matematik

Introduktion

Programmet PhD i Matematiske metoder og numerisk simulering i Teknik og Applied Science Det er en officiel universitetsuddannelse, som de tre galiciske universiteter, hvor togene forskere inden for matematisk modellering og numeriske Løsning af problemer i forskellige industrielle og forretningsmæssige miljøer undervist i fællesskab. Ud over at deltage læger fra de tre universiteter, med den samarbejdsaftale med 27 virksomheder og teknologicentre, der tilbyder forskningsemner for stor relevans og aktualitet.

Hvorfor studere graden

I dag, med den hurtige udvikling af teknik og anvendt videnskab, understreger behovet for at uddanne specialister på ph.d.-niveau i modellering og numerisk simulering af processer, der kommer fra den industrielle eller virksomhedsniveau, således at øge fra universitetet videnoverførsel og inkorporering af læger til F + D + i. Disse læger har uddannelse i matematisk modellering og designet til at optimere processer, reducere omkostningerne, forbedre produkternes kvalitet, design teknologier, øge sikkerheden, reducere miljøforureningen, evaluere produkter, investeringer og finansielle risici simulation mv

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

  • Matematisk analyse og numerisk løsning af partielle differentialligninger (EDP) og ordinære differentialligninger (ODE)
  • Modellering, analyse og numerisk simulering af problemer i anvendt videnskab og teknik
  • Modellering, analyse og numerisk simulering af industrielle og forretningsmæssige problemer

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

  1. Avancerede emner i anvendt matematik: det er hensigten, at den studerende kender linjer relevant forskning på den internationale scene inden for anvendt matematik. Det er dynamisk og valgfrie kurser, der varierer hvert år. Generelt anbefales det at gøre det første år.
  2. Sager Master of Industriel matematik eller tilsvarende: CAPD eller vejleder kan anbefale opfølgende emner, den studerende ikke har afsluttet, for at være egnet til at udføre specialet. Disse materialer vises i den studerendes forskning planen. De er valgfri og anbefalede dem i det første år.
  3. Program og eksterne kurser er anerkendt af CAPD: offentliggøres blandt studerende, beskriver planlægningen heraf og kriterierne for overvågning og anerkendelse af CAPD. De er valgfri.
  4. Forskning forbliver: Mobilitet vil blive overvåget af direktøren eller vejleder af afhandlingen, definition af målene for opholdet. Ud over den træning aspekt, ledende afhandling med International Nævn det vil blive fremmet. De er valgfri. Den anbefalede varighed på mindst en uge og højst 2 år, forudsat at der finansierer tilgængelig.

faglige og akademiske udgange

Ud over karrieremuligheder vedrørende inkorporeringen af ​​undervisere og forskere fra spanske og udenlandske universiteter, udvikling af den doktorafhandling om spørgsmål af stor interesse og relevans i forskellige industri- og erhvervssektorer muliggør muligheden for at deltage hold af F & D + I virksomheder og teknologicentre. Sidstnævnte aspekt er støttet med antallet af læger uddannet i programmet har sluttet virksomheder, teknologi og forskningscentre samt universiteter.

Anbefalet profil

Indkomst profil uden supplerende uddannelse: Generelt undersøgelser, der giver adgang uden supplerende uddannelse vil være Interuniversity Master of Mathematical Engineering, undervist af de tre galiciske universiteter, og Master of Industriel matematik, der har erstattet det, givet af galiciske universiteter sammen med Carlos III og det polytekniske universitet i Madrid.

Også ingen uddannelse kosttilskud er forpligtet til at studerende med Energistyrelsen i det gamle program galiciske universitetscenter PhD "Matematiske metoder og numerisk simulering i Engineering og Applied Sciences" Andre profiler: I tilfælde af andre adgangsprofiler vil CAPD vurderer individuelt hver enkelt sag .

muligheden for at kræve yderligere undervisningsmateriale Industriel matematik Master i op til 15 ECTS vil blive overvejet. For andre profiler, som endnu ikke har gjort en Master uddannelse ækvivalens forskning kreditter ikke inferios til master giver direkte adgang, er altså 60 ECTS påkrævet. Studerende med udenlandsk grader uden standardisering skal også tilpasse sig de betingelser, som universiteterne.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date