Ph.D. i Computer Science and Engineering

Generelt

Program beskrivelse

Computer Science and Engineering

Fakultet: Fakultet for Informationsteknologi

Akademisk år: 2019/2020

Forkortelse: DVI4

Studiets varighed: 4 år

Gradsprogram: Computer Science and Engineering

Instruktionssprog: Tjekkisk, engelsk

Undersøgelsesform: fuldtids, kombineret

Akkrediteret fra: 2007 Akkrediteret til: 2024

Profil
Målet med ph.d.-studiet er at give fremragende kandidater fra MSc-studiet en specialiseret universitetsuddannelse på højeste niveau inden for bestemte områder af informationsteknologi, herunder især informationssystemer, computerbaserede systemer og computernetværk, computer grafik og multimedia og intelligente systemer. Uddannelsen opnået inden for dette studieprogram omfatter også en uddannelse og attest for videnskabeligt arbejde.
garant
Erhvervs profiler af kandidater med eksempler
 • Kandidater fra ph.d.-studiet uddannes til selvstændigt at arbejde inden for forskning, udvikling eller ledelse.
 • De er i stand til at løse og / eller lede hold, der løser avancerede konceptuelle, forsknings-, udviklings- eller produktionsproblemer inden for moderne informationsteknologi og dens anvendelser.
 • De kan blive engageret i at arbejde med kreative opgaver, til at lede forsknings- og udviklingshold eller til at arbejde i ledelse af virksomheder eller organisationer, når der er behov for evner til at arbejde på en uafhængig og kreativ måde, til at analysere komplekse problemer og at foreslå og realisere nye og originale løsninger. Kandidater fra ph.d.-studiet kan også undervise og / eller videnskabeligt arbejde på universiteter.
Omfanget af de endelige undersøgelser af staten
Omfanget af en doktorgradsundersøgelse bestemmes af den studerendes individuelle studieplan og af temaet for hans / hendes fremtidige speciale. Inden for undersøgelsen såvel som inden for en rapport om temaet for afhandlingens afhandling beviser den studerende sin / hendes viden om de mest kendte metoder, teorier og deres anvendelser på et niveau, der overstiger det niveau, der er almindeligt i MSc-studieprogrammer. Doktorgradsundersøgelsen omfatter også en evaluering af de formodede mål for den fremtidige afhandling af den studerende, den valgte løsningsmetode og de hidtil opnåede originale resultater.
Eksempler på afhandlinger
 • Definition og kontrol af processer i objektorienterede informationssystemer
 • Dynamisk rekonfigurerbare computerarkitekturer
 • Arkitekturer af hardware og software i multiprocessorsystemer
 • Anvendelse af formelle tilgange til verificering af testbarhed af digitale kredsløb
 • Løsning af store systemer med differentialligninger på ekstremt hurtige og nøjagtige måder
 • Parallelle kompilatorer: modeller, teknikker og implementering
 • Modellering af heterogene systemer
 • Formel specifikation og verifikation af kommunikationsprotokoller
 • Biometriske sikkerhedssystemer
 • Metoder til at tilegne sig viden fra WWW
 • Automatisk talebehandling til sikkerhedsapplikationer
 • Acceleration af rasterbilledgenkendelse

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Læs mere

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. For more information you can contact directly our international student ambassadors - https://www.vutbr.cz/en/study-options/degree-studies-en/ambassadors Minimer