Ph.D i klinisk psykologi (Rosemead skole i psykologi)

Biola University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.D i klinisk psykologi (Rosemead skole i psykologi)

Biola University

Ph.D i klinisk psykologi (Rosemead School of Psychology)


Normalt er fire års ophold påkrævet, medmindre overdragelse af kredit er bragt ind og avanceret stående givet. Mens doktorgrad ikke tildeles simpelthen eller færdiggørelse af erklærede kursus arbejde, der er grundlæggende krav til graden (133 semester timer) enhed. Hver elev har et fakultet rådgiver, der hjælper i planlægningen af ​​hvert semester tidsplan af kurser og fører tilsyn med elevens fremskridt i programmet.


Psykologi: Psy.D. studerende skal gennemføre mindst 76 semester timers psykologi. Disse 76 enheder skal omfatte 46 krævede psykologi enheder, 18 enheder af practicum og 12 enheder af valgfrie psykologi kurser. Studerende kan ansøge op til 6 enheder af graduate kurser fra School of Interkulturelle Studier mod den samlede psykologi timer krav.


Psykoterapi Laboratorium: Studerende i Psy.D. spor skal udfylde 21 enheder valgt fra psykoterapi lab kurser. Disse er taget i andet, tredje og fjerde år.


Teologi: Alle studerende skal udfylde en mindreårig i teologi, som omfatter mindst 17 semester enheder.


Integration Seminarer: Alle studerende deltager i en række seminarer (14 enheder), der afsættes til at integrere en række teologiske og psykologiske begreber i forskning, teori og praksis.


Forskning: Studerende i Rosemead s Psy.D. program kan opfylde 5 enhed forskning komponent i deres program enten ved at skrive en afhandling eller ved med held at udfylde et forsknings-sekvens, som omfatter en årelang ph.d.-forskning seminar, en ph.d.-papir, der består af en kritisk gennemgang af forskningslitteratur på en klinisk emne, og en færdighed eksamen i klinisk forskning.


Andet år Evaluering (foreløbig mundtlig interview)


Alle elever har en mundtlig samtale med et fakultet udvalg til at evaluere deres fremskridt og potentiale for en vellykket gennemførelse af ph.d.-program. Dette interview er planlagt efter afslutningen af ​​tre semestre i opholdet, herunder mindst én practicum opgave. Resultaterne af dette interview rapporteres til fakultetet, der stemmer (1) gør det muligt for studerende at fortsætte, (2) gør det muligt for studerende at fortsætte med betingelser, eller (3) ikke at tillade den studerende at fortsætte i ph.d.-program.


Omfattende Eksamen


Alle studerende skal bestå en række ph.d.-niveau omfattende undersøgelser, der dækker følgende områder: psykologisk vurdering, intervention, faglig etik og integration. Disse undersøgelser er givet to gange i løbet af sommeren og tjene som de vigtigste midler til at evaluere en elevs egnethed til at fortsætte undersøgelser mod doktorgrad. Prøverne kan tages efter afslutningen af ​​75% (100 enheder) af kurset arbejde og skal være gennemført forud for Professional Qualifying Examination. Kun én generobre af undersøgelsen er tilladt. Datoerne for de Omfattende Eksamen er specificeret i Akademisk kalender.


Adgang til Kandidatur


Officiel kandidatur til doktorgrad betyder et fremskredent stadium i den studerendes fremskridt. For at blive optaget på kandidere skal den studerende have:

  •     Fuldført det foreløbige Oral Interview
  •     Bestået Omfattende undersøgelse
  •     Modtaget godkendelse af forslaget afhandling fra ph.d.-udvalg eller afsluttet to-semester fem kredit Doctoral Research Seminar og omfattende færdigheder forskning undersøgelse.
  •     Afsluttet uddannelse terapi
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
969 USD
per enhed
Information
Deadline
Locations
USA - Los Angeles, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Los Angeles, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen