Institut for Matematik

1. Introduktion til afdelingen og nøgleforskningsretninger

Afdelingen er forpligtet til et højt niveau af rent dropout og videnskabelig forskning. Afdelingens rent scholastiske forskning fokuserer på de seneste udviklinger i moderne udfald og er aktivt integreret i de nuværende internationale udfaldstendenser. Sammenlignet med andre traditionelle dropouts har afdelingen også fordelen af ​​flere forskningsprojekter som fluid dynamik, videnskabelige beregninger, statistik og økonomiske udfald. Samlingen af ​​forskellige discipliner i en række afdelinger kan mere effektivt udvide forskerhorisonten for forskellige undervisnings- og forskningspersonale og forbedre niveauet af forskningsresultater. Afdelingen og det internationale akademiske samfund har aktive og tætte udvekslinger og samarbejde.

Følgende er nøgleforskningsvejledningen for Institut for Økonomi:

• Værdipapirer og valutakurser ↑ ↑ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

• Analyse og differentialligninger - kompleks analyse, funktionel analyse, ikke-lineær dynamik, ikke-lineære differentialekvationer, integrerbare systemer.

• Geometri og topologi - Metamorphic Geometry, Differential Geometry, Low Dimensional Topology.

• Væskedynamik-cirkulation, tofasestrøm, højhastighedstrøm og stabilitet, forbrænding, tyfon og boblefluid dynamik.

• Scientific computing-parallel algoritmer, 數-valideret lineær 數, differentieret ækvivalent 數-værdierede metoder, turbulente flow beregninger og materialevidenskab beregninger.

• Sandsynlighed og statistik - tilfældig analyse, randomisering og overfyldning, overlevelsesanalyse, distributionsnedsættelse, resampling, tidsserier, medicinsk statistik.

• Finansielle udfald - prismodeller og risikoanalyse af derivater.

2. Institut for undervisning og forskningsressourcer og udstyr

Med hensyn til computerressourcer installerede afdelingen næsten 80 Intel Pentium IV-pc'er på undervisnings- og forskningspersonale. Derudover er der oprettet tre undervisnings- og forskningslaboratorier for at give i alt 80 "Intel Pentium IV" personlige computere. På bagsiden sluttede afdelingen en Linux Parallel Computing Cluster Lab i februar 2002, som installerede næsten 150 processorer til "Intel Pentium IV / Xeon" og "AMD Opteron". "Højhastighedskomputeren, via MPIs parallel messaging-grænseflade, kan disse højhastigheds-computere kombineres til en supercomputer til at håndtere komplekse videnskabelige computerproblemer.

Derudover samarbejder universitetsbiblioteket tæt sammen med undervisnings- og forskningsarbejdet i forskellige fagområder i afdelingen med hensyn til samlinger og tjenester. Bibliotekets samling var i 2005 omkring 650.000 bøger og tidsskrifter, og der var en betydelig elektronisk database. Samtidig tilbyder biblioteker mange muligheder på automatiserede systemer. Lærerne og eleverne på skolen kan se et bredt udvalg af bibliografier, tidsskrifter, referencebøger, fuldtekstmaterialer og cd-rom-databaser på campus.

3. Introduktion til kandidatuddannelser og relaterede adgangskrav

Doktor i Filosofi (dropout)

Kursusbehov: i alt 36 studiepoints for at slippe ud af skolen eller beslægtede emner;

Yan Wen: Afslutning af afgangsopgaver og essays.

Ansøgere skal have:

(i) en bachelorgrad eller en bachelor of science eller en bachelor of engineering (med stærke dropouts);

(ii) Et vist niveau af engelsk læse- og talevidenskab.

Ovenstående kurser er alle ph.d.-uddannelser. Studerende skal tage et kursus først og derefter afslutte undersøgelsen af ​​essay og essay.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret July 20, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date