Logics

Introduktion

program Ph.d. i Logic og Videnskabsteori Universitetscenter er. Involveret universiteterne i Salamanca, La Coruna, La Laguna, Santiago de Compostela, Valladolid og Valencia.

Det sigter mod at uddanne læger i forskellige områder Område Logic, videnskabsfilosofi og samfundsfag for Videnskab og Teknologi. I sin nuværende form, blev universitetscenter Programme i Logic og Videnskabsteori lanceret i 2013-2014 kurset. Men i virkeligheden, har allerede en lang erfaring, blev han født fra sammenløbet af Master i Logic og Videnskabsteori og Master i samfundsfag for videnskab og teknologi, både indledt som kandidater i 2007-2008.

Den adskiller sig fra andre programmer, mere generelt, for dens udpræget specialiseret karakter. Dette gør det yderst værdsat i den europæiske og latinamerikanske akademiske verden. Dets vigtigste dyd er det hold af mere end 50 seniorforskere, der omfatter det, meget fremtrædende fra den akademiske synspunkt og også meget dedikeret til denne spændende universitetscenter projekt med en klar målsætning: at uddanne højt kvalificerede forskere i Logik og argumentationsteori, Filosofi Videnskab, Sprogfilosofi og sociale Studier af videnskab og teknologi, i stand til at reagere på stigende sociale krav på dette område.

Hvorfor studere graden

Område Logik og Videnskabsteori udmærker sig ved sin akademiske og forsker, både i Spanien og Latinamerika. Det har en meget vigtig gruppe af forskere, både i antal og kvaliteten og mængden af ​​forskning, de producerer. Det er en funktion i dette område, at der findes forbindelser mellem forskere gennem forskellige foreninger som Society of Logic og Videnskabsteori i Spanien og Society for Analytisk Filosofi.

Forskningsprojekter, hvor medlemmer af området, og resultaterne af denne undersøgelse er involveret har en høj grad af anerkendelse og ekspertise. Men på trods af kvaliteten af ​​forskningen på området Logic og Videnskabsteori, var det ikke eksistere indtil 2007 ingen ph.d.-program i stand til at agglutinere til sine medlemmer, et program, der var både bestemt tidspunkt område stort nok at omfatte de mange forskellige forskning, der dækker området. Det var grunden til, at fik os til at lancere denne universitetscenter Doctoral Programme. Ham de fleste af landets forskere er involveret, samt nogle af de mest anerkendte forskere fra andre europæiske og latinamerikanske lande. Programmet vil mødes snart ti år på fuld tilfredshed af lærere og ph.d. kandidater, i henhold til undersøgelser af kvaliteten.

Hvad du lærer

Programmet sigter mod at uddanne forskere uddannet til at reagere på sociale krav på følgende:

 • Uddybe rolle for videnskab og teknologi i det moderne samfund, analysere deres antagelser, indhold og begrænsninger.
 • Konfliktløsning gennem rationel diskussion, for formidling og kulturel kritik.
 • Reagere på den stigende sociale efterspørgsel efter information om drift og struktur af de videnskabelige og teknologiske systemer, deres ledelse og deres indvirkning inden for de forskellige sociale, økonomiske og politiske område.
 • Analysen af ​​forholdet mellem sprog og verden, kognitive modeller og deres anvendelser til kunstig intelligens samt problemer i forbindelse med kommunikation, talehandlinger og pragmatisk, mening, intentionalitet, og teorier om mental repræsentation .
 • Forvaltning af forskellige informationsteknologier og deres formelle udviklingsproblemer: kunstig intelligens, semantiske web, beregnelighed, etc. Også, som for udviklingen af ​​klassiske og ikke-klassiske Logics, dens historie og filosofi.

Ifølge RD 99/2011, bør opnåelse af den grad af Doctor levere en høj faglig uddannelse på forskellige områder, især i dem, der kræver kreativitet og innovation. Læger har erhvervet mindst følgende kernekompetencer, færdigheder og personlige kompetencer.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • Argumentation og logik
 • samfundsfag for videnskab og teknologi
 • Videnskabsteori
 • Filosofi for Sprog

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

Syv tværgående og specifikke aktiviteter af denne ph.d.-program, stabil og rettet til alle ph.d.-karakter uddannelse er:

 1. Forskningsseminarer.
 2. Projekt opfølgningsmøder, arbejde eller forskningsresultater.
 3. Metodologiske kurser, specialiseret eller praktik.
 4. Bistand til nationale eller internationale konferencer.
 5. videnskabelige publikationer.
 6. Ophold på andre forskningscentre.
 7. Forestillinger og kriterier mobilitet.

Yderligere uddannelse

Akademisk udvalg af ph.d.-programmet vil beslutte for hver elev indrømmede, afhængig af din indkomst profil og forudgående uddannelse erhvervet, om der skal udføre visse forskeruddannelse.

Især i tilfælde af studerende, der ikke havde gennemført eller den "Master i Logic og Videnskabsteori" eller "Master i samfundsfag for Videnskab og Teknologi", men alligevel opfyldt vores krav for adgang , Akademisk udvalg af ph.d.-programmet kan fastsætte, at ansøgeren forbandelsen op til fem fag (i alt: 25 ECTS-point) af en af ​​disse to herrer.

Især vil de have yderligere uddannelse cursas studerende, der ikke har gennemført en grad, der har givet dem tilstrækkelig viden på området Logic og Videnskabsteori.

faglige og akademiske udgange

 • Integration i grupper og forskningsprojekter, både nationalt og internationalt, i forskellige områder af speciale.
 • Valget til udvikling af akademiske undervisning og forskning i videregående uddannelser centre.
 • Meget dygtige og meget fleksibel til forskellige jobs generalister fra erhvervslivet menneskelige ressourcer til kulturelle, videnskabelige og teknologiske ledelse og videnskabelig kommunikation.

Anbefalet profil

Den universitetscenter Forskerskolen i Logic og Videnskabsteori er designet med henblik på at primært imødekomme kravene fra nutidens kandidater, der ønsker at modtage en ekstra specialisering eller forskeruddannelse og har en kandidatgrad relateret til området for logik og Videnskabsteori, studerende på udenlandske universitetssystemer der ønsker at forfølge ph.d.-studier i vores land, akademikere og fagfolk, der vælger at opgradere deres viden og færdigheder eller ændre din profil. Vores studerende vil blive forventes af følgende kvalifikationer:

 • Filosofi kandidater (kandidater, der har gennemført en relateret mester til PD eller læger, der ønsker at ændre deres profil).
 • Kandidater inden for naturvidenskab, matematik og datalogi (Kandidater eller læger, der har gennemført en relateret Master til PD).
 • Kandidater inden for samfundsvidenskab og filologi (Kandidater eller læger, der har gennemført en relateret Mester til PD).

Det er nødvendigt, at den forskning praktikant korrekt kan læse filosofiske og videnskabelige i det mindste i den spanske og engelske tekster.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date