dan

Introduktion

program Doktorgrad i Byggeri og Anlæg Det er arrangeret af ETS for Byggeri og Anlæg, kanaler og havne i Universidade da Coruña og afdelinger for Matematiske Metoder og repræsentation og Byggeteknik involveret. Erstatter programmet af samme navn 1393/2007 reguleret ved kongelig anordning, der blev tildelt omtale mod excellence ved Generalsekretariatet for universiteter, i sin beslutning 6. oktober 2011. Den ETSICCP af UDC er det eneste center i universitetssystemet i den selvstyrende region Galicien, hvor master-studier bliver undervist inden for Byggeri og Anlæg. Den nuværende ph.d.-program i Byggeri og Anlæg er også unik på sit felt i universitetssystemet af den selvstyrende region Galicien.

Hvorfor studere graden

Civil Engineering er en af ​​de vigtigste multinationale selskaber, hvor kapitalen og ledende kadrer fra vores land er blandt de mest konkurrencedygtige, rentable og teknologisk avancerede teknologi virksomheder i verden, og sektorer i vores økonomi. Denne privilegerede position skyldes både den traditionelt undervist i de store skoler Ingeniør- og vedvarende engagement for Engineers til forskning, udvikling og innovation på højeste træningsniveau. Som det er kendt, de store værker af anlægsarbejder er ekstremt komplekse og har meget store budgetter, således at investeringer i forskning på dette område har en meget højt afkast med hensyn til rentabilitet og kapacitet til at håndtere mere ambitiøse udfordringer. Forskning, udvikling og innovation på højeste niveau i Byggeri og Anlæg overensstemmelse derfor som prioriterede indsatsområder i nuet.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

  • Vand og Jord
  • Veje, Geoteknisk og materialer
  • konstruktion
  • Jernbaner og Transport
  • Vand Engineering og Miljø
  • individuelle eller grupper tildeles andre forskere
  • Bygningsmekanik
  • Numeriske metoder i Engineering

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

faglige og akademiske udgange

Siden 2002 har de udført sin doktorafhandling i ph.d.-programmer den erstatter omkring 50 studerende, herunder flere nationale forskningspriser tælles. Blandt de studerende anerkendte forskere arbejder i øjeblikket i spanske og udenlandske universiteter og ingeniører, der udfører deres erhverv i positioner af stort ansvar er.

Anbefalet profil

Den anbefalede post profil er, at en studerende, der er indehaver af en kandidatgrad i Byggeri og Anlæg, Kanaler og porte en kandidatgrad inden for anlægsarbejde eller en tilsvarende grad inden for det europæiske område for videregående uddannelse. Det er også betragtes som en indtægt profil anbefales en studerende i besiddelse af titlen for Byggeri og Anlæg, Kanaler og porte, der er i 1AS kunne få adgang til ph.d.-program i overensstemmelse med gældende lovgivning. I alle tilfælde skal den studerende vise interesse for forskning inden for anlægsvirksomhed i ethvert område af sine egne.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date