Læs den officielle beskrivelse

stat

Introduktion

Programmet Ph.d. i statistik og operationsanalyse Det er en officiel universitetscenter grad tilbydes i fællesskab af de tre offentlige universiteter i Galicien. Det sigter mod at uddanne forskere på området for statistik og operationsanalyse, så de er i stand til at udføre en afhandling og udvikle en akademisk karriere eller efterfølgende professionel på dette videnskabelige felt.

Hvorfor studere graden

Beslutningsprocessen i dagens verden, hvor det har store masser af data, hvilket nødvendiggør håndtering af statistiske redskaber og matematik og mere sofistikerede, der skal udvikles af eksperter som dem, der dannes i dette ph.d.-program .

Hvad du lærer

statistiske teknikker, optimering teknikker, matematiske teknikker til at støtte beslutningsprocessen.

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

 • statistik
 • operationer forskning og spilteori

Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.

Træning Aktiviteter Program

Følgende uddannelsesaktiviteter anbefales, selv om alle er valgfrie:

 • Følg kurser Master i statistiske metoder og andre mestre.
 • Forskning forbliver i anerkendte centre.
 • Deltagelse i forskningsseminarer.
 • Deltagelse i kurser krydser.
 • Fremmøde og aktiv deltagelse i kongresser.
 • Offentliggørelse af videnskabelige artikler.

faglige og akademiske udgange

Virksomheder og offentlige myndigheder har i dag stor mængde information, de har brug for at behandle for at forbedre ydeevnen og til at designe strategiske planer ordentligt. Det forventes derfor, at mere og mere brug for fagfolk med profilen af ​​lægerne vil komme ud af dette program. På den anden side, i næsten alle universiteter i verden kvalifikationer, der omfatter i deres uddannelsesplan viden om statistiske metoder og optimering tilbydes; Derfor læger uddannet i dette program har rigelig muligheder for at gøre en karriere i forskning og undervisning universiteter.

Anbefalet profil

 • Føreren vil tillade adgang til dette ph.d.-program uden supplerende uddannelse vil være Master i statistiske teknikker, der tilbydes af USC, UDC og UVigo.
 • De vil også have direkte adgang til programmet studerende med forskningskompetence eller titlen på DEA opnået gennem tidligere programmer Ph.d. i statistik og operationsanalyse på de tre deltagende universiteter (USC, UDC og UVigo).
 • Indkomst profil med forskellig fra den forrige sektion mester: For studerende, der har gjort noget anderledes end den forrige mester, vil det faglige udvalg for ph.d.-programmet (CAPD) vurderer individuelt hver enkelt sag, og overveje at bede dem udføre supplerende uddannelse (op til 15 ECTS) når de i deres tidligere uddannelse har de ikke gennemført mindst 60 ECTS inden for statistik og operationsanalyse masterniveau i henhold til dommen af ​​CAPD.
 • Andre profiler: For studerende, der ikke har mestrer et tilsvarende niveau uddannelse Masters fortrinsvis mindst 60 ECTS inden for statistik og operationsanalyse vil være behov for. Denne ækvivalens bestemmes af CAPD.
 • Studerende med udenlandsk uddannelse: Studerende med en udenlandsk grad uden standardisering kan søge om optagelse på ph.d.-studier, når et niveau svarende til den spanske officielle universitet kandidatgrad og bemyndiget i landet, der udsteder kvalifikation til optagelse uddannelse er akkrediteret til ph.d.-studier. Denne optagelse er ikke ensbetydende med i hvert fald godkendelsen af ​​den foregående titel eller anerkendelse til andre formål end adgang til disse belæringer formål.
Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Universidade da Coruña »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date