Read the Official Description

Den Ph.D. program BioRobotics sigter mod at uddanne højt kompetente forskere med potentiale til at blive førende på dette område. De studerende vil blive uddannet i et stimulerende og tværfagligt miljø, både gennem høje kurser og gennem en krævende, kreative og originale forskning. Ph.d. forskningsprojekter vil blive gennemført på i meget godt udstyret, state-of-the-art laboratorier (på områder som bio-robotter, mikro- og nano-teknologi, biomimetik, proteser) og gennem personlig og teamwork udføres under tilsyn af en engageret fuld tid fakultet.

De studerende vil undersøge, hvordan biologiske systemer fungerer fra en ingeniør synspunkt, og vil gøre brug af denne viden til at forfølge udfordrende forskningsprojekter tager sigte på modellering, designe og bygge nye komponenter og systemer til biomedicinske anvendelser, såsom kirurgi og rehabilitering. De resultater af de studerende vil blive vurderet på antallet af papirer offentliggjort i peer reviewed internationale tidsskrifter og med antallet af patentansøgninger.

Ved afslutningen af ​​Ph.D. program, vil de studerende have et solidt videnskabeligt og tekniske færdigheder, evnen til at opfatte og udføre originale forskningsprojekter samt en selvstændig ånd iværksætteri.

Studerende er optaget til Ph.D. i BioRobotics videre til en vellykket optagelsesprøve. Støtteberettigede ansøgere skal have en Master of Science (M.Sc.) grad eller tilsvarende titel. Bachelorstuderende kan også gælde, hvis de er færdiguddannede inden begyndelsen af ​​kurset.

Den Ph.D. Program i BioRobotics er et treårigt program af avancerede studier og forskning overvåget; efter afslutningen af ​​programmet, Diploma di Perfezionamento overdrages til studerende, der har opfyldt den didaktiske krav og har bestået en afsluttende eksamen med speciale afhandling; Diploma di Perfezionamento svarer til en Ph.D grad.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Scuola Superiore Sant'Anna »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date