Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at uddanne en ny generation af forskere, der er i stand til at udføre selvstændig forskning inden for avanceret systemteknik og give dem mulighed for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og brancher.

kursus beskrivelse

Den treårige ph.d. Programmet fokuserer på undersøgelse og udvikling af avancerede og intelligente systemer gennem en tværfaglig tilgang, der reagerer på den seneste teknologiske udvikling (fx Cyber-Physical-Systems, Industry 4.0, Things of Things) ved at integrere disciplinerne industriel maskinteknik og informationsteknologi. De understøttes af specifikke færdigheder inden for matematik og kunstig intelligens.

Ph.d.'s forskningsprojekter. Eleverne vil vedrøre følgende forskningsområder, som udvikles af forskergrupper på lang sigt og udgør kernens temaer i dette program:

 • Mekanisk-og-Manufacturing-Systems Engineering: Mekaniske og Mechatronic Systems, Avanceret Manufacturing Technologies, Mekanisk Design og Optimering, Produktionssystemer og Management, Smart Factory;
 • Automatisering og elektronikteknik: Autonome systemer, Systemer til menneskesløb, Embedded Systems (design, test og pålidelighed), Sensorsystemer, Robotic Systems, Automatisk styring, Computersyn og Image Processing, Intelligent Sensor / Actor Networks ;
 • Systemmodellering og evolution Dynamisk systemmodellering og simulering, komplekse netværk til systemets udvikling, operationsforskning.

Du kan finde en liste over potentielle emner for ph.d. afhandling i opkaldet nederst på siden.

De vigtigste træk ved ph.d. er en tværfaglig videnskabelig tilgang og deltagelse af internationalt anerkendte forskere på den videnskabelige komité.

Ved første øjekast

 • Kursets varighed: 3 år
 • Kurser udføres på engelsk
 • Steder til rådighed: 10 med stipend 2 steder som forskningsassistent 3 steder uden stipendium 2 steder er til Industrial Ph.D. studerende (dottorato industriale)
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsgebyrer: € 163,50 pr. År

Opbygning af kurset

Ph.D. dækker forskningsområderne Advanced-Systems Engineering og giver dig et stimulerende, flersproget miljø med medforskere fra en bred vifte af kulturelle og sproglige baggrunde. Ved godkendelse til programmet skal du designe et forskningsprojekt og skrive en studieplan i samarbejde med din vejleder, herunder formålet med dit projekt og de skridt, der er nødvendige for at gennemføre det. Du vil gennemføre en grundig litteraturundersøgelse, som indeholder en oversigt og analyse af det nyeste forsknings tema. Af og til bliver du forpligtet til at opdatere studieplanen i betragtning af fremskridtet i dit arbejde og de seneste udviklinger på dit forskningsområde.

Dit ophold i mindst tre (og op til tolv) måneder på et udenlandsk forskningscenter er obligatorisk. Du bliver forpligtet til at offentliggøre mindst en artikel i et internationalt peer-reviewed journal og præsentere dine resultater i hvert fald på en international konference . I løbet af det treårige program skal du også regelmæssigt deltage i klasser og seminarer, specielt designet til ph.d. studerende.

Ph.d.-stadierne

Ph.D. Forskningsaktiviteterne er organiseret i fem faser:

 • Fase 1 (første 2 måneder): Du skal identificere dit forskningsemne og udvikle en studieplan;
 • Fase 2 (2.-6. Måned): Efter en udtømmende gennemgang af litteraturen vedrørende dit fagområde skal du definere dit forskningsprogram baseret på det nyeste forskningsfag;
 • Fase 3 (6. til 12. måned): Du vil starte / fortsætte dit arbejde med at anvende den tilgang, der er defineret for dit projekt;
 • Fase 4 (12.-24. Måned): Du vil fortsætte din forskning, du planlægger dit ophold i udlandet, og du forventes at begynde at forberede manuskriptet (r) til offentliggørelse i peer reviewed journaler;
 • Fase 5 (24.-36. måned): I sluttrinnet afslutter du dit forskningsprojekt, udgivelsen af dit manuskript (er) og din afhandling.

Studere i udlandet

I løbet af de tre år af ph.d. program, vil du blive forpligtet til at forpligte dig til dit forskningsprojekt på heltid. Dit ophold på et kendt udenlandsk forskningscenter i mindst 3 måneder (op til 12 år) er obligatorisk. Dette vil være en mulighed for at diversificere din studieoplevelse ved at gennemføre forskning i stærkt stimulerende og konkurrencedygtige sammenhænge, udveksle ideer med andre forskere og dermed netværk med internationale kolleger.

Ansøgning

For at blive optaget til ph.d. program, skal du have afsluttet 300 ECTS-point (dvs. allerede afsluttet i en bachelor og et kandidatuddannelse) inden for beslægtede områder og eventuelt fået erhvervserfaring relateret til Ph.D.'s forskningsområder. program. Du skal også demonstrere kompetence på engelsk og være vellykket i den offentlige konkurrence (se den officielle meddelelse nedenfor).

Underlagt akkreditering af det italienske ministerium for uddannelse.

 • Offentliggørelse af det nye opkald: 7. maj 2019
 • Ansøgning: 7. maj - 8. juli 2019

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Free University of Bozen-Bolzano »

Senest opdateret Maj 19, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
164 EUR
Det årlige studietilskud beløber sig til 17.000 EUR brutto.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date