Strat

Introduktion

Det officielle program Universitetscenter PhD i økonomisk analyse og Business Strategy Det afspejler den hensigt at integrere i et enkelt program ph.d. forskere fra forskellige områder af Økonomi-og Erhvervsministeriet af fakultetet for Økonomi og Business Administration fra University of Coruña, Santiago de Compostela og Vigo, udføre forskning af gennemprøvet kvalitet publikationer i videnskabelige tidsskrifter med international prestige. Målet er at uddanne forskere i stand til at offentliggøre deres arbejde i akademiske tidsskrifter findes i Journal of Citation Report (JCR). Derfor sigter programmet mod at producere studerende, der er i stand til at håndtere med lethed teoretiske modeller og har de nødvendige at bruge økonometriske teknikker, der tillader dem at indhente oplysninger testbare empiriske økonomiske data færdigheder.

Hvorfor studere graden

Programmet sigter mod at uddanne eksperter i stand til at have færdigheder til at bruge teoretiske modeller og teknikker, der tillader dem at indhente oplysninger testbare empiriske økonomiske data til at udvikle en akademisk eller professionelle karriere.

Hvad du lærer

Mange af de involverede i dette ph.d.-program forskere er integreret i forskergrupper referere University System of Galicien, eller andre forskergrupper skaffe finansiering i de forskellige nationale eller europæiske konkurrencedygtige opkald.

Program hensigten, at hver elev er integreret i en af ​​de forskergrupper, hvor forskere initiativtagere til dette program er grupperet. Foreningen af ​​vores program med det europæiske program EDEEM giver mulighed for udveksling af studerende og opnå en fælles grad ved to partneruniversiteter. Det giver også mulighed for studerende til at opnå EU-støtte til realisering af en doktorgrad eller for ophold på nogen af ​​de partner universiteter.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • Analyse af de økonomiske politikker
 • økonomisk og finansiel analyse
 • Dynamisk makroøkonomisk analyse
 • Marketing og markedsanalyse
 • strategisk adfærd og spilteori
 • Køn ulighed og økonomi
 • Sundhedsøkonomi og familie
 • rumlige, urbane, regionale og internationale økonomi
 • industrielle økonomi og information
 • økonomi Miljø og naturressourcer
 • økonomisk historie
 • kvantitative metoder
 • Organisation og virksomhedens strategi

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

 1. Deltagelse i de planlagte seminarer: Forventet Program elever deltager systematisk til den seminariet, enten fysisk, hvis seminaret er på fakultet ved universitetet, hvor den er registreret eller videokonferencer ellers tidligere læst den arbejde og de kan stille spørgsmål og kommentarer. ansigt kontrol. Akademisk Kommissionen afgiver individualiseret rapport om fremmøde af hver studenterforedrag.
 2. Specifikke kurser på grænsen af forskningen: Den CAPD planlægge specifikke til at undervise ved prestigefyldte forskere, der sigter mod at bringe de studerende til grænsen af viden i visse linjer af forskningsprogram egne kurser. ansigt kontrol.
 3. Ophold ved andre forskningscentre: I for at præsentere den doktorafhandling vil blive krævet studerende at gennemføre et ophold på mindst 3 måneder i et forskningscenter uden for universiteterne i Galicien, med forskergrupper i programmet opretholde videnskabeligt samarbejde . rapport og resumé af aktiviteten understøttes af videnskabelige leder af centret, hvor der har været ophold Forskningscenter.
 4. Regelmæssige præsentationer af situationen på forskningsområdet: Ved den ende af hvert program år ph.d.-studerende / en bliver nødt til at have præsenteret status på deres forskningsprojekt i et seminar, der vil præsentere nogle af medlemmerne af det faglige udvalg, og lærere materia.La program specialister i akademisk udvalg vil vurdere præsentationen projektet, herunder eventuelle forslag til forbedringer.
 5. Deltagelse i konferencer: Akademisk udvalg, ifølge direktøren af afhandlingen, at i det andet år, studerende deltage i et minimum af en kongres eller national eller international videnskabelig konference hvert akademiske år. Accept af arbejde til præsentation på kongressen. Vurdering af det af Den Videnskabelige Komité, hvis det er nødvendigt. Præsentation af bevis for deltagelse i kongres eller videnskabelige konference Skrivning papirer: I det tredje år, skal hver elev skrive mindst et arbejdspapir, som ideelt set vil støtte de bidrag, der kunne blive præsenteret ved konferencer og / eller videnskabelige møder. Arbejdsdokumentet skal skrives på engelsk eller vil få, nødvendigvis, i en engelsk version. Den studerende videresendte den engelske version af arbejdspapiret til CAPD for inkorporering af dette dokument til at registrere aktiviteter.

faglige og akademiske udgange

Programmet sigter mod at uddanne eksperter i stand til at have færdigheder til at bruge teoretiske modeller og teknikker, der tillader dem at indhente oplysninger testbare empiriske økonomiske data til at udvikle en akademisk eller professionelle karriere.

Anbefalet profil

 1. Generelt for adgang til en officiel ph.d.-program skal du være i besiddelse af den spanske officielle grad eller tilsvarende, og Master.
 2. De kan også få adgang til dem, der er i en af ​​følgende tilfælde:
 • At være i besiddelse af en spansk embedsmand universitetsgrad eller et andet medlemsland i Den Europæiske område for videregående uddannelse, der giver adgang til Master i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 16 i kongeligt dekret 1393/2007 af 29. oktober og har bestået mindst 300 ECTS-point på alle officielle universitetsstudier, hvoraf mindst 60, vil der være master niveau.
<li>   At v&aelig;re i besiddelse af en spansk officielle titel af kandidat eller kandidat, hvis varighed, i overensstemmelse med reglerne i f&aelig;llesskabsretten, er mindst 300 ECTS-point. Disse kandidater skal deltage obligatoriske uddannelse supplerer kr&aelig;ves af programmet, med mindre pensum relevante bachelor kreditter omfatter forskeruddannelse, tilsvarende i v&aelig;rdi til p&aelig;dagogisk forskning kreditter fra Master studier.</li> 
<li>   Kandidater, der, efter at have indhentet en plads i uddannelse i den tilsvarende test adgang til steder af specialiserede medicinsk uddannelse, har best&aring;et med positiv evaluering mindst to &aring;rs tr&aelig;ning i et program for at opn&aring; den officielle titel p&aring; en af &#8203;&#8203;specialiteter Sundhedsvidenskabelige Fakultet.</li> 
<li>   At v&aelig;re i besiddelse af et eksamensbevis opn&aring;et i overensstemmelse med udenlandske uddannelsessystemer, uden dens godkendelse, dog skal gennemg&aring;s af universitetet, at det akkrediterer et uddannelsesniveau svarende til den spanske officielle titlen Master og berettiger det udstedende land for adgang til ph.d.-studier. Denne optagelse er ikke ensbetydende med i alle tilf&aelig;lde godkendelse af den tidligere titel i besiddelse af ans&oslash;geren eller anerkendelse til andre form&aring;l end adgang til ph.d.-programmer form&aring;l.</li> 
 <li> At v&aelig;re i besiddelse af en anden spansk ph.d. opn&aring;et under tidligere universitet ordinationer.</li>

Ph.d., der er begyndt ph.d.-program i henhold til tidligere ordinationer kan få adgang til universitetets ph.d.-studier reguleret af RD 99/2011, ved indlæggelse i henhold til bestemmelserne i forordning ph.d.-studier ved University of Vigo. Under alle omstændigheder skal de opfylde kravene generelt fastsat for adgang til ph.d.-studier reguleres af RD 99/2011.

 De kan f&aring; adgang til de Licensed ph.d.-studier, arkitekter og ingeni&oslash;rer, der holder Diploma of Advanced Studies fremstillet i overensstemmelse med bestemmelserne i dekret 778/1998 Royal af 30. april, eller alcanzasen forskningskapacitet som reguleret ved kongelig anordning 185/1985 af 23. januar. 
 Kan f&aring; adgang til ph.d.-studier dimittenderne, arkitekter eller ingeni&oslash;rer, der er indehavere af en officiel kandidatgrad i overensstemmelse med anordning 56/2005 eller kongelig anordning 1393/2007, som &aelig;ndret ved kongelig anordning 861/2010, eller har best&aring;et 60 ECTS officielle Master unders&oslash;gelser. 
 De kan ogs&aring; f&aring; adgang til ph.d.-studier kandidater, ingeni&oslash;rer eller tekniske arkitekter, der viser sig at have oversteget 300 ECTS-point i hele officielle universitetsstudier, hvoraf mindst 60 er master-niveau. 

Studerende med udenlandsk grader Studerende med en udenlandsk grad uden standardisering kan søge om optagelse på ph.d.-studier, når et niveau svarende til den spanske officielle universitet kandidatgrad og i landet bemyndiget udsteder kvalifikation til optagelse træning akkreditere doktorstudier. Denne optagelse er ikke ensbetydende med i hvert fald godkendelsen af ​​den foregående titel eller anerkendelse til andre formål end adgang til disse belæringer formål. Således studerende med udenlandsk grad uden standardisering nødvendig for den fulde gyldighed deres registrering en opløsning på ækvivalens ydet af rektor, efter udstedt rapporter etableret af regulering, hvor navnet på den udenlandske titel vil være angivet og anerkendelse med henblik på at forfølge disse undersøgelser. skal bestilles ækvivalens inden for den periode etableret efter titel baseret på, hvor du vil have adgang til doktorgrad og en akademisk certifikat af studierne nævnt i angivelse af fag og faglige perioder cursados ​​og titlen giver adgang hans land ph.d.-studier. Alle ovenstående vil blive præsenteret behørigt legaliseret (original og fotokopi til sortering eller fotokopier bekræftet af spanske ambassader eller konsulære tjenester). I tilfælde af ikke at være kildesproget bør castiliansk også ledsage en autoriseret oversættelse af ovennævnte dokumenter. Anmodningen om optagelse af studerende evnen til samtidigt at udføre anmodningen om ækvivalens, hvis det er nødvendigt følger også med. CAPD vurdere tilstrækkeligheden af ​​akademiske studier udfyldes af ansøgeren, at skulle medtage dette om forslaget optaget til programmet. Ligestillingsaftaler resolutioner skal registreres i den studerendes fil og kan certificeres som enhver anden ende. Du kan også se, at de rapporter, der er udstedt til at tjene som fortilfælde lignende situationer. I disse tilfælde vil de nye rapporter ikke være nødvendig. Studerende kan tilmelde uden at vente på løsningen af ​​ækvivalens, men gyldigheden af ​​din registrering vil være betinget af denne erklæring. Generelt vil de blive optaget til dette program, som havde studeret med god akademisk kandidatuddannelse i økonomi og / eller virksomhed, der gøre de studerende bekendt med de vigtigste teoretiske paradigmer og metoder til empirisk analyse af deres specialisering.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date