Læs den officielle beskrivelse

marine

Introduktion

Dette ph.d.-program blev oprettet i Campus for International Excellence "Campus do Mar" svaret af de tre galiciske universiteter og nordlige Portugal (Aveiro, Minho, Trás-os-Montes e Alto Douro), CSIC og IEO, af skabe et tilbud kandidat med en global vision og flerårig planlægning, international og grænseoverskridende karakter, som får tiltrække studerende af forskellig nationalitet, der mener sammenlægning af institutioner, der er oprettet omkring Campus do mar som den foretrukne form ph.d.-niveau mål.

Hvorfor studere graden

Formålet med ph.d.-uddannelsen er at uddanne de bedste fagfolk og forskere inden for videnskab, teknologi og forvaltning af havet i forskellige økonomiske og sociale applikationer, genererer forskningens kvalitet og international gennemslagskraft og give industrien bedst redskaber til at forbedre deres konkurrenceevne på globalt plan.

Hvad du lærer

DO * MAR omfatter forskning, der dækker de fire forskningsklynger (og 12 områder af specialisering) af CEI Campus do Mar:

 • F & U klynge Ocean Observation og global forandring. Områder af specialisering: Se Ocean; Global Change.
 • F & U klynge bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer. Områder af specialisering: Ledelse og anvendelse af ressourcerne; akvakultur; Transformation og valorisering.
 • F & U klynge Integreret forvaltning af havet. Kompetencer: Analyse og miljøvurdering af kystzonen; Coastal planlægning; Coastal og beskyttelse maritim sikkerhed Engineering og regulering.
 • Cluster FoU Progress Technology, Engineering og Management. Områder af specialisering: Naval Teknologi og systemer; Infrastrukturer Port Management og søtransport; Ledelse, jura og konkurrenceevne; Energi.

Denne bredde i udbuddet gør DO * MAR omfatter flere hundrede forskere er villige til at føre tilsyn med doktorafhandlinger i videnskab, teknologi og forvaltning af havmiljøet.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • integreret forvaltning af havet
 • Ocean Observation og Global Change
 • De teknologiske fremskridt, og Ledelse
 • bæredygtig udnyttelse af ressourcerne

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

supplerer

 • Ocean fysik og globale ændringer
 • Atmosfære-hav interaktionen
 • globale ændringer, marine ressourcer og biodiversitet
 • Vurdering og styring af fisk og skaldyr
 • Og udnyttelse af biprodukter af marin oprindelse
 • Ny fisk og skaldyr
 • Seminar om videnskabelig skrivning
 • Marine overvågning og diagnose miljø
 • Geografiske informationssystemer. Fundamentals og analyse
 • Oceans of Crime: årsager og konsekvenser af de nye former for sørøveri
 • Omik teknologier. NGS dataanalyse, RNA-seq og HPLC-seq

Træning Aktiviteter Program

DO * MAR omfatter uddannelsesaktiviteter i form af kurser og seminarer tværfaglig og fleksibel, således at hver elev, som overvåges af deres direktører eller direktører, kan vælge kurser for at gøre hele uddannelsen tilbyde ph.d.-program.

Tilbuddet uddannelse er struktureret i tre typer af kurser, at de studerende skal bestå mindst 8 ECTS af avancerede kurser og mindst 14 ECTS af alle avancerede kurser + cross kurser uddannelse.

faglige og akademiske udgange

DO * MAR formular specialist i alle områder af videnskab, teknologi og forvaltning af havet fra marin biologi til skibsteknik, gennem fiskeri økonomi.

Anbefalet profil

Studerende kan komme fra forskellige grader er forenelige med målene og omfanget af programmet, fokuserede klart på havmiljøet, som under alle omstændigheder er guide for den studerende at få adgang til dette program.

Er især anbefales de Grader eller Grader i Havforskning, biologi, kemi og Environmental Sciences. Også Kandidater eller kandidat i erhvervsøkonomi, jura, sociologi, statskundskab og grader af humaniora og sundhedsvidenskab.

Ligeledes Grader om Food Technology, Naval Engineering, Industrial Engineering, Civil Engineering, telekommunikation og navigation.

Andre kvalifikationer kan anses tilstrækkelig i udtalelsen fra det faglige udvalg, især dem af lignende indhold, de modtager forskellige navne i andre lande. Tidligere undersøgelser også anbefales i officielle kandidatgrader orienteret de samme profiler. Det anbefales også et godt kendskab til engelsk, det niveau, der er eksplicit i de specifikke krav i programmet.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date