Introduktion

Programmet PhD i informationsteknologi og kommunikation Den blev givet for første gang i 2000/2001 akademiske år, hvilket faldt sammen med oprettelsen af ​​Universitet Institut med det samme navn. Viden områder er Datalogisk Institut og kunstig intelligens og Telematics Engineering, som bestemmer de grundlæggende indholdet af programmet. Siden starten har programmet fokuseret ph.d.-forskning i disse fagområder, med en masse programmer, overgår hvert år er efterspørgslen efter steder, der tilbydes.

Udviklingen af ​​kravet om en "informationssamfundet" og andre "videnssamfund" har vendt computerindustrien og telekommunikation i et af de mest aktive, højere vækst og større vægt på indikatorer makroøkonomiske alle udviklede lande.

Europa-Kommissionen har vist i de seneste år en særlig interesse i job / forskning relateret til informationssamfundet, ved at øge anvendelsen af ​​nye teknologier i alle sociale sfærer (forvaltningstjenester, e-læring, e-sundhed og e-handel. etc.).

Så vi udvikler informationssystemer netbaserede involverer flere teknologier: netværk, multimedier, intelligente systemer, udvikling og afprøvning metoder, knowledge management og udvikling af hybride systemer, blandt andre. Alt dette gælder for bioinformatik, miljø, grundlæggende videnskab, anlægsarbejder mv Vi mener derfor, at den foreslåede ph.d.-uddannelsen har en stor interesse for vores universitet og sociale miljø for det.

Hvorfor studere graden

Ikt er en af ​​de vigtigste drivkræfter for innovation af små og mellemstore virksomheder for at forbedre deres konkurrenceevne både nationalt og internationalt. For eksempel på universitetsniveau, har den sidegevinst genereret fra Universidade da Coruña, den højeste andel været inden for IKT, demonstrerer den økonomiske levedygtighed og iværksætteri. Ud over alle opkald til projekter, både forskning og innovation på regionalt, nationalt og europæisk plan, IKT selv som anvendes i andre områder forbliver en fundamental del.

Hvad du lærer

Denne doktorgrad har som sit hovedformål, erhvervelsen af ​​de studerende de nødvendige færdigheder til at kunne klare med færdiggørelsen af ​​en doktordisputats. Ud over disse funktioner, det har til formål at give et mere præcist billede af, hvad den aktuelle situation på forskningsområdet, og hvordan dette arbejde er gjort. Fremtidig doktorafhandling vil fokusere på nogle af de områder, hvor de forskellige forskergrupper på Institut arbejder, og dem, der er indeholdt i afsnittet om forskning linjer. Den studerende kan kombinere to eller flere af disse områder i fremtiden afhandling.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • beregningsmæssige Astrofysik
 • evolutionær beregning
 • Konceptualisering og Computere i Kemi
 • Computational kreativitet
 • Software evalueringsproces
 • Collaborative filtrering
 • Knowledge Management
 • Holons og informons
 • biomedicinske Informatik
 • data Integration
 • Metoder og målinger i softwaren proces
 • Overvågning og billedanalyse i havmiljøet til forskellige undersøgelser
 • Informationssøgning
 • Biomedicinske Systemer og Bioinformatik
 • Coneccionistas systemer
 • Systemer Information Security

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

Præsentation Day

Målet er at introducere de studerende til forskerhold, der udgør den ph.d.-program, så eleverne kender de forskellige forskningsområder i programmet.

Desuden vil de studerende blive præsenteret processen med at færdiggøre en ph.d.-afhandling, og den studerendes forhold til instruktøren.

Konferencen vil blive suppleret med erfaringer fra andre studerende, især seniorer, at fremhæve vigtige emner og vigtige erfaringer.

Introduktion til forskning

Hovedformålet med denne aktivitet er at eleverne forstår, hvad der udgør et forskningsprojekt og være i stand til at offentliggøre resultaterne af deres forskning.

IKT-forskning

Formålet med denne aktivitet er dobbelt. På den ene side skal ph.d.-studerende præsentere deres forskning forud for andre ph.d.-studerende og medlemmer af forskergrupper, så de kan vurdere deres arbejde og præsentationsteknik. Desuden er det også gør det muligt for studerende at lære på første hånd den forskning af hans kolleger gør dem i stand til at finde skæringspunkter og foreslå forbedringer eller nye ideer.

Mobilitet

Gennem hele ph.d.-studerende mobilitet vil blive tilskyndet til at udføre forskning besøg med andre grupper af national og international forskning.

For freshmen, vil netværk med andre forskergrupper arbejder med beslægtede emner gives. Dette vil ske, når det er muligt, ved at der deltog i konferencer, eller hvis det ikke er af telematiske kontakter.

For alle andre elever, at forske ophold med forskergrupper vil blive tilskyndet og vil blive støttet i ansøgningen om støtte til dette formål.

faglige og akademiske udgange

Formålet med dette ph.d.-program er at uddanne fagfolk inden for informationsteknologi og kommunikation til to formål:

 • at udvikle akademiske forskning og undervisning inden for videregående uddannelse og / eller
 • magt udstyr F & U i privat virksomhed.

Som allerede nævnt, IKT er en af ​​de vigtigste drivkræfter for innovation i små og mellemstore virksomheder for at forbedre deres konkurrenceevne både nationalt og internationalt.

Anbefalet profil

Studerende af ph.d.-programmet skal have erhvervet viden som ingeniør eller grad inden for datalogi og / eller informationsteknologi og kommunikation. Det er også interessant for de ph.d.-programmet studerende, der har erhvervet teknologisk viden i datalogi supplere deres grundlæggende uddannelse med en master til at give et beregningsmæssige tillæg, såsom biologer eksempel eller kemisk udfører dannelse mester i bioinformatik profil.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date