En meddelelse fra Biologifakultet ved Boston College

Velkommen til Institut for Biologi, hvor forskning ligger i hjertet af Ph.D. erfaring. Vi stræber efter at give vores kandidater den tekniske og intellektuelle uddannelse, der er nødvendig for fremtidig succes i en bred vifte af karriere.

Vores afdeling er veludstyret til moderne molekylær, cellulær, genomisk, proteomisk, biokemisk, billedbehandling og bioinformatik forskning. Vi har kernefaciliteter med state-of-the-art instrumentering til genomforskning, fluorescens og høj opløsning af levende celler og flowcytometri, fremragende dyrefaciliteter og væsentlige beregningsmæssige ressourcer. Vi fortsætter med at vokse vores fakultet med nye ansættelser, der yderligere styrker vores kerneområder: undersøgelse af grundlæggende problemer i celle- og udviklingsbiologi, mikrobiologi og infektion og bioinformatik.

Institut for Biologi består af en tæt sammensat gruppe af kandidatstuderende, fakultet, postdokumenter og forskere, der samarbejder for at producere en atmosfære af behagelig læring og opdagelse. Vores robuste afdelingsliv gør det lettere for studerende at komme ind i dette samfund af lærde. Afdelingen er vært for mange aktiviteter, der skaber et stærkt intellektuelt samfund en besked fra biologi fakultetet ved Boston College og følelse af kollegialitet blandt vores studerende og fakultet, herunder en årlig Department of Biology Retreat, Data Club, Cell Biology Group møder og mikrobiologi Group møder.

Vores program er dedikeret til grundig træning af vores studerende. Indkommende Ph.D. studerende begynder deres forskning ved at gennemføre tre syv ugers rotation i laboratorier efter eget valg. For at forbedre elevernes kommunikationsfærdigheder slutter hver rotation med studerende, der præsenterer forskningen fra deres rotationsprojekter til afdelingen. Efter afslutningen af tre rotationer går de ind i laboratorierne, hvor de vil afslutte deres speciale.

Ud over forskning tilstræber vi at udvikle de kommunikationsevner, der er nødvendige for at udøve en bred vifte af potentielle karriere. De fleste studerende får praktik i mentorarbejde ved at arbejde med bachelorforskere. Færdigheder i den formelle præsentation af videnskabelige data høres på afdelingen Data Club. Vores studerende er integreret i det videnskabelige samfund ved hjælp af en række mekanismer. På campus har eleverne mulighed for at spise frokost med førende forskere, der præsenterer deres arbejde i vores afdelingsserie. Vores program forbedres yderligere af mulighederne for at deltage i større Boston-området aktuelle forskningsmøder og seminarer. Derudover yder instituttet for biologi midler til studerende til at deltage og præsentere deres forskning på lokale, nationale og internationale møder.

Byen Boston byder på et pulserende biomedicinsk forskningsmiljø, der giver vores studerende mange muligheder for samarbejde og fremtidige beskæftigelsesmuligheder i både akademi og industri.

Graduate Program

Graduate Overview

Forskning ligger i hjertet af kandidatoplevelsen på Boston College . Graduate studerende arbejder direkte med fakultetet i deres laboratorier, mens de fortsætter deres uddannelse. Aktuelle områder af fakultet stipendium og ekspertise omfatter Cell og udviklingsbiologi, mikrobiologi og infektionssygdom, og Computational Biology og Bioinformatics. Inden for disse studieområder tilbyder instituttet et studieprogram, der fører til en ph.d. For mere information om fakultetforskning besøg forskningssiden. Biologisk afdeling tilbyder også state-of-the-art forskningslaboratorier og kerneforskningsstøttefaciliteter, herunder konfokal mikroskopi, flowcytometri og FACS-faciliteter.

En kandidatuddannelse tilbydes kun gennem en 5-årig BS / MS-program for nuværende bachelorstuderende.

Læringsresultater

Læringsresultater for studerende, der gennemfører en ph.d. i biologi er det muligt at:

 • Gennemføre original, offentliggørelig forskning inden for biologi.
 • Formulere et nyt forskningsspørgsmål og udforme de eksperimenter, der kræves for at gøre fremskridt på området.
 • Demonstrere et bredt kendskab til teori og forskning inden for flere områder inden for biologi og et indgående kendskab til et bestemt ekspertområde.
 • Vis en forståelse af de etiske retningslinjer for biologisk forskning og være i stand til at følge sådanne retningslinjer.
 • Kommuniker resultaterne af deres forskning både mundtligt og skriftligt til professionelle og legale publikum.

Ph.D. Program

Vores Ph.D. Programmet giver en dybdeuddannelsesoplevelse. Kernekursarbejde leveres i cellebiologi, biokemi, molekylærbiologi, genetik, bioinformatik og videnskabelig skrivning. Avancerede valgfag er til rådighed på alle områder af fakultetets ekspertise. Seminar kurser giver de studerende en løbende træning i kritisk tænkning og mundtlig præsentation af videnskabelige data. Forskningserfaring ydes ved at arbejde i tæt samarbejde med fakultetets medlemmer, postdoktorale og ældre studerende i et samarbejde, støttende miljø.

Fokus på forskning

Forskning ligger i hjertet af biologi oplevelsen på Boston College . Afdelingen tilbyder en bred vifte af muligheder for videnskabelig undersøgelse inden for områderne:

 • Mikrobiologi og infektion
 • Celle- og udviklingsbiologi
 • Bioinformatik

Forskning

Afdelingen har forpligtet sig til at levere fuldt udstyrede laboratorier, der understøtter en bred vifte af forskning. Forskere inden for biologi har adgang til de nyeste Core Laboratories med instrumenter til billedbehandling, flowcytometri, dyrefaciliteter og beregningsmæssige ressourcer.

Forsknings specialiteter
 • Celle
 • Computational Biology
 • Mikrobiologi

Finansiel bistand

Afdeling Finansiering

Doktorsstuderende er generelt optaget med finansiel støtte i form af forskningsassistentskaber og studiebevillinger. Disse præmier omfatter et konkurrencedygtigt stipendium og et stipendium til alle kurser relateret til programmet. Doktorsstuderende tjener generelt som undervisningsfæller efter det første år. Finansiering kan forlænges i op til fem år afhængig af tilfredsstillende fremskridt i forhold til færdiggørelse.

Ph.D. kandidater forventes at forfølge graden på fuld tid og at opretholde tilfredsstillende fremskridt hen imod færdiggørelse af gradskrav.

Program undervist i:
 • Engelsk
Boston College

Se 5 flere kurser fra Boston College »

Senest opdateret Februar 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Fuldt finansieret af undervisning og stipendier
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date