Læs den officielle beskrivelse

sociale

Introduktion

program PhD i sociale og adfærdsmæssige Sciences Det har en lang tradition i uddannelsen af ​​læger og læger gennem forskellige afdelinger og områder af deltageren viden på fakultetet for Sociologi, og de fem områder af psykologi afdeling, som er baseret på Det Naturvidenskabelige Educational Sciences .

Det involverer lærere forskergrupper ECRIM (kriminologi, psykologi Juridiske og Criminal Justice i det XXI århundrede), den molekylære og adfærdsmæssige diagnose anvendt på sundhed (DICOMOSA), Gruppen Research for Eksperimentel Psykologi (GIPE), de FLU (Research Group person Environment) Psykologisk Institut, den ESOMI (Hold Sociologi of International Migration), GET (gruppe territoriale Studies), den osim (sociale organisationer, institutioner og Markedstilsynsmyndighed) eller gruppen af ​​Analyse og potentielle Sociopolitics (SPAN).

Dette program integrerer 6 lejligheder og 11 vidensområder. Områderne er:

 • Social Antropologi
 • Statskundskab og administration
 • Folkeret og internationale forbindelser
 • Økonomisk Analyse
 • Historie Tankens og sociale bevægelser
 • Research Methodology of Behavioral Sciences
 • Personlighed, vurdering og psykologisk behandling
 • Psychobiology
 • Grundlæggende psykologi
 • Social psykologi
 • sociologi

Hvorfor studere graden

Dette er det eneste ph.d.-uddannelse, der dækker UDC som helhed sociale og adfærdsmæssige Sciences. Sammenlignet med andre mere fokuseret på specifikke aspekter, i denne mest forskningsfelter både samfundsvidenskab og adfærdsmæssige rettet.

Dette forslag til en ph.d. i sociale og adfærdsmæssige Sciences følger en reorganisering og integration af tidligere tilbud fra universitetet i A Coruña rettet mod uddannelse af læger og læger. Disse tidligere programmer tilskrives forskellige afdelinger og områder af viden, der var på grund af forudgående akademisk og administrativ division, men var ved at blive utilstrækkelig og forældet når det, er målet at opnå andre mål, som en tværfaglig forskeruddannelse og forskning i komplekse forskningsemner den sociale og adfærdsmæssige videnskab, en stigning i forsyningslinjer for forskning, og reduceret centralisering af de administrative apparat i øjeblikket står over for.

Denne foreslåede ph.d.-program fastsætter også en ramme, der tilskynder forskere fra vores universitet for at forbedre mængden og kvaliteten af ​​produktionen, og styrke samarbejdet netværk med andre universiteter i Spanien og i udlandet (især i Europa) og ikke-universitære forskningsinstitutioner.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • adfærdsmæssige Sciences
 • Samfundsvidenskab

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

Hver elev vil gå op til platformen ph.d. sine aktiviteter, og at der kræves af programmet, og derefter specificeres. Disse aktiviteter vil blive evalueret af vejleder tilknyttet den studerende. Ingen supplerende uddannelse påtænkes, da ikke for nødvendigt. Det anslås, at de kvalifikationer, der kræves for optagelse sikre, at eleverne har den viden og de færdigheder, der kræves for at blive optaget på ph.d.-studiet.

De nedenfor angivne, der skal udføres i løbet af de ph.d.-aktiviteter uddannelse:

 • Orientering dag (4 timer)
 • Træning i at søge efter information og dokumentation i samfundsvidenskab (10 timer)
 • Træning i forskning planlægning og gennemførlighed heraf (1 time)
 • Skill udvikling af forskning i videnskabelige områder (20 timer)
 • Offentlig præsentation af fremskridt i forskningen (1 time)

faglige og akademiske udgange

Akademisk output er den mest klassiske, bestående kvalificere konkurrencedygtige steder, der bringer universiteter. Til dette er det praktisk afgørende besiddelse af en doktorgrad. I denne forbindelse er det særlig interessant at henvise til RES / ESN (European Sociological Network). University of A Coruña underskrevet en aftale om gennemførelsen af ​​undersøgelser i det europæiske netværk af sociologi. Denne akademiske program er baseret på et universitet netværk, der spænder flere europæiske lande med det formål at koordinere dobbelte grader i alle tre cyklusser af studier (bachelor, master og ph.d.) og give de studerende mulighed for at vinde titler i denne sammenhæng universiteter RES / ESN (European Sociological Network) fra forskellige europæiske lande. Eftersom den tredje cyklus er en af ​​de akademiske niveauer, der er involveret, at sætte en ny ph.d. i Social Sciences giver flere muligheder for elevernes udvikling og intensivering af akademisk samarbejde mellem universiteter fremmes.

Anbefalet profil

Hvorvidt enhver studerende, som opfylder kravene i artikel 6 og 7 i kongeligt dekret 99/2011 af 28. januar, hvorved officiel ph.d. reguleres for at sikre en ordentlig uddannelse af studerende og kriterier succes ph.d.-program, en række prioriterede optagelseskriterier, der ikke udelukker nogen ansøger, der opfylder kravene i den kongelige anordning etableret.

Også de har fortrinsret til at programmere studerende med titlen DEA opnået gennem de uddøde programmer eller udslettelse i tilknytning til de afdelinger, der udgør Fakultet sociologi UDC og Institut for Psykologi og Udviklingspsykologi og UDC Education.

CAPD vurdere egnetheden af ​​dannelsen af ​​kandidater, der viser sig at have gennemført mindst 60 ECTS på anden officiel mester når efter den foretrukne optagelse af studerende / som stadig stillinger.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date