bue

Introduktion

Det officielle program Doktorgrad i "arkitektur og byplanlægning" Det er arrangeret af University of A Coruña. At være en enkelt grad i University System of Galicien har til formål at indsamle forskningsaktiviteter i disse discipliner i den selvstyrende region Galicien, men uden at give afkald sin ekspansion nationalt og internationalt.

Programmet sigter mod at uddanne læger i forskellige discipliner af arkitektur og byplanlægning. Som det er at besvare forespørgsler meget forskellige områder, programmet har syv linjer af forskning, der behandler områder af egen arkitektur og byplanlægning viden og danner den studerendes viden og kandidatgrad. Disse er:

 • Plads og Arkitektur Project
 • Strukturer i Arkitektur
 • Genesis, sprog og repræsentation Arkitektur
 • Matematik påføres kontinuum mekanik
 • Heritage og -historie Arkitektur
 • Planer og projekter. Planlægning af landskabet og byen
 • Rehabilitering, nybyggeri systemer og bæredygtighed i arkitektur

Formålet med denne mangfoldighed af linjer af forskning er at indsamle alle de muligheder for en doktordisputats inden for arkitektur og urbanisme, orienteret enten områder af egen viden, så giver mulighed for forskning enhver arkitekt.

Hvorfor studere graden

Formålet med dette program er at give studerende, der vælger at opnå de nødvendige færdigheder til en doktorafhandling. Dette omfatter både metodologiske aspekter og specifikke teknikker, der muliggør udvikling af original forskning og tilstrækkeligt niveau til at blive præsenteret og forsvares.

Hovedformålet med arkitekturen er og sandsynligvis vil altid være at skabe et værk, der forbliver primært til deres kunstneriske værdier. Arkitektur er en af ​​de Fine Arts og dermed skabelsen og den kreative proces er afgørende. Men mens arkitekturen er ikke en uvæsentlig kunst, men skal understøttes af en række væsentlige elementer med meget specifikke egenskaber, der påvirker uundgåeligt i designprocessen. Derfor forskning bredt er en proces, der er alle arkitektoniske kendsgerning. Og det er nødvendigt at undersøge de former, funktioner, materialer, processer, byggeri, strukturelle anlæg eller systemer, Grundvidenskab mv Også i de aspekter af historien om arkitektur, både for viden og at vejlede potentielle interventioner.

Desuden er arkitekturen uundgåeligt knyttet til opførelsen af ​​det vigtigste i landets sektor økonomisk aktivitet. Derfor er forskning, udvikling og innovation på dette område er af allerstørste betydning og udgør en udfordring og en karrieremulighed for vores kandidater.

Hvad du lærer

Dybest set du lære at lave en doktordisputats. Men dens realisering kræver, at ph.d.-studerende ophører med at være en simpel modtager af information til at blive en generator af det. Det er at omdanne studerende forsker. Dette vil gøre det muligt i fremtiden at tage udfordringerne for innovation i arkitektoniske eller byområde, som er det ultimative mål for den ph.d.-program.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • Plads og Arkitektur Project.
 • Strukturer i arkitekturen.
 • Genesis, sprog og repræsentation for arkitektur.
 • Matematik Anvendt på kontinuum mekanik.
 • Heritage og -historie Architecture.
 • Planer og projekter. Planlægning af landskabet og byen
 • Rehabilitering, nybyggeri systemer og bæredygtighed i arkitektur

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

supplerer

 • Teknologisk forskning teknikker i arkitekturen.
 • Teknisk Forskning og Dokumentation Arkitektur
 • Teori og Metode Generelt og byplanlægning.
 • Inspektion af strukturer.
 • Løfteteknik Graf rehabilitering og restaurering.

Træning Aktiviteter Program

Da ph.d.-programmet vil tilskynde eleven, under opsyn af sin vejleder og / eller supervisor, udføre uddannelsesaktiviteter med henblik på at færdiggøre deres uddannelse, specielt:

 1. Deltagelse i konferencer og videnskabelige møder.
 2. Skrivning videnskabelige artikler i arkitektur og byplanlægning.
 3. Ophold på andre forskningscentre.

faglige og akademiske udgange

Det nuværende program erstatter tidligere programmer, der er blevet knyttet til Arkitektskolen, med længere sigt og giver os mulighed for at opnå konkrete data. Hidtil ETSA har dannet gennem forskellige programmer til mere end 50 læger. Mange af dem er blevet indarbejdet i universitetsundervisning, som krævet i dette krav. Men mange af dem har udviklet deres aktivitet uden for universitetet arbejder i positioner af stort ansvar i førende internationale virksomheder.

Anbefalet profil

Mennesker med graden af ​​Arkitekt (titel uddø), uddannet Arkitektur (titel opsigelse), eller kandidatstudier i Arkitektur og Master i arkitektur.

Undtagelsesvis vil ph.d.-studerende med andre nærtstående kvalifikationer blive optaget på arkitekturen, i henhold til det faglige udvalg. Med henblik herpå de faglige læseplaner og forskning ansøgere vil blive behandlet i hvert enkelt tilfælde.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date