to på hinanden følgende år på et kollegium eller universitet i USA eller i et engelskfagligt fritaget land, er også fritaget for engelskkundskabskrav.

2. Ansøg på Texas Tech University's College of Education.

 • Ansøg gennem College of Education.

3. Ansøg om økonomisk støtte og / eller stipendier og College of Education Graduate Stipendier.

 • Finansiel støtte er fordelt på fuldtidstilmelding og flere andre krav til støtteberettigelse. Dine tilmeldte timer fra den 12. klasse i efterår og forårssemester bestemmer din tilmeldingsstatus for semesteret, og økonomisk støtte udbetales i overensstemmelse hermed. At deltage mindre end fuldtidsarbejde kan betyde en reduktion af støtten.

4. Ved din accept i Graduate School og College of Education, vil du arbejde med en fakultet rådgiver til at udvikle en grad plan. Hvis du modtager besked om afvisning, kan du kontakte Associate Dean of Graduate Education og Research til rådgivning om adgangen til optagelsesprocessen.

 • Graduate School og College of Education vil underrette dig om din optagelsesstatus ved at opdatere fanen Programmer i dit Raiderlink.
 • Hvis du modtager besked om afvisning, kan du kontakte Associate Dean of Graduate Education og Research til rådgivning om adgangen til optagelsesprocessen.

Er du interesseret i at tage kun et eller to kurser? Brug Texas Tech Universitys Graduate Midlertidige Status til at ansøge og tage så mange som 12 kredit timer uden at fuldføre ansøgningsprocessen til en uddannelse.

Programkrav

A. Kernelære (24 semester timer)

 • College of Education Foundation Core (9 semester timer)
 • Forsknings- og statistikkerne (15 semester timer)

B. Major (42 semester timer)

 • General Core (21 semester timer)
 • Advanced Core (21 semester timer)
 • Afhandlingstid (12 semester timer)

C. Mindre eller beslægtede felter (15 semester timer)

Ud over kernekravet giver Doctor of Education-uddannelsen mindst 15 semester timer i et mindre eller beslægtet felt. Doktoranden har lov til at have et udvalg af kurser, der giver ham eller hende mulighed for at få mere fleksibilitet i deres store vægtområde. Hvis der ikke er noget mindre eller beslægtet felt, tilføjes 15 semester timer til de store.

En mindreårig fokuserer på kurser i et klart defineret studieområde. Relaterede felter fokuserer på kurser fra flere studieområder. Hvis en studerende ønsker at medtage en mindreårige i ph.d.-graden, skal der være en repræsentant fra det mindre studieområde på det ph.d.-rådgivende udvalg, og den kvalifikationseksamen skal indeholde fokus på det mindre studieområde. Hvis en studerende vælger kurser i relaterede felter, behøver der ikke være en repræsentant fra de relaterede felter i det ph.d.-rådgivende udvalg. Inklusive et fokus i de relaterede felter på den kvalificerende eksamen er valgfri.

D. Doktorsafhandling (12 semester timer)

En studerende skal tilmelde sig Doktor i Undervisning 8000 for at tage afhandlingstimer under udviklingen af ​​elevens afhandlingsforslag og afhandlingen.

Udbudte grader

Ed.D. i uddannelsesledelse - Ansøgninger kan være fra midten af ​​sommeren til oktober 1 i kalenderåret for en forårskolon.

Karrieremuligheder med dette program

Mens traditionelle programmer er blevet anset for at være forberedelse til centralkontorets ledelse og superintendents rolle, er fokuset på uddannelsesledelsen Ed.D. Programmet er at forbedre og øge værdien til lederskab på både campus- og distriktsorganisationerne for positivt at påvirke elevindlæring i PreK-12 klasseværelser. Programmet omfatter superintendent faglig certificering forberedelse som en del af sin integrerede læseplan design.

Program taught in:
Engelsk
Last updated April 24, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
96 - 99 timer
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
Okt. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline
Okt. 1, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
Okt. 1, 2019
End Date