Velkommen til Applied Physics Programmet

Applied Physics Programmet er et nyt tværfagligt uddannelsesprogram på KAUST, der starter i efteråret 2019. Kurser i Applied Physics-programmet er udvalgt og designet til at give de studerende den videnbaserede og intellektuelle grund, der kræves for at fremme videnskabelig forskning og ingeniørløsninger i anvendt fysik.

Applied Physics-programmet for både MS og Ph.D. Eleverne har til formål at levere fast viden om grundvidenskaben for at forstå den fysik, der finder sted på nanoskalaen, og værktøjer til at anvende denne viden til at opmuntre teknologiske og videnskabelige gennembrud i anvendt fysik. Programmet fokuserer på enhedens fysik, fotonik og kvanteelektronik. Studerende i dette program modtager bred uddannelse i grundlæggende videnskabelige begreber i kondenseret materielfysik, elektrodynamik og statistisk fysik. Studerende deltager i videnskabelige forskningsaktiviteter, der kan omfatte laboratorieundersøgelser og beregningsmodellering. Ph.D. kandidater fokuserer på original forskning drevet for at fremme grænserne for viden. Ansættelsesegnetheden hos Applied Physics kandidater spænder fra akademiske forskningsinstitutioner til forsknings- og udviklingsstillinger i højteknologiske industri- eller iværksættermiljøer.

Ph.D. Grad

Doctor of Philosophy (Ph.D.) grad er designet til at forberede eleverne til forskning karrierer i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på 3,5 år for studerende, der indtaster en bachelorgrad og 2,5 år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle doktorgradsopgaver. Individuelle kurser kræver mindst et B- for at opnå kursuskredit.

Ph.D. grad omfatter følgende trin:

  • Sikring af en Dissertation Advisor
  • Vellykket gennemførelse af kursusundervisning
  • Passerer den kvalificerende eksamen
  • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status
  • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling
Program undervist i:
  • Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurser fra King Abdullah University of Science and Technology »

Senest opdateret June 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
30 - 42 måneder
Fuldtid
Price
Free
Fuldt bevilget stipendiemånedstøtte
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?