Ph.D. i Cybersecurity Management

Generelt

Program beskrivelse

Doctor of Philosophy (Ph.D.) i cybersecurity Management ved Nova Southeastern University's College for Computing and Engineering kræver mindst 67 point. Dets unikke format kombinerer traditionel og online instruktion for at give fagfolk mulighed for at forfølge kandidatstudier, mens de fortsætter med at arbejde i deres nuværende positioner. Ph.d.-uddannelsen inden for cybersikkerhedsstyring er et omfattende, tværfagligt, forskningsprogram, der forbereder kandidater til nøglepositioner i den akademiske verden, i føderale, statslige og lokale regeringsorganer samt i erhvervslivet. Læreplanen kombinerer både teknisk intensive og ledelsesfokuserede sikkerhedskurser for at give en omfattende tilgang til studiet af informationssikkerhed / cybersecurity management. Hver studerende skal gennemføre syv kernekurser, to doktorgradskurser og en doktorafhandling.

Programformat

Kollegiet tilbyder ph.d. programmer med en blanding af on-campus og online aktiviteter. De ansigt-til-ansigt-on-campus sessioner afholdes en gang en periode fra onsdag til fredag på Fort Lauderdale / Davie Campus. Det kræves, at studerende deltager i alle deres planlagte klassesessioner. Mellem sessioner arbejder de studerende med kursusopgaver og research og deltager i onlineaktiviteter, der letter hyppigt interaktion med fakultetet og med andre studerende.

126778_126721_masters-home.jpg

Læringsresultater

En kandidat med en ph.d. i Cybersecurity Management vil have evnen til at:

 1. tilegne sig avanceret viden og en dybere forståelse af området cybersikkerhed;
 2. kommunikere fagligt og etisk om cybersecurity management-forskningsspørgsmål;
 3. identificere, analysere og syntetisere videnskabelig litteratur relateret til informationssikkerhed / cybersikkerhed; og
 4. generere ny viden gennem forskning / stipend og formidle denne viden til andre ved at demonstrere de nødvendige tekniske og intellektuelle færdigheder til at producere et skriftligt dokument, der giver et originalt bidrag til området informationssikkerhed / cybersikkerhedsstyring.

Indlæggelser

Ph.D. i Cybersecurity Management er designet til personer med erfaring inden for informationssikkerhed. Succesfulde ansøgere har en kandidatgrad i cybersikkerhedsstyring (eller en tæt tilknyttet grad) med nogle kurser i grundlæggende informationssikkerhed. Derudover skal studerende have erhvervserfaring inden for informationssikkerhed og have et stærkt forskningspotentiale inden for informationssikkerhed.

Optagelse er konkurrencedygtig; følgelig er ansøgere, der opfylder minimumskravene, ikke sikret optagelse. Der er ingen formel, målestok eller score, kollegiet evaluerer kvalitativt og kvantitativt ansøgere og foretager valg baseret på præstation, personlige kvalifikationer og bevis for potentiale for succes. Vi stræber efter at identificere fremtidige studerende med en enorm professionel udsigt. Vores optagelsesproces tager højde for både dine faglige og akademiske resultater. Optagelsesbeslutninger træffes løbende.

Adgangskrav

 1. En optjent kandidatgrad med en GPA på mindst 3,25 fra en regionalt akkrediteret institution og med en passende hovedfag. (se programspecifikke adgangskrav under de enkelte programmer).
 2. Online ansøgning og refunderes ikke $ 50.
 3. Historie.
 4. Forseglede officielle udskrifter fra hver institution nogensinde har deltaget.
 5. Tre anbefalingsbrev fra tre personer, der er bekendt med dine akademiske og / eller professionelle evner og er i stand til at vurdere dine intellektuelle evner, modenhed og motivation. Anbefalinger fra dine professorer foretrækkes. Anbefalinger er uacceptable, hvis de kommer fra familiemedlemmer, venner, dem uden erfaring med den forskningsbaserede doktorgrad eller fra dem, der ikke er i stand til at evaluere dit akademiske potentiale til at lykkes i det program, som du søger. Anbefalingsbreve anmodes om og indsendes elektronisk, når du har indsendt din online-ansøgning.
 6. En CV / CV, der giver en kort redegørelse for din akademiske baggrund og erhvervserfaring.
 7. Færdighed i det engelske sprog. (Ph.d.-studerende forventes at skrive adskillige papirer og en afhandling. Grammatiske fejl, stavefejl og skrivning, der ikke udtrykker ideer klart, vil påvirke den studerendes karakterer og afslutningen af hans eller hendes grad. Fakultetet giver ikke afhjælpning hjælp til grammatiske fejl eller andre skriveproblemer. Ansøgere, der ikke er i stand til at skrive korrekt og klart, opfordres til at søge afhjælpende hjælp, inden de ansøger om et af kollegiets programmer.)

Kollegiet kan anmode om yderligere dokumentation til støtte for ansøgningen. Derudover kan ansøgerne indsende standardiserede testresultater eller yderligere dokumentation for at styrke deres ansøgning.

Curriculum

Programmet kræver mindst 67 kredittimer. Hver studerende skal gennemføre syv kernekurser, mindst to doktorgradskurser og en doktorafhandling. Kurser, forskning og afhandlinger er anført nedenfor:

Grundkurser (fem point hver)

 • ISEC 700 forskningsseminar i cybersecurity management
 • ISEC 740 Secure Systems Analysis and Design
 • ISEC 750 informationsbeskyttelse
 • ISEC 765 Risikostyring for informationssikkerhed
 • ISEC 775 Oplysninger Privatliv
 • RESD 700 Forskningsmetoder
 • Vælg et af kurserne herunder:
  • DISS 720 Human-Computer Interaction
  • DISS 735 Knowledge Management

Registreringer af forskning og afhandling

Hver studerende skal gennemføre to doktorgradskurser, ISEC 885. Disse kurser gennemføres i slutningen af den studerendes kurser. Disse rettede studiekurser vil gøre det muligt for den studerende med støtte fra en fakultetsrådgiver at identificere et levedygtigt forskningsemne og gennemføre en foreløbig forskning, der vil føre til formel kandidatur til den studerende.

 • ISEC 885: Doctoral Research in Information Assurance (4 point hver)

Studerende skal gennemføre 24 point af afhandlingeregistreringer, tre tilmeldinger af ISEC 901. Studerende, der ikke afslutter afhandlingen inden for 24 studiepoeng, tilmelder sig ISEC 920 fortsat afhandling, indtil afhandlingen er afsluttet.

 • ISEC 901 Doktorsafhandling (8 point)
 • ISEC 920 Fortsat afhandling (4 studiepoeng)
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Minimer
Lauderdalefortet